można spróbować ten typ ale, wydaje mi się, że napastnikiem który będzie strzelał bramki dla Niemiec jest Cacau. Robben nie jest napastnikiem i będzie miał problem ze strzelaniem bramek na MŚ. Większe szanse bym dawał RvP a Cacau wydaję się pewny do gry w pierwszej jedenastce, dlatego ciężko jest wytypować, że to właśnie Robben będzie miał więcej bramek od Cacau bo wiadomo, że RvP gra w anglii
trochę zamotałem ale chyba wiadomo o co chodzi heh
Cacau nie można nawet wytypować w tym zakładzie spośród 10 graczy, dlatego też całkiem o nim zapomniałem
Zgodzę się, dobra końcówka sezonu w jego wykonaniu, pewnie coś ustrzeli dla Niemiec, ale chyba gra nie będzie skupiała się jakoś szczególnie wokół niego?
Niemcy mają