Różnica dwóch poziomów. Po takim kursie warto pograć.Myślisz, że ta 3 tercja jest możliwa? W ogóle nie wiem nic o poziomie tych druzyn. Pozdrawiam serdecznie.
zobacz ruskie jakie maja roznice w kursach na overach wzgledem szczwanego
Nie zapominam, mój wierny przyjacielu.W HP wszyscy są zarobieni, zawsze same , nikt nie wstawia Proszę o tym nie zapominać, drogi kolego.
Jak już powinieneś wywnioskować napisałem że gram live i neguje granie połową budżetu kursów 1.10. Takich jak przykładowo sparingi - które grał np ten gość.Skoro to takie mały wyczyn, to załóż swój temat. Zobaczymy jak Ci pójdzie.
Pisanie, że "gram live i nie narzekam" to takie przysłowiowe mieszanie w betoniarce z Pussym. Pozdrawiam serdecznie.
Już 1-0, ale cały czas bloki...Różnica dwóch poziomów. Po takim kursie warto pograć.
W tym momencie Ci napisze "zazdrościsz bo ty jesteś na minusie" lecz ty pokazujesz, że da się temat prowadzić.W HP wszyscy są zarobieni, zawsze same , nikt nie wstawia Proszę o tym nie zapominać, drogi kolego.
Każdy ma swój styl gry. Nie rozumiem wyśmiewania kogoś kto gra w taki sposób, jak on. Czy on nabija się z Twojej gry? Z tego co zauważyłem to jesteś strasznie przemądrzały, a nawet jednego Twojego typu do tej pory nie widziałem. Nie lubię takich pajaców. Tym razem, wyjątkowo, pozdrawiam, ale bez serdeczności.Jak już powinieneś wywnioskować napisałem że gram live i neguje granie połową budżetu kursów 1.10. Takich jak przykładowo sparingi - które grał np ten gość.
Ja takich kursów nie gram i nie mam zamiaru zakładać tematu abyś był uszczesliwiony
Bez odbioru.
po 1 t dawali -5,5 po 2,3Nie zapominam, mój wierny przyjacielu.
Tutaj zawsze każdy zdąży zamknąć z zyskiem albo puscić kontrę ????
Pozdrawiam serdecznie.
ktoś coś? ????cześć wszystkim ????
co jest wg Was bardziej prawdopodobne w meczu Orlando-Atlanta?
over 17.5 Vucevica czy ov 15.5 Oladipo??
z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi
Wiem, wiem ???? U ruska było na over 10,5 @1,80; a u szczwanego @3,00 ????zobacz ruskie jakie maja roznice w kursach na overach wzgledem szczwanego