Sorry,ale to zdanie mnie rozbiło totalnie,te panie to sobie co najwyzej moga pomazyc o pieniazkach które my wygrywamy.To nie od nich zalezy czy dany kupon zostanie puszczony.Wiele juz razy miałem tak w fortunie że czekałem przy kasie z 5 minut,na zgode systemu aby zgodził się puscic taki zakład.Grałem tak za 1 200~1 700 i nigdy nie wyszedłem z zakładów aby kuponu nie puscic,i jak wygrałem ponad 3,5k to nie było problemu aby puscic nastepny kupon.Czasami rozbijałem kupony na 3,4 i nie było żadnego problemu,aby nie placic dodatkowego podatku od wygranej,mowa o naziemnych oczywiscie.Moje zdanie jest takie, że na bukmacherce można jedynie dorobić i to całkiem niezłą sumkę , a to dlatego, że jeślibyśmy wygrywali dajmy na to, miesięcznie 1000 zł i tak w kółko i to w jednym punkcie do przyjmowania zakładów to niestety, ale Panie, które były tak łaskawe dawać nam kuponiki dadzą nam ????
Bo limity w końcu jakieś są .
Grają graja. Jak ktoś wali na zakład po 10 000 to nie będzie grał przez neta. Odpowiedź jest prosta US. Tam wygrane są opodatkowane i nikt się nie czepi jak sobie zaczniemy wpłacać na konto konkretne pieniądze. Za takie kwoty można grać ale nie jednorazowo po za tym da się to ominąć na różne sposoby.Jacy dobrzy gracze grają u ziemniaków ??? toż to się wyklucza wzajemnie
To w jakim my kraju żyjemy? Sam wpłacę sobie kasę to będę miał problem z US? To nie ma tajemnicy bankowej? Co kogo obchodzi, że poszedłem do banku i wpłaciłem sobie 5 tyś. zł? Nawet 300 tyś. zł? Moja kasa, zakładam konto i wpłacam to będę miał problemy z US?Odpowiedź jest prosta US. Tam wygrane są opodatkowane i nikt się nie czepi jak sobie zaczniemy wpłacać na konto konkretne pieniądze. Za takie kwoty można grać ale nie jednorazowo po za tym da się to ominąć na różne sposoby.
TAK, przecież każdy przelew na kwotę minimum 15 tysięcy euro musi być zgłaszany przez bank do US. Jeśli ktoś na tym zarabia to jest na tyle kumaty żeby sobie wpłacić kase na konto bankowe, po wczesniejszym jej "wypraniu" co w dzisiejszych czasach nie stanowi problemu. Zresztą sa zagraniczne konta bankowe, są moneybookersy, netellery. Jeśli ktoś sobie wybuduje dom, albo kupi fajny samochód to musi mieć na to"papiery" bo inaczej ma prze jebaneCo kogo obchodzi, że poszedłem do banku i wpłaciłem sobie 5 tyś. zł? Nawet 300 tyś. zł? Moja kasa, zakładam konto i wpłacam to będę miał problemy z US?
Świetnie. A czy możesz mi podać wiarygodne źródło - powiedzmy jakiś akt prawny, który tak stanowi, że jak zrobię przelew na 15 tyś. € to bank zgłosi to US (Urząd Skarbowy).TAK, przecież każdy przelew na kwotę minimum 15 tysięcy euro musi być zgłaszany przez bank do US.
Konkretnie chodziło mi o to żeby mieć udokumentowany dochód. W naziemnych dostajemy potwierdzenie i wygrane są opodatkowane więc nikt o nic się nie czepi (US). Mam na myśli tutaj granie za konkretne kwoty i duże wygrane. Wiadomo , że na kwoty 5 czy 10 tysięcy się nikt nie czepi ale jak uzbiera się więcej profitów wtedy zaczną się schodki. Kup sobie samochód jakiś za 80 tyś jako obywatel bez dochodu to szybko zostaniesz "przetrzepany"Tak wynika z Twojego postu.
Nie będziesz szukał bo Ci się nie chce... lepiej pisać bezmyślnie to co napisali inni - czyli powielać bzdury.Nie będę przecież szukał nie wiadomo gdzie bo mi sie nie chce
http://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/413057,transakcje_powyzej_15_tys_euro_musza_byc_rejestrowane.html,2
http://gospodarka.dziennik.pl/news/artykuly/220048,przelewy-powyzej-4-tys-zl-pod-lupa-banku.html
Zapytaj na jakims forum.*prawnikow.*pl to dadzą Ci dokladne źródło i dokladne cytaty czy gdziekolwiek
Teraz piszesz zupełnie co innego - chyba już to zauważyłeśKonkretnie chodziło mi o to żeby mieć udokumentowany dochód. W naziemnych dostajemy potwierdzenie i wygrane są opodatkowane więc nikt o nic się nie czepi (US). Mam na myśli tutaj granie za konkretne kwoty i duże wygrane. Wiadomo , że na kwoty 5 czy 10 tysięcy się nikt nie czepi ale jak uzbiera się więcej profitów wtedy zaczną się schodki. Kup sobie samochód jakiś za 80 tyś jako obywatel bez dochodu to szybko zostaniesz "przetrzepany"