a tu Assi nie zgodze sie co do tematuA osoby, które nigdy tu nie miały tematu, to już w ogóle nie powinny się nabijać.
Akurat co do Ciebie, to mam nieco inne zdanie niż do tamtego Panaa tu Assi nie zgodze sie co do tematu
jak sie nie znam, nie widze value, nie mam inf z 1 reki etc to nie widze sensu zakladac temat, wrecz przeciwnie...
jak mi idzie widze po skillu, nie mam potrzeby prowadzic statystyk +/- ani sprawdzania sie jakim jestem typerem skoro wiem ze ujowym????
ja mam w subskrypcji ze 3 a i tak kopalnią betow jest HP
ktory odkrylem po pol roku na forumku i uwierz, to nie bylo kolorowe pol roku ????
a niektorych troli z tematow powinni zbanowac IMO bo ktos uwierzy,
a czasem to ze ktos cos tam pisze tzn. tyle ze pisze
Pozdrawiam
Weź już się nie kompromituj Dziadzia.Akurat co do Ciebie, to mam nieco inne zdanie niż do tamtego Pana
Pozdrawiam serdecznie.
Ławka od połowy III kwarty, bo słabo bronił chyba, bo żadnego raportu o kontuzji nie maCiekawe czemu Okaforem nie grają? Przecież to ich najlepszy gracz, a oni bez przerwy polegają na jakiś pionkach
akurat to ty się kompromitujesz, powiedział ci kolega parę słów prawdy o tobie i widać, że zabolało ???? odpuść i ciesz się dalej firaną i livem ????Weź już się nie kompromituj Dziadzia
???? ???? ????Weź już się nie kompromituj Dziadzia.
Na HP można wyłapać dużo przydatnych informacji to prawda. Ja z początku na forum po działach oglądałem analizy i patrze kolega 5000 postów 6000 reputy to jakiś specjalista jakiś ale potem sam doszedłem od kogo warto coś przeczytać i brać typ. W dziale Tenisa najgorzej chyba jesta tu Assi nie zgodze sie co do tematu
jak sie nie znam, nie widze value, nie mam inf z 1 reki etc to nie widze sensu zakladac temat, wrecz przeciwnie...
jak mi idzie widze po skillu, nie mam potrzeby prowadzic statystyk +/- ani sprawdzania sie jakim jestem typerem skoro wiem ze ujowym????
ja mam w subskrypcji ze 3 a i tak kopalnią betow jest HP
ktory odkrylem po pol roku na forumku i uwierz, to nie bylo kolorowe pol roku ????
a niektorych troli z tematow powinni zbanowac IMO bo ktos uwierzy,
a czasem to ze ktos cos tam pisze tzn. tyle ze pisze
Pozdrawiam
e: oczywiscie jest kilku b dobrych typerow z tematami ktorych rowniez pozdrawiam????
powtórki juz nadają????
Knicks jednak
Oglądał ktoś 1z10 ?
serdecznie pozdrawiam
Jaki miałeś wcześniej nick ?akurat to ty się kompromitujesz, powiedział ci kolega parę słów prawdy o tobie i widać, że zabolało odpuść i ciesz się dalej firaną i livem