Witam jestem tu nowy chociaż czytam te forum od tygodnia,więc chciałem sie przekonać na własnej skórze czy da sie z tego życ.
Powiem tak pracowałem w Irlandii przez 5 lat na elektrownii w Kilrush co.Clare ale właśnie
praca sie skończyła i wracam do kraju powoli a że nie chce mi sie w Polsce za bardzo pracować za damski hu... to spróbuje czy sie da żyć z bukchmacherki.Ponieważ mam zaoszczędzoną niezła sume z pięcioletniej pracy w irysowie postanowilem przeznaczyć 1000euro na gre.Grywałem już wczesniej ale tak dla jaj za małe kwoty różne kupony również z różnym skutkiem...
Teraz zaczołem 4 dni temu dzięnnie 1 mecz poprostu singiel a mianowicie
Gram stawką 1000 euro na mecz raz sie żyje przegram no to podziękuje i powiem dowidzenia ale moge sobie pozwolić je stracić.
1 dzien
Anglia U21 kurs 1.08 stawka 1000euro wygrana 80euro
2 dzien Chorwacja na Malcie kurs 1.14 stawka 1000euro wygrana 140 euro
3 dzien Senegal podejmuje DR Konga w eliminacjach pucharu narodów afryki kurs 1.22 stawka 1000 euro wygrana 220 euro
4 dzien czyli dziś Sampdoria gra z Gubio kurs 1,44 stawka 1000 euro możliwa wygrana 440 euro czy wygram okaze sie niedługo
Także może sie da jeśli ma sie kase na strate i gra single
Narazie po 3 dniach do przodu jestem 440 euro w Polse super zarobek ???? ???? ???? wiem że dziś moge przerwać passe i podziękuje