olo
Użytkownik
Napisałbym że strzeliła jednego, pisałem, że wg mnie strzeli jak nie 2 to na bank jednego. I strzeliła. Nie widziałem powodu, żeby pisać Ci 2 raz to samo przed meczem.Ciekawe czemu nie napisałeś i nie odpisałeś na to przed meczem, jestem ciekaw czy byś coś napisał na to jakby Jagiellonia nie strzeliła 2 goli ???? !! Pewnie nie! Nie udało mi się wytypować no i trudno. Szkoda ze Grosicki zmarnował sie w Warszawie przez hazard no ale cóż. Za to over Ci nie wszedł. Nie wyobrażam sobie pewnie Twej euforii po tym jakby tak było. Nie jednorazwy wynik z Lechem tylko Lech to dno, drużyna jednego sezonu uważam tak od ponad roku i ich mecze powoli mnie do tego coraz bardziej przekonywują!
No tak, ja miałem rację to teraz musisz zmieniać temat na mój over, ale cóż over nie wszedł, bo za bardzo uwierzyłem po meczu z Lechem w Legie i myślałem, że w końcu zaczną strzelać na wyjazdach, ale nadal jedyna bramka poza Łazienkowską w tym sezonie to strzał życia Rybusa. A tak lekcja jak nie powinno się zachowywać w sytuacjach podbramkowych. Więc tak czy siak wina Twojej Legii.
A jak nazwiesz inaczej mecz z Lechem?? Jednorazowy wynik i tyle, poza tym jeszcze w meczu z Lechią pokazali, że umieją coś strzelać. No i z Zagłębiem, ale to wtedy kiedy oni regularnie tracili po 4 bramy.