Hejka :
hokej:
Moze kolega rybarz wrzuci kilka slow z meczu Ocelari-Kometa bo mimo ze oglądałem przed kompem to jednak to nie to samo co na żywo ???? . Wg mnie w druzynie stalownikow juz widac poprawę w porownaniu do dwóch, trzech meczow do tylu.
No cóż...ja tam w grze Ocelari nie widziałem zbyt wielu pozytywów. Szczególnie w meczu u siebie. No może poza tym,że stracili tylko jedną bramkę

Więc może trochę zlepszyli obronę. W ataku bida z nędzą. Bez koncepcji. Nie strzelili bramki.Nie wykorzystali power play, w tym przewagi 5-3 Nie wiem ile oddali strzałów,ale było ich naprawdę niewiele. I tak po prawdzie to nie wiem, kto miałby dzisiaj te bramki strzelać...
Litvinov -
Ocelari (under 3,5) @ 1.29
Mistrz z Brna wywiozl ostatnio komplet punktów z Werk Areny, po twardej grze, uwaznej obronie i trzeba przyznac ze ogromna w tym zasluga Marka Ciliaka ktory szybko przypomniał sobie bardzo dobre występy w barwach Brna i szybko wszedł na wysoki poziom. Dzis rywal trudny bo nie dosc ze w gazie to jeszcze w tym sezonie nie udalo sie go ekipie mistrza pokonać. Ale jak powiedzial trener Pokorny chca ta zla serie przerwać u siebie. Napewno zadanie nie bedzie proste ale licze na dobrą defensywe i Ciliaka miedzy słupkami.
Mistrz z Brna też wyglądał słabo, bez błysku choć twardo w swoim stylu. Na tle przeciwnika wyglądali jednak trochę lepiej. Szarpali Erat, Orsava, Mueller, Cermak...W sumie to wygrali zasłużenie. Fakt trzeba wyróżnić Ciliaka. Ja bym tutaj był ostrożny w typowaniu czystego win Komety, no ale z podpórką to jest jakaś opcja.Remis bardzo prawdopodobny. No i gol/asysta Muellera,wydaje się dobrm betem, bo on się zdecydowanie wyróżnia...
Mueller kb+ @ 1.45 / nie zagrał
Liberec - KV @ 1.30

Sparta - Olomouc
(over 1,5) @ 1.55

Z zawodników rozmyślam nad Lukes (Litvinov) , Zdrahal
gol 
/ Kucsera kb

(Vitki) , Erat (Kometa), Birner / Hudacek
gol (Liberec), Ihnacak kb

/ Rolinek (Pardubice), Zejdl kb

/ Vondrka kb

(Mlada), Ostrizek