>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czy z bukmacherki da się żyć?

Status
Zamknięty.
miodzik 0

miodzik

Użytkownik
jesli chce sie z czegos zyc, trzeba miec odpowiedni kapital do inwestycji.
logiczne ze majac kapital rzedu 1000-5000 zł to swiata nie podbijemy oraz rodziny nie utrzymamy. Jednak gdy bedziemy dysponowac kapitalem +/- 150 000 zł sadze ze z bukmacherki da sie zyc. Grac na sile ? po co. 4-6 kuponów w ciągu miesiąca w zupelności wystarczy. Tak jak mowilem, do bukmacherki trzeba podejsc jak do inwestycji. Jesli bedziemy miec za mały kapitał na otworzenie np. rejestauracji tez zbankrutujemy i rodziny za to nie utrzymamy.

zgadzam się w 100 procentach , to jest inwestycja...a żeby nie wkładać w to za dużo zbędnych emocji zawsze można kupować typy za nie duże stosunkowo pieniądze od kilku sprawdzonych gości bezpośrednio z Las Vegas, na pewno się to opłaca jeśli masz konkretny kapitał i potrafisz grać nie za więcej niż kilka procent całej sumy. Oczywiście typy takich gości tak samo jak &quot;nasze&quot; zawierają także kiepskie passy ale na dłuższy okres powiedzmy pół roku czy cały sezon wychodzi się znacznie na plus.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
kazdy inwestuje gdzie mu lepiej. Jeden na gieldzie, jeden na zakladach a inny w siec sklepow. Do wyboru do koloru.
Z tą różnicą, że na zakłady można startować z budżetem 100 pln, nie mając pojęcia o sporcie, graniu, mając 13 lat (grając na mamusie, tatusia itp.). Jak ktoś chce grać na giełdzie to nie będzie startował z kapitałem 100 pln... Nie mówiąc, że jeśli sam się nie zna to po prostu poniesie porażkę. A dajmy na to taki 13 latek założy konto u buka netowego, &quot;zapożyczy&quot; typy od kogoś z forum i może sobie grać...
No i jeszcze coś... Mając dajmy na to 100 pln do &quot;inwestycji&quot; grając jakiś mały kurs rzędu @1.50 mamy 50% zysku w kilka godzin. A na giełdzie ze 100 pln zrobić 50% zysku w kilka godzin to już abstrakcja ( pomijając przypadki gdy jakaś spółka wchodzi na rynek i mamy jego akcje typu- Bank Śląski i jego pierwsze notowanie, i jeszcze parę takich sytuacji ).

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
A ja mając 150 tysięcy zamiast giełdy wybrałbym surbety i poważnie bym w to się w zangażował , bo do tego trzeba czasu i jeszcze więcej rozumu ;)

typper 2

typper

Użytkownik
A ja mając 150 tysięcy zamiast giełdy wybrałbym surbety i poważnie bym w to się w zangażował , bo do tego trzeba czasu i jeszcze więcej rozumu ;)
Limity i zdecydowanie za dużo kombinowania + ryzyka za taką kasę;]

arkadia 0

arkadia

Użytkownik
To jeszcze ja swoje trzy gorsze dorzuce... W bukmacherke bawie sie juz od mniej wiecej 8 lat. Na poważnie zacząłem dopiero grac okolo 2 lata temu wtedy to zaczęły sie stawki rzedu 500, 1000 zl, 1500... Grałem tak przez jakiś czas ale, niestety to jest tylko sport i zawsze trafiaja sie niespodzianki. Próbowalem wielu systemow progresje, itd, od kilku miesiecy gram juz praktycznie tylko na live i musze powiedziec ze jest to dla mnie jedyna &quot;strategia&quot; która przynosi mi zyski. I tak jak ktos juz wyżej napisał, w momencie zwiekszenia budzetu zwiekszam tez stawki. A jesli zyski z tego tytułu przynosza mi kilka tys zł mieś to myśle ze smialo mozna powiedziec... z bukmacherki mozna zyc...

