Ja nie uważam że nie da żyć, wręcz przeciwnie.Ludzi pokazali już ze zarabiać można na wszystkim wiec i na bukmacherce.Osobiście nie znam nikogo kto by na tym zarabiał.( w książce Ojciec Chrzestny jest opisane jak na tym zarabiać ) nie on nie grał płaska stawką ani progresją:grin: temat czy z tego sie da żyć czy nie to dobre na pogadanke przy browarze.mówiłeś żebym przeanalizował tydzień i to zrobiłem więc w czym rzecz?
To chyba ja was nie przekonam a i nie mam zamiaru tego robić.
zresztą w tym temacie zawsze będą wygrywać osoby które uważają że się nie da żyć z bukmacherki, bo one nic nie muszą udowadniać.
Nie da sie, bo jak zaczeniesz juz wychodzic na swoje to buk w najlepszym wypadku nalozy limity na max. stawke itp. albo w ogole zablokuje / zamknie twoje konto :/ Pozniej mozesz kombinowac na bukach naziemnych itd az w koncu bedziesz mial bana / zakaz gry we wszystkich wyplacalnych i renomowanych bukach :]
oj żeby mieć tylko taki problem jak limity i zakaz gry w sts itp
... a czy słyszałeś w ogóle o jakimkolwiek przypadku (udokumentowanym) "zakazu gry w STS"[...]
oj żeby mieć tylko taki problem jak limity i zakaz gry w sts itp
a jak mam Ci to udokumentować??? (jakaś fotka na drzwiach typu tego pana nie obsługujemy) ? coś takiego chcesz?... a czy słyszałeś w ogóle o jakimkolwiek przypadku (udokumentowanym) "zakazu gry w STS"
w kontekście tych spraw, o których tutaj Panowie rozmawiacie?
... No właśnie. (Stąd moje pytanie, bo nawiązałeś, przekąsem czy nie, do rzekomych limitów w STS).a jak mam Ci to udokumentować??? (jakaś fotka na drzwiach typu tego pana nie obsługujemy) ? coś takiego chcesz?
o zakazie wstępu do sts słyszałem podkreślam tylko słyszałem.Słyszałem także o Atlantydzie i kosmitach.zaliczam to wszytko do informacji jednego typu.Wiesz jakich.