qozi
Forum VIP
Dokładnie.Betako tak samo zrobiło.Minusem jest to, że możesz stawiać tylko 1x2.
A jak stadiony się budują to gdzie drużyny mają grać > ?/Co do meczu LEgia - Lech szkoda , że mimo wszystko mecz na szczycie trzeba ogladac na stadionie w przebudowie ale cóż polskie realia.
Druga sprawa , że tak jak mówiłem kibice a tym bardziej prezes LEcha pożałuje decyzji nie przedłużenia kontraktu ze Smuda wcześniej niż myślałem.
Mecz Legii poprawny szczególnie w obronie chociaż dwa razy wybijali piłke z linii bramkowej. Lech natomiast bez piłkarskiego zęba, mało strzałów z dystansu no i błędy w środku pola jak ten Bandrowskiego po którego stracie padła bramka.
Mi to nie przeszkadza, bo zdaje sobie sprawę, ze niedługo będą wielkie stadiony i to wypełnione.Raczej to było stwierdzenie , że nawet czołowe ekipy nie maja stadionów.
Bo inaczej oglada sie mecz jednak jak jest min. 20 tys ludzi a inaczej jak sie widzi plac budowy nieprawdaż?:>
Tak jak mówię, trzeba się przemęczyć i poczekać nic samo sie nie zrobi, i tak nasz stadion "rośnie" bardzo szybko ......Czy wypełnione to powoli...
A tobie to nie przeszkadza dziwi mnie to słyszec od kibica Legii.
Bo pewnie chętnych zobaczyc ten mecz dla was przecież prestiżowy było z 5 razy wiecej.
Nie budują stadionów źle , budują jeszcze gorzej . O co Ci w ogóle chodzi :-? Wkurza Cie to że kluby budują i wkurza Cię ,że nie mają .????Raczej to było stwierdzenie , że nawet czołowe ekipy nie maja stadionów.
Bo inaczej oglada sie mecz jednak jak jest min. 20 tys ludzi a inaczej jak sie widzi plac budowy nieprawdaż?:>
O czym Ty mówisz?? "jeden meczu nie uratuje". W tym przypadku chłopcze się mylisz bo właśnie bez Choto nie ma kto dyrygować obroną Legii, to jest FILAR zespołu a przede wszystkim obrony! Kudłaty napisał ze Frankowski ma problem z graniem na dobrze zbudowanych obrońców a takim "bydlakiem" jest Choto ???? Moim zdaniem gdyby Legia miała Chinyame i Choto przede wszystkim to grała by dziś dalej w Lidze Europejskiej! i Nie mów proszę jeśli nie masz pojęcia co znaczy dla Warszawskiej drużyny Dixi!Czy ta obrona jest taka fenomenalna to ja bym nie powiedzial, przypomnijmy sobie mecz w Wodzisławiu Śląskim przegranym ze słabą Odrą, sami powiecie ze grali podajze bez Choto, ale co z tego jeden meczu nie uratuje a wszystkie mecze wyjazdowe Legii są dla nich bardzo ale to bardzo meczące. Na 3 rozegrane spotkania maja strzelonych oszałamiającą liczbe bramek bo aż 1 :| stracili tez jedna ale nie zmienia to faktu ze ich wyjazdowe mecze sa strasznie underowe i nie ma co ukrywac ze do jednej bramki ???? oczywiscie dzis moze byc inaczej ale wydaje mi sie ze z taka gra na wyjezdzie Legia nie ma prawa wywiezc kompletu z Białegostoku. Chyba ze strzela szybko bramke i uspokoja gre ale z tak ofensywną grą Jagi bym na to nie liczyl, to raczej Legia bedzie sie pronic na poczatku
Po przeczytaniu wypowiedzi Olo 13 dotyczące tego ze Jaga strzeli nawet dwie bramki wydaje mi sie szalenie nierozsądne. Jagielonia pokazała na początku sezonu pazur ale ostatnie dwa remisy z przeciętnymi a nawet powiedziałbym słabymi przeciwnikami a szczególnie z Cracovia u siebie to chyba nasuwa się sama myśl ze jednak ten atak Grosicki i Frankowski trochę się wypalił. Franka nigdy nie uważałem za rewelacje w Jadze nie ma dużej rywalizacji a więc strzela. Grosik był dobry i jest dobry, mógł w Legii być postacią kluczową gdyby nie pociąg do hazardu. Mam nadzieje no i w sumie jestem pewien ze nie powtórzy się sytuacja z przed roku kiedy to Legia z tego co pamiętam po Golu Grosickiego i Frankowskiego przegrała mecz. Licze na jednobramkowe zwycięstwo Legii no a może i dwu.
Legia win
Gospodarze nie strzelą(kibicuje Legii i znam obronę która funkcjonuje fenomenalnie)
Under2.5 ????
Jaga to jeden z bardziej nieobliczalnych zespołów, zwłaszcza na swoim boisku. Prawda taka, że wpadka z Lechem to był przypadek. Mówię to ja, wierny kibic LEcha Poznań, który w żadnym wypadku nie zasłużył wtedy na wygraną. Choć zaczynam z udzielaniem się na tym forum to zauważyłem, iż wiele wypowiedzi naszych szanownych forumowiczów jest podyktowana miejscem urodzenia?No i niestety nie weszło. Jaga nie jest w stanie strzelić Legii 2 bramek??
Ja odpowiedź na pytanie znałem przed meczem.
Over mi nie wszedł tylko dlatego, że to Legia nie potrafiła strzelić ani jednej bramki. Wygląda na to, że mecz z Lechem to był tylko jednorazowy przebłysk skuteczności.
No ja pisałem już na poprzedniej stronie, że Jaga jest nieobliczalna i jest w stanie strzelić Legii 2 gole, ale niektórych nie przekonasz, niestety, bo Choto to Choto i koniec kropka.Jaga to jeden z bardziej nieobliczalnych zespołów, zwłaszcza na swoim boisku. Prawda taka, że wpadka z Lechem to był przypadek. Mówię to ja, wierny kibic LEcha Poznań, który w żadnym wypadku nie zasłużył wtedy na wygraną. Choć zaczynam z udzielaniem się na tym forum to zauważyłem, iż wiele wypowiedzi naszych szanownych forumowiczów jest podyktowana miejscem urodzenia?
Czekam na Polonie do kompletu kuponowego na razie 1;0
pozdrawiam,
tikanes
Ciekawe czemu nie napisałeś i nie odpisałeś na to przed meczem, jestem ciekaw czy byś coś napisał na to jakby Jagiellonia nie strzeliła 2 goli ???? !! Pewnie nie! Nie udało mi się wytypować no i trudno. Szkoda ze Grosicki zmarnował sie w Warszawie przez hazard no ale cóż. Za to over Ci nie wszedł. Nie wyobrażam sobie pewnie Twej euforii po tym jakby tak było. Nie jednorazwy wynik z Lechem tylko Lech to dno, drużyna jednego sezonu uważam tak od ponad roku i ich mecze powoli mnie do tego coraz bardziej przekonywują!No ja pisałem już na poprzedniej stronie, że Jaga jest nieobliczalna i jest w stanie strzelić Legii 2 gole, ale niektórych nie przekonasz, niestety, bo Choto to Choto i koniec kropka.
No wiele jest, tak było i będzie, nic nienormalnego.
A co do Polonia - Lechia, to ładny wynik 1:1 xD