typper 2

typper

Użytkownik
Gra na live to także jedna z dochodowych metod, jednak tam najlepiej jest oglądać obstawiane wydarzenie i korzystać z &quot;prezentów&quot;, które są w 100% skuteczne, bez żadnego ryzyka. Jeżeli nie oglądam danego spotkania - nie gram na live.

darekaqq 83

darekaqq

Użytkownik
A ja powiem tak - z bukmacherki mozna wyzyc.
Gram od 2 lat... mimo, że w tym roku koncze 18-nastke to conieco o bukmacherce i jej pułapkach wiem.
Ot np. 1,5 roku temu udalo mi sie prawie niemozliwego, z bonusu 5euro na interwetten ugralem 3000 - fart? Raczej tak. Byłem później na tyle glupi, że postawilem całą tą kwotę na jeden kupon (DUBLA- nie komentujcie) widzac kwote wygranej 6000-7000 podniecony zatwierdzilem zaklad - skutkow mozecie sie domyslic.
Kolejny epizod - wplacilem do expa 150zl bonusik 150 - razem mialem 300, po zaledwie 2 tyg gry 1000 - postanowilem grac stawkami 50-100 pln, i nie wiekszymi, w ciagu kolejnych 2-3 tygodni udalo sie dobic ~1800 pln. Równolegle gralem tez w bet365 i udalo sie obrocic bonus z niezlyjm zyskiem, dysponowalem juz kapitalem okolo 2500 pln, stwierdzilem, &quot;a tak dobrze idzie, zwieksze stawke&quot; no i stawka urosla, do 400 pln. 2 wtopy pod rzad i cofnalem sie do stadium wyjscia, moj budzet bardzo sie uszczuplil, stwierdzilem wyplacam 1000 zabezpieczenia, zostalo ~500 po miesiacu mialem znow kapital na poziomie 1500 - jednak w moim przypadku duzy zysk oznacza jakas dekoncentracje, granie wiecej rozmaitych kuponow, i kolejny raz moje srodki sie uszczuplily do 900 plnow, ktore natychmiast wyplacilem. Poczekalem z miesiac, sprawdzajac regularnie meila czy jest jakis bonus 100% do wysokiej kwoty, i wkoncu otrzymalem mail z takowa promocja BAH - do 600 plnow, wplacilem odrazu i na dzien dzisiejszy mam obrocone 5000, jednak moj stan konta lekko przekracza 800 PLN, jak myslicie jaka przyczyna tak niskiego stanu konta - stawka 900 pln na mecz niemcy - portugalia.

Podsumowujac, aby czerpac STAŁE zyski z bukmacherki, potrzeba bardzo duzo samodyscypliny, nie ma że mega pewniak, yto stawiam 50% budzetu, tutaj wszystko jest bardzo kruche, jesli poddamy sie naszym emocjom, najprawdopodobniej stracimy spora czesc kapitalu, lub przy lekkiej dozie szczecia bedziemy duzo bogatsi, ja jednak juz sie nauczylem mysle, po wtopach, i teraz bardzo uwazam ze stawkowaniem.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Ja podobnie przejechalem sie na Interwetten ale to bylo raczej skutkiem braku konta bankowego w danej chwili
Z bonusa 300 PLN zrobilem w dwa dnie 1200 PLN pazerność dała sie we znaki i mialem nauczke na przyszłość ???? Pozdrawiam Bayern Monachium :spokodfhgfh:
Obecnie robie obrót na jednym z bukmacherów gram stawkami umiarkowanymi po 50 PLN sporadycznie po 100 tak dałem Hiszpanow z Rosją i Niemców z Turkami do przerwy
Mam żelazną zasade że nigdy nie postawie więcej niż 20 % swojego kapitału posiadając min 500 PLN
Bukmacherke traktuje raczej jako hobby i możliwość sprawienia sobie czegos dla siebie nie jako sposób na życie :-D tego sie trzymam a od przybytku głowa nie boli chociaz kokosów zadnych nie zbilem
Bukmacherką zająłem sie po przez sport nie odwrotnie :p

T 0

testaverde

Użytkownik
jak 3 czerwca wplacilem 200zl na betsson tak teraz jestem ~6800zl do przodu. Wierzcie lub nie ale wg. mnie przy odrobinie szcześcia da sie wyzyc z Buków - to pewne.

