D
3,3K
davey_watt
Użytkownik
Moneciarz dostał tego bana na hp? Bo nie jestem w temacie.
hehe, młodzież, sól naszej ziemiNapisał karwan88
Dzisiaj, 22:15
karwan8
Ty jednak jesteś miękkim dydkiem tworzonyPW od tego poważnego jegomościa.
????
Pozdrawiam serdecznie.
zbiera na polo cocte i flipsy o smaku chipsówMoneciarz dostał tego bana na hp? Bo nie jestem w temacie.
Kurde, ale teksty to naprawdę masz jak z gimnazjum. Może to 88 to jednak nie rocznik urodzenia? Może miało być 98? ????Ty jednak jesteś miękkim dydkiem tworzony
Ale łapiesz prowo kolego użytkowniku :razz:Kurde, ale teksty to naprawdę masz jak z gimnazjum. Może to 88 to jednak nie rocznik urodzenia? Może miało być 98? ????
Kończę z tobą dyskusje dziadek.Kurde, ale teksty to naprawdę masz jak z gimnazjum. Może to 88 to jednak nie rocznik urodzenia? Może miało być 98? ????
????????????????zbiera na polo cocte i flipsy o smaku chipsów
Toż to nie prowo, to "słodkie pierdzenie" intelektualnej amebyAle łapiesz prowo kolego użytkowniku :razz:
To czekaj.Kończę z tobą dyskusje dziadek.
Masz jaja to pisz na priv a nie spam tu robisz, twoje wklejanie rozmów z priva to jak bieganie do mamusi.
Czekam na priv. Pa
Zeby pisac na priv, to trzeba miec jaja jak melony ????Kończę z tobą dyskusje dziadek.
Masz jaja to pisz na priv a nie spam tu robisz, twoje wklejanie rozmów z priva to jak bieganie do mamusi.
Czekam na priv. Pa
Poszedł zakład ze mną co podałem tripla z karate i uwalił. Za kare macio106 dostaje od Ramzesa bana na HP hee.Moneciarz dostał tego bana na hp? Bo nie jestem w temacie.
tak, trzeba mieć jaja by komuś bluzgać na priv ????Masz jaja to pisz na priv
Jak widać w jego przypadku heheZeby pisac na priv, to trzeba miec jaja jak melony ????