854 weed233 Użytkownik Styczeń 19, 2016 #941 w temacie jest przeciez Kliknij aby rozwinąć... na adblocku nie pokazuje :razz:
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 19, 2016 #942 na adblocku nie pokazuje :razz: Kliknij aby rozwinąć... bet356
854 weed233 Użytkownik Styczeń 19, 2016 #943 jeszcze jedna dogrywke dawac, to Kemba do tych 43pts jeszcze 10ast dolozy
5,6K wojnodrake Użytkownik Styczeń 19, 2016 #944 hornets chcą to przegrać. ???? Dać rookiemu w OT wyrzucać piłkę to typowy debilizm
6K assitalia Użytkownik Styczeń 19, 2016 #945 Za ujawnianie pw grożą sankcje od Dawid. 400 Pozdrawiam. Kliknij aby rozwinąć... O cholera, co ja teraz pocznę :/ Pozdrawiam serdecznie.
Za ujawnianie pw grożą sankcje od Dawid. 400 Pozdrawiam. Kliknij aby rozwinąć... O cholera, co ja teraz pocznę :/ Pozdrawiam serdecznie.
13,9K Pudzianxx Użytkownik Styczeń 19, 2016 #946 Czy nadal kur*ujesz na PW po wtopach na typach innych ludzi? Pozdrawiam serdecznie Kliknij aby rozwinąć... Stare i nieprawda :] jakieś 3 lata Aha czyli był zmieniony bo nie zaprzeczyłeś Pozdrawiam z całego serca
Czy nadal kur*ujesz na PW po wtopach na typach innych ludzi? Pozdrawiam serdecznie Kliknij aby rozwinąć... Stare i nieprawda :] jakieś 3 lata Aha czyli był zmieniony bo nie zaprzeczyłeś Pozdrawiam z całego serca
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 19, 2016 #947 hornets chcą to przegrać. ???? Dać rookiemu w OT wyrzucać piłkę to typowy debilizm Kliknij aby rozwinąć... poszedłem kanapkę robić bo myślałem że już pozamiatane ???? haha
hornets chcą to przegrać. ???? Dać rookiemu w OT wyrzucać piłkę to typowy debilizm Kliknij aby rozwinąć... poszedłem kanapkę robić bo myślałem że już pozamiatane ???? haha
6K assitalia Użytkownik Styczeń 19, 2016 #949 Stare i nieprawda :] jakieś 3 lata Aha czyli był zmieniony bo nie zaprzeczyłeś Pozdrawiam z całego serca Kliknij aby rozwinąć... No to masz odpowiedź :] Pozdrawiam z całego serca i duszy.
Stare i nieprawda :] jakieś 3 lata Aha czyli był zmieniony bo nie zaprzeczyłeś Pozdrawiam z całego serca Kliknij aby rozwinąć... No to masz odpowiedź :] Pozdrawiam z całego serca i duszy.
L 516 lipny Użytkownik Styczeń 19, 2016 #950 zluzujcie chłopaki???? https://www.youtube.com/watch?v=5j3cgKkbqrY
8,7K kubarks Użytkownik Styczeń 19, 2016 #951 O cholera, co ja teraz pocznę :/ Pozdrawiam serdecznie. Kliknij aby rozwinąć... Dział snooker udzieli wsparcia na ciele i duszy. Pozdrawiam serdecznie.
O cholera, co ja teraz pocznę :/ Pozdrawiam serdecznie. Kliknij aby rozwinąć... Dział snooker udzieli wsparcia na ciele i duszy. Pozdrawiam serdecznie.
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 19, 2016 #952 Sterling powinien zawiesic Lina na 30 spotkań za tą fryzurę
154 blady9mks Użytkownik Styczeń 19, 2016 #953 Dział snooker udzieli wsparcia na ciele i duszy. Pozdrawiam serdecznie. Kliknij aby rozwinąć... Tak mialem Cie juz od dluzszego czasu spytac ???? Dlugo juz Koxow ogladasz ? ????
Dział snooker udzieli wsparcia na ciele i duszy. Pozdrawiam serdecznie. Kliknij aby rozwinąć... Tak mialem Cie juz od dluzszego czasu spytac ???? Dlugo juz Koxow ogladasz ? ????
2,2K kain. Użytkownik Styczeń 19, 2016 #954 Cavs - GSW w nocy! Czyli trzeba będzie obejrzeć chociaż połowę .
17 pello Użytkownik Styczeń 19, 2016 #955 Jurado jest slabszy od Przemka Frankowskiego #potwierdzoneinfo
570 drexler Użytkownik Styczeń 19, 2016 #958 Gasol overka przyklepał w pierwszej minucie drugiej połowy ????
8,7K kubarks Użytkownik Styczeń 19, 2016 #959 Tak mialem Cie juz od dluzszego czasu spytac ???? Dlugo juz Koxow ogladasz ? ???? Kliknij aby rozwinąć... Może z dwa miesiące
Tak mialem Cie juz od dluzszego czasu spytac ???? Dlugo juz Koxow ogladasz ? ???? Kliknij aby rozwinąć... Może z dwa miesiące