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Ja osobiscie zmieniam % na wczesniej juz załozonych prograch wczesniej ustalonych np mam 10 tys gram srednio 500 na kupon kiedy zejde ponizej 8 tys zmniejszam na 300-400 dojde do 12-14 tys zwiekszam na 600-700 bo wiadomo ze nigdy nie wiesz jaka serie cie trafi. Mógł bym tutaj jeszcze wiele napisac ale dzisaj juz mi sie nie chce ale dyskusja jest ciekawa i cos jeszcze napewno od siebie dodam.
A co zrobic jezeli sie ciagle stoi w miejscu i stan konta raz jest ledwo co wiekszy a drugi raz ledwo co mniejszy
probowac zwiekszac stawki czy co?

S 0

semprone

Użytkownik
trzeba być userem mecza tam każdy ma peffki i jest na letkim plusie,dodam że wielu userów utrzymuje sie tam z bukmacherki. dziękuje

vader 2,8K

vader

Forum VIP
trzeba być userem mecza tam każdy ma peffki i jest na letkim plusie,dodam że wielu userów utrzymuje sie tam z bukmacherki. dziękuje
To kilka słów kolego do Ciebie...
1. Taki post w tamtym miejscu byłby momentalnie usunięty. Ty na PW dostałbyś wiadomość, że nie można nawet wspominać o innych forach. Jeśli robiłbyś to dalej skończyłoby się to szybkim banem. Nie wierzysz? Spróbuj :-D
2. Tekst, że każdy jest na &quot;letkim plusie&quot; oraz, że każdy tam &quot;kontruje bety&quot; są to po po prostu BAJKI! Z których większość się śmieje. Prawda jest taka, że tam prawie każdy jest na &quot;letkim plusie&quot;. Skoro tak to co z bukami? Myślisz, że każdy je ogrywa? A mimo to jednak buki prosperują i zawierają z adminem umowy o programy partnerskie.
To był ja. User tamtego forum także. Dziękuję.

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
jak 3 czerwca wplacilem 200zl na betsson tak teraz jestem ~6800zl do przodu. Wierzcie lub nie ale wg. mnie przy odrobinie szcześcia da sie wyzyc z Buków - to pewne.
Z takim podejsciem zanim sie nie obejrzysz przegrasz wszystko udało ci sie bo miałes sporo szczescia jak nie wypłacisz to myśle ze na 90% przegrasz wszystko jezeli chce miec z tego stałe zródło dochodów samo szczescie nie wystarczy potrzbna jeszcze jest logika opanowanie i zimna głowa tak w skrócie mówiąc. Duzego jakiegos doswiadczenia nie mam ale troche sobie pogrywam i nauczyłem sie wielu rzecz sam fart tutaj nie da ci czegos na dłusza mete. Wazna jest tez psychika trzeba umiec wygrywac i przegrywac trzeba umiec rozporzadzc pieniedzmi. Trzeba sie nauczyc grac za duze stawki to co innego niz granie za 10-100 sam wiem po sobie kiedys jak zaczynałem grac za troche wiecej w głowie mentlik to nie to nie kazdy mecz ze strachu odrzucasz a jak cos postawisz wkoncu to tak sie wkrecasz w ten mecz ze po koniec masz trzesawke rąk i przyspieszony oddechjak nie wejdzie myslisz dzien na minus nie nie cos da sie jeszcze postawic to stawiam i pach niefart i przegrywasz kolejne pieniadze pózniej w głowie mozesz miec mysli nie ma 10 tys mam 5 postawie odrobie nie bede miał nic nie tak napewno sie nie stanie a nawet jesli to i tak uciekasz od tej mysli grasz nie wchodzi po 3 godzinach myslisz co zrobiłes tak naprawde. Opowiadam z własnych doswiadczen nie zmyslam. Sam teraz postawie przykładowo 2 tys na mecz ale mniej mnie to rusza moge sobie robic co chce a na głowie i tak nie mam cały czas tego meczu mecz moze sie skonczyc ja przyjde i wtedy sprawdze wynik weszło jest fajnie happy nie wejdzie to nie mysle jak sie odegrac tylko mysle czy czegos nie zrobiłem zle czy cos przoczyłem i tutaj mozna wyciagac wnioski i sie uczyc. A co do stawek ja mam taka zasade gram za tyle ile zal mi nie jest przegrac to tyle.

