lupe
Użytkownik
Generalnie po tym co nasze Orly pokazały w tych 3 ostatnich meczach niewiem co myśleć. Fakt, że to tylko spotkania kontrolne, Leo ustala skład i taktykę na Euro. Ale jedna rzecz mnie martwi; jak ogladalem wczorajszy mecz z Macedonią wydawało mi się ze piłkarze pozamieniali się koszulkami. Zawodnicy z Macedonii biegali, szukali miejsca, przedewszystkim stwarzali sytuacje !! A nasie chłopcy nic... Jakby niepatrzec strzelili na 3 gole.
Z drugiej strony, napewno siedzi to w głowach chłopaków, ze nie trzeba grac na pełnych obrotach. Niewierze w to że im sie niechce grać. Nawet MAtusiakowi, na którego tak wszyscy jadą. Granie na pól gwizdka, zasłona dymna - nazywajcie to jak chcecie. Jak dla mnie chlopaki jeszcze pokażą nam na co ich stać! Weźmy na przykład Niemców; zremisowali dzisiaj z Białorusinami 2-2. Raczej niewydaje mi sie, że az tak bardzo sie tym przejmują jak my...
Z drugiej strony, napewno siedzi to w głowach chłopaków, ze nie trzeba grac na pełnych obrotach. Niewierze w to że im sie niechce grać. Nawet MAtusiakowi, na którego tak wszyscy jadą. Granie na pól gwizdka, zasłona dymna - nazywajcie to jak chcecie. Jak dla mnie chlopaki jeszcze pokażą nam na co ich stać! Weźmy na przykład Niemców; zremisowali dzisiaj z Białorusinami 2-2. Raczej niewydaje mi sie, że az tak bardzo sie tym przejmują jak my...