matsta1
Użytkownik
http://euro2008.interia.pl/news/cale-euro-w-otwartym-polsacie,1113324
Euro prawie w calosci na otwartym kanale ????
Euro prawie w calosci na otwartym kanale ????
a czy to jego wina, ze dostal obywatelstwo dopiero po eliminacjach?Dla mnie jest jedno głupie jeżeli już dostał to miał walczyć jak każdy w Eliminacjach a nie kilku zawodników na prawdę zostawiało serce na boisku a nawet nie pojechali i jak oni się mają czuć względem Rogera który praktycznie na gotowe poszedł :?:
Zobacz ile ludności maja Indie i Chiny- a raczej potegami nie sa w pilke. A poza tym stary jak ty piszesz ze nie bedziesz sie cieszyl z bramki dla Polski strzelonej przez Rogera to dla mnie jestes hmmm...... . Takim tokiem rozumowania to z samoboja tez sie nie bedziesz cieszyl?Wichniar - prawda jest napastnikiem a Roger pomocnikiem, ale wolę widzieć Atak Żurawski-Wichniarek ( Przykład ???? ) niż linię pomocy Lewy-Roger...
Jedno jest pewne: jeśli ten "Polak" strzeli dla nas bramkę na EURO - ja z niej nie będę się cieszył !
Ps. Mamy 40 mln ludności i nie wierzę aby Roger był aż tak potrzebny. Tyle w temacie !
To nie on wystapil z tym pomyslem tylk kadra sie do niego sglosila , tak wiec nie mow jak nie wiesz. Po drugie jeszcze padnie cos obrazliwego na Rogera warn od razu i mnie to duzo obchodzi.. ,ludzie ile wy macie lat:?: , macie cos do niego , jak bym byl coahcem tez bym stawial na graczy ktorzy sa w formie a nie an tych ktorzy strzelali bramki , a co mnie obchodzi kto strzelal? wole postawic na tego kto jest w pelni przygotowany, a niektorymi wypowiedziami ze nie bedziecie sie cieszyc z gola jak Roger strzeli to juz wogole smiech na sali ... tak wiec przystopujcie i zmiencie temat a nie tylko Roger to i Roger tamto ..Tak ludzie mówią że skreślamy go ponieważ moim zdaniem powinno być tak jeżeli ma grać musi być 2 razy lepszy od innego wkońcu to oni wywalczyli awans a ktoś ma teraz grać w ich miejsce nie fair wobec ich dlatego nie mów Roy że to nie jego wina. Nagle wystąpił z takim pomysłem itd.
Czinjama gra w kadrze Zimbabłe a reszta nie gra na pozycji Rogera a widocznie środkowy pomocnik był potrzebny Leosiowi.Chinyamie, Rengifo, Astizowi, Ediemu czy Arboledzie, bo ich gra mi o wiele bardziej odpowiada
Także uważam, że wypowiedzi w stylu " Jak Roger strzeli gola to nie będę się cieszył " są bardzo głupie. Jakoś inne reprezentacje grają z masą naturalizowanych zawodników w składzie i świat się od tego nie zawalił. Co do Emmanuela Olisadebe to Patryk1708 trochę się z tobą nie zgodzę. Ludzie nie mieli raczej nic przeciwko naturalizacji tego zawodnika, bo nie przyszedł on na gotowe. Grał w eliminacjach, a nie jak Roger, który nie grał nigdy w polskiej reprezentacji i od razu na ME jedzie. To nie jest tak, że wszyscy ci, którzy są przeciw Rogerowi byli także przeciw Olisadebe. Emmanuel Olisadebe w głównej mierze przyczynił się do awansu Polaków do Mistrzostw Świata. Jego wyjazd na te zawody był zupełnie zasłużony i myślę, że wszyscy mu kibicowali i nikt nie zważał na to, że był naturalizowan, bo na prawdę zasłużył na występ w MŚ. Takie moje zdanie.A wracając do jednej z wypowiedzi, odnośnie mniejszej radości po zdobytym, ewentualnym golu na EURO przez tego zawodnika to jestem ciekaw jak ludzie, którzy tak się wypowiadają cieszyli się i wznosili na wyżyny Emmanuela Olisadebe, który to zdobył dla reprezentacji Polski najważniejsze bramki w EL.MŚ 2002.