Jemjogurt stoisz w miejscu moze za czesto grasz na dyscypliny ligi na których tak naprawde sie nie znasz udaje sie czasem wygrac na tym kase ale pózniej wtapiamy powoli i stoimy w miejscu tez tak kiedys miałem poprostu grałem zbyt wiele lig piłkarskich itp na których tak naprawde raz wygrywałem a pózniej stopniowo przegrywałem trzeba miec czasem troche dystansu do tego grasz u buków juz sporo i juz cos tam wiesz co ci wychodzi lepiej a co gorzej znasz pewne zaleznosci i trzeba to przemyslec i wkorzystac i czasem poprostu nie byc pazernym bo ryzko nie zawsze popłaca

Sory za ortografie

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
Dokładnie tak granie dyscyplin na których się nie znamy nie ma sensu. Z mojego doświadczenia wynika, że piłkę nożną lepiej sobie odpuścić lub grać tylko zakłady bez remisów , albo 1X 2X. Sam przez jakiś okres miałem spore zyski z piłki nożnej, potem wszystko straciłem przez 4 remisy z rzędu. Podobnie z EURO szło dobrze, jeden mecz Niemcy-Chorwacja za wyższą stawką i większość zysków zniknęła z konta. Trzeba grać z głową. Coraz bardziej przekonuję się do siatkówki i piłki ręcznej .

typper 2

typper

Użytkownik
Trzeba grać z głową. Coraz bardziej przekonuję się do siatkówki i piłki ręcznej .
Nie bądźmy śmieszni. Przekonujesz się, bo trafiłeś 4-5 typów z rzędu? To o niczym nie świadczy. Nie znając się kompletnie na MLB - nie wiedziałem o co chodzi z ERA, pitcher itp - trafiłem 7 typów z rzędu - codziennie jeden typ, i co mam się do tego przekonać? Raz się trafia raz nie - trzeba stawiać to na co warto, a nie twierdzić, że jedna dyscyplina jest lepsza od drugiej, że jest przykładowo bardziej przewidywalna. Bo to jest co najwyżej gó*** prawda:jezora:

