szef-elity
Użytkownik
Miśki znowu przewagę trwonią pod koniec kwarty.
Ten to w ogóle powinien się leczyć, to jest przykład głupoty i uzależnienia totalnego ????http://forum.bukmacherskie.com/f15/underdog-czyli-jak-zarobic-na-leszczach-105222-37.html#post5902001
Ten już utopił zaciągnięty kredyt i znowu stryczek nad głową. ????
Skoro to takie mały wyczyn, to załóż swój temat. Zobaczymy jak Ci pójdzie.Skuteczność po kilku kuponach na kursach 1,10? ????
Wielki wyczyn...
Tylko że takie granie 1,10 po połowe budżetu kiedyś się skończy (było już blisko dziś z Hiszpania) niech wygrywa, życzę mu tego ale zobaczysz jak szybko zniknie z forum ze swoim tematem
Odnośnie nabijania... Życzę mu powodzenia co powtarzam a czy założenie tematu jest tu jakimś wyznacznikiem?
Mój temat nie miałby sensu bo gram 90% live i nie narzekam na zarobek.
Pozdrawiam
Ma lepszą skuteczność niż 90% forumowiczów.
A osoby, które nigdy tu nie miały tematu, to już w ogóle nie powinny się nabijać.
Pozdrawiam serdecznie.
Myślisz, że ta 3 tercja jest możliwa? W ogóle nie wiem nic o poziomie tych druzyn. Pozdrawiam serdecznie.
Myślę, że więcej niż połowa
Ale na tym forum połowa obraża innych od januszów, wyśmiewają się lecz tylko nie kiedy można kogoś spotkać kto serio na tym się zna.
E. A no tak live i wieczne plusy to też standard ????
W HP wszyscy są zarobieni, zawsze same , nikt nie wstawia Proszę o tym nie zapominać, drogi kolego.Skoro to takie mały wyczyn, to załóż swój temat. Zobaczymy jak Ci pójdzie.
Pisanie, że "gram live i nie narzekam" to takie przysłowiowe mieszanie w betoniarce z Pussym. Pozdrawiam serdecznie.