karwan88
Użytkownik
Multi 3 dniowe będzie mi uwagę zwracać ????akurat to ty się kompromitujesz, powiedział ci kolega parę słów prawdy o tobie i widać, że zabolało ???? odpuść i ciesz się dalej firaną i livem ????
Parodia
Multi 3 dniowe będzie mi uwagę zwracać ????akurat to ty się kompromitujesz, powiedział ci kolega parę słów prawdy o tobie i widać, że zabolało ???? odpuść i ciesz się dalej firaną i livem ????
????Vercyngetoryx
jak to się ma do tematu? Rozwiń proszę ????Multi 3 dniowe będzie mi uwagę zwracać
Parodia
????jeszcze jakby Niemce trzema golami wygrali to cacy
Sam na sam pół metra nad bramką w piłce ręcznej to trzeba mieć talent ???? ???? ????HAHAHAH NIEMiec co odjebal ????
w sensie że ode mnie?:mrgreen:Na HP można wyłapać dużo przydatnych informacji to prawda. Ja z początku na forum po działach oglądałem analizy i patrze kolega 5000 postów 6000 reputy to jakiś specjalista jakiś ale potem sam doszedłem od kogo warto coś przeczytać i brać typ. W dziale Tenisa najgorzej chyba jest
44 posty przez 6 lat będą się panoszyć ????Multi 3 dniowe będzie mi uwagę zwracać ????
Parodia
Tylko od maszynisty Wawow sensie że ode mnie?:mrgreen:
Dissinger 1/6 ???? dobrze że odpuściłemw sensie że ode mnie?:mrgreen:
Idź zamień swoje komentarze na pomarańcze w lidlu hehe44 posty przez 6 lat będą się panoszyć ????
Parodia
Teksty pobierasz z piórnika drdeebila? ????Idź zamień swoje komentarze na pomarańcze w lidlu hehe
Kolejny wyznacznik dziadzi z Werony
https://www.youtube.com/watch?v=DeCx8h9iR0cIdź zamień swoje komentarze na pomarańcze w lidlu hehe
Kolejny wyznacznik dziadzi z Werony