A 0

almighty

Użytkownik
Mysle, ze kwestia utrzymywania sie z bukmacherki jest w tym temacie bardzo roznie rozumiana - widac, ze czesc osob piszaca tutaj siedzie w temacie kilka lat, a niektorzy dopiero zaczynaja i chyba zle ze trafili na taki temat, bo moze to im zawrocic w glowie.
1. Zeby z czegos zycz trzeba sie na tym znac.
Zeby dostac jakas interesujaco i dobrze platna prace trzeba konczyc studia i kursy.
Zeby wygrywac na zakladach tez trzeba sie tego uczyc. Nie uwazam, ze zeby profesjonalnie podejsc do tematu trzeba miec na wejscie 10.000 EURO, bo dopiero wtedy mozna zaczac z tego zarabiac pieniadze i grac singlami.. Malo jest osob na tym forum, ktore chca sie uczyc grac na powaznie - znaczna wiekszosc uwaza, ze majac kapital 1000 PLN nie warto grac single za 20-30 PLN, bo to strata czasu i nie dojdzie sie do duzych pieniedzy. Konczy sie to zazwyczaj zerem na koncie i kolejna wplata. Spotkalem sie z kilkom fajnymi stronami amerykanskich ekspertow, ktorzy siedza w biznesie od 20-30 lat.. dlaczego tak wiele usob chce zaczac zyc z bukmacherki od &quot;teraz&quot;?
Zaczynalem od niskich stawek i kiedy pojawilem sie na tym forum i zakladalem pierwszy temat pisalem, ze gra za niewielkie stawki, bo chce sie nauczyc wygrywac, a nie wygrywac od zaraz. Teraz moge powiedziec o sobie, ze zaczynam miec pojecie o tym jak grac i miec z tego i satysfakcje i troche pieniedzy. Od pierwszej wplaty do buka dawno temu przestalem dokladac do tego pieniadze i zawzsze wiecej wyplacam niz wplacam. Daleko mi jeszcze do utrzymywania sie z bukamcherki, ale w temacie udalo mi sie w jakies 3 miesiace podwoic kapital. Zalozylem sobie, ze interesuje mnie w chwili obecnej podwojenie kapitalu w ciagu pol roku, co jest jak najbardziej mozliwe nawet jezeli gra sie z zasadami jakie sobie przyjalem (o zasadach pozniej).
Zakldajac podwojenie kapitalu w ciagu 6 miesiecy mozna z przykladowego 1000 PLN (ktory nie jest niedostepny dla wiekszosci pelnoletnich userow) wypracowac sobie sensowny kapital w ciagu 2-3 lat..
start: 1000
1-6: 2000
7-12: 4000
2 lata: &gt; 10.000
3 lata: &gt; 20.000
2. Zasady
To chyba podstawa gry, ustalenie swojego planu dzialania, okreslenie celu i sposobu realizacji. Ja gram standardowo za 2-3% kapitalu i nie czuje zagrozenia po kilku nietrafionych kuponach czy dziwnych koncowkach. Nie podnosze stawki, bo nie o to chodzi, aby kazdego dnia wyjsc na plus. Jezeli w ciagu 10 kuponow jestem na minusie wysokosc stawki podstawowej nie stanowi to dla mnie problemu, bo wiem, ze duza szansa odrobienia tego w nastepnej serii. Trzymajac sie tych zalozen zrealizowalem (prawie) podwojenie kapitalu, podnioslem troche stawke i gram dalej swoje. Dysponujac kaiptalem 25.000 i graja single za 500-700 nie natrafiamy jeszcze na blokowanie stawek, a majac taki kapital i 1/10 = 250 PLN mozna zaczac myslec o dorobieniu sobie z bukmacherki sensownych pieniedzy.
Pominalem calkowicie kwetsie tego co grac, a czego nie, ale to zupelnie innyc temat, na ktory tutaj chyba nie ma miejsca.
Podsumowujac:
Mysle, ze mozna dojsc w bukmacherce do dobrych pieniedzy i wcale nie trzeba miec duzego kapitalu na wejscie. Trzeba traktowac bukmacherke bardziej dlugoterminowo niz rok - czy po roku nauki w szkole ktos poszedl do pracy na stanowisko dyrektorskie? Cierpliwe granie i systematycznosc to podstawa. Na razie udaje mi sie realizowac zalozenia i osiagnac zakladany cale nawet wczesniej niz chcialem, ale daleki jestem od hurraoptymizmu - zobaczymy co przyniesie kolejne 6 miesiecy i czy uda sie kolejne podwojenie kapitalu.
Docelowo chcialbym dojsc do stawki na kupon 2500, co mialo by stanowic 1% kapitalu (250.000), ale w tym momencie jeszcze dluga droga przede mna.. ale moze za klika lat sie uda.
Dlugi post wyszedl,
Pozdr.

S 0

starosta

Użytkownik
Typper, piłka jest jedna, bramki są dwie a mecz można wygrać, przegrać lub zremisować..
W ręcznej remis się zdarza, lecz rzadziej o wiele..
W siatkówce.. no eghm.. ????
Typper, rozumiem, że opinia konradk18 o łatwiejszym typowaniu zdarzeń dwudrogowych od trójdrogowych jest według Ciebie błędna?
pzdr

typper 2

typper

Użytkownik
Typper, piłka jest jedna, bramki są dwie a mecz można wygrać, przegrać lub zremisować..
W ręcznej remis się zdarza, lecz rzadziej o wiele..
W siatkówce.. no eghm.. ????
Typper, rozumiem, że opinia konradk18 o łatwiejszym typowaniu zdarzeń dwudrogowych od trójdrogowych jest według Ciebie błędna?
pzdr
Nie jest błędna, każdy typuje jak uważa i co uważa. Pisałem tylko, że przekonywanie się do czegoś, bo trafiło się 4-5 wyników to delikatnie mówiąc absurd. Na piłkę jak postawisz 1X też masz zakład dwu-drogowy, nie?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom