Jest wsparcie ???? to rozumiem !
Z rana pisałem,że porozkminiam zawodników / typ na HK wlazł,choć ciasno
KV -
Pilzno (bez remisu) @ 1.45
Ceresniak (Pilzno) kb+ @ 2.30 Kurs kuszący. Peter ostatnio w wyśmienitej formie. Spory ice time i gra power play. W ostatnich 3 meczach 3 gole/ 2 asysty To obrońca,ale potrafi od modrej odpalić, a i dobrze dograć. W meczu z KV, Pilzno będzie miało sporo okazji, więc po tym kursie... Do tego ciekawy kurs na Strake no i standardowo typy na najlepszą formację power play w lidze Gulas, Kovar już na granicy głupoty bo po @1.35
Pilzno jest dla mnie zdecydowanym faworytem na tym etapie sezonu.
Olomouc (bez remisu) - Chomotov @ 1.46
Ales Jergl (Olomouc)
[email protected] Czolowy obecnie gracz Kogutów. Ze Zbynkiem Irglem,Knotkiem,Ostrizkiem ciągną tą ekipę ofensywnie. I dla mnie Olomouc u siebie jest zdecydowanym faworytem. Jutro mecz z Chomotovem, który ma problemy. Szarpali w ostatnich meczach ( z graczy Duda,Svoboda),ale nadal dołują w tabeli i szane na play off są już znikome. W Czeskich mediach sportowych pisze się,że Chomotov dłuży sporo pieniędzy graczą, a środki wpompowane w zespół się kończą. Zawodnicy nawet zastanawiali się nad jakimś bojkotem,ale ostatecznie podobno zagrają normalnie.
Nie wiem,czy to dobry ruch,ale można pobawić się też w kb- / I tutaj Bukarts @ kb- 1.67, bo jak na nowaczka w Sparcie, to wątpie czy się odnajdzie. Do tego Kolouch (Olomouc) @ 1.65, może być jeszcze ogłuszony :wasntme: , bo ostatnio zmieciony z lodu przez Okala...
Pozdrawiam ????