hajduk
Forum VIP
Ruchowi trzeba pogratulować trenera. Akurat przypatrzyłem się Mu od początku pracy i było widać, że coś zmienił w tej drużynie mimo że przejął ją w trakcie sezonu. Potem miał cały okres przygotowawczy i widać efekty. Nie wierzyłem, że Ruch będzie grał przez cały mecz z Polonią takim pressingiem???? a jednak poradził sobie wyśmienicie. Do końca rundy mają szansę dowieźć 2 miejsce, lecz należy pamiętać, że przed Ruchem ciężkie mecze, m.in najbliższy mecz z Legią, która tym meczem na pewno będzie chciała się zbliżyć do niebieskich, potem jeszcze takie mecze jak Lech czy w grudniu Wisła. Końcem końców Ruch może skończyć jak Lech w zeszłej rundzie, wąska ławka, zaczną się kontuzje to może być nie wesoło. Fundusze też nie, a te również odgrywają wielką rolę w sporcie.
W ogóle 11 kolejka bardzo mi się podobała, mieliśmy sporo bardzo fajnych i szybkich meczy, które naprawdę mogły się podobać(jak na nasze warunki), mimo iż nie padało wiele bramek w niektórych meczach.
Teraz PP, gdzie również powinno być ciekawie i egzotycznie
W ogóle 11 kolejka bardzo mi się podobała, mieliśmy sporo bardzo fajnych i szybkich meczy, które naprawdę mogły się podobać(jak na nasze warunki), mimo iż nie padało wiele bramek w niektórych meczach.
Teraz PP, gdzie również powinno być ciekawie i egzotycznie