Pewnie, że są ludzie na tym forum co życją z bukmacherki. Ale Ty napewno nim nie jesteś.
mialem sie nie udzielac juz, bo zabawnego Tobiego czy Toudiego czy jak mu tam i tak nie przegadamy, ale zastanawia mnie to zdanie ???? no ale sprzeczał sie nie bede, bo Tobi wie lepiej ???? moze Ty jestes jednym z tych co wierza ze Facebooka zalozyla CIA ? ;>
a co do tych limitow, o ktorych tyle mowisz, ze są niby takie drakonskie to posprawdzalem pierwsze lepsze turnieje jakie ostatnio typuje i nie wygladaja one az tak drakonsko na Bet365 mimo, ze turnieje dosc niszowe ...
i tak limity na uniwersjade na Rosje dzisiaj ksztaltowaly sie cos ponad 5 tys,
limit na plazowke dzisiaj jak i zazwyczaj zawsze wynosza ponad 2-3 tys
limity na ręczną juniorów tez spokojnie kolo 2 tys się kręci
ME juniorek w kosza tez limity ponad 1 tys spokojnie
a zdarza sie, ze traderzy przyjmuja kwoty ponad limit wiec nie strasz ludzi, ze moich typow nie da sie zagrac za wiece niz kilka stowek, bo na samym Bet365 mozna grac po kilka tysi
-----------------------------------
a co do moich podsumowan w temacie, ktore tak Cie bola i kilku innych, to pisalem nie raz, ze jest to zalozenie czysto teoretyczne iz 1j-100pln aby pokazac jaki MNIEJ WIECEJ mozna osiagnac zysk grajac moje typy. grajac je naprawde za takie stawki jak zalozylem 1j-100pln zysk roznilby się w granicach 10-15%, mysle ze nie wiecej co i tak daje mi satysfakcjonujacy wynik
bez odbioru