????Vstupenky se na recepci WERK ARENY prodávají fyzicky vždy v den domácího utkání. A to dvě hodiny před úvodním vhazováním a po celou dobu zápasu
Nie przypominam sobie (no może poza play off ) załamanych fanów przed bramami Werk Areny, bo nie mogli wejść do środka :wasntme:
Ja chciałem, ale Ticketportal nie wrzucił biletów do sprzedaży, więc zostaje TV ????
Pewno karneciarze nie pozwalniali miejsc i nawet nie było co dać.
Zazdroszczę Wam koledzy tych wyjazdów za Naszą granice, ja to większe pół Polski bym musiał przejechac zanim na granicy bym sie znalazł. Ale temat jest rozwojowy i zamierzam sie przejechac do Werk Areny ????????
Jeśli mam jechać 1,5h samochodem w jedną stronę, to tylko na pewniaka z biletem w kieszeni. Tym bardziej, że jeździmy grupką (4-5 osób) i w Trzyńcu znaleźć wolne, a do tego fajne miejsca w takiej ilości w kupie graniczy z cudem.
Dlatego częściej jestem w Ostrawie, bo tam takich problemów nie ma. Lecz jeśli jest okazja, to do Trzyńca z miłą chęcią.
No cóż...ja tam w grze Ocelari nie widziałem zbyt wielu pozytywów. Szczególnie w meczu u siebie. No może poza tym,że stracili tylko jedną bramkę Więc może trochę zlepszyli obronę. W ataku bida z nędzą. Bez koncepcji. Nie strzelili bramki.Nie wykorzystali power play, w tym przewagi 5-3 Nie wiem ile oddali strzałów,ale było ich naprawdę niewiele. I tak po prawdzie to nie wiem, kto miałby dzisiaj te bramki strzelać...Moze kolega rybarz wrzuci kilka slow z meczu Ocelari-Kometa bo mimo ze oglądałem przed kompem to jednak to nie to samo co na żywo ???? . Wg mnie w druzynie stalownikow juz widac poprawę w porownaniu do dwóch, trzech meczow do tylu.
Mistrz z Brna też wyglądał słabo, bez błysku choć twardo w swoim stylu. Na tle przeciwnika wyglądali jednak trochę lepiej. Szarpali Erat, Orsava, Mueller, Cermak...W sumie to wygrali zasłużenie. Fakt trzeba wyróżnić Ciliaka. Ja bym tutaj był ostrożny w typowaniu czystego win Komety, no ale z podpórką to jest jakaś opcja.Remis bardzo prawdopodobny. No i gol/asysta Muellera,wydaje się dobrm betem, bo on się zdecydowanie wyróżnia...Mistrz z Brna wywiozl ostatnio komplet punktów z Werk Areny, po twardej grze, uwaznej obronie i trzeba przyznac ze ogromna w tym zasluga Marka Ciliaka ktory szybko przypomniał sobie bardzo dobre występy w barwach Brna i szybko wszedł na wysoki poziom. Dzis rywal trudny bo nie dosc ze w gazie to jeszcze w tym sezonie nie udalo sie go ekipie mistrza pokonać. Ale jak powiedzial trener Pokorny chca ta zla serie przerwać u siebie. Napewno zadanie nie bedzie proste ale licze na dobrą defensywe i Ciliaka miedzy słupkami.
No tylko te Pardubice co jeszcze kilka tygodni temu dupy nie urywały to teraz grają całkiem niezle. Ograli Sparte zdecydowanie, remis z Kometą , ciasne wyniki z Libercem i Litvinovem...Potrafią postawić solidną obronę. A Mlada ma problem z takimi ekipami. Poza tym Mlada faluje i niby teraz powinna być na fali,ale mecz w Pardubicach, a Dynamo ostatnio potrafi postawić trudne warunki.Ja postawiłem na Mlade Bolesław bo w miarę dobrej formie są, na wyjeździe też nie mają złego bilansu a grają z Pardubicami którzy tyłka nie urywają
A dziękuję dziękuję miło było poznać, przegadać wspólnie mecz. Polecam się na przyszłość może o reszcie ekip i meczów w tym sezonie nie rozpisuje się wiele ale co do Stalownikow zawsze jestem w stanie coś szepnac.No tylko te Pardubice co jeszcze kilka tygodni temu dupy nie urywały to teraz grają całkiem niezle. Ograli Sparte zdecydowanie, remis z Kometą , ciasne wyniki z Libercem i Litvinovem...Potrafią postawić solidną obronę. A Mlada ma problem z takimi ekipami. Poza tym Mlada faluje i niby teraz powinna być na fali,ale mecz w Pardubicach, a Dynamo ostatnio potrafi postawić trudne warunki.
Swoją drogą to pozdrowienia dla ocelovyfanda .
Mieliśmy okazje się spotkać na meczu i jest fachura od Stalowników! Trzeba słuchać się jego opini, bo to zawsze będzie z pierwszej ręki. Ma swoje, można powiedzieć prywatne krzesełko na Werk Arenie :yes: Szacun :fistbump:
No nie można, szacunek ????No i nie można przejść obojętnie obok dzisiejszego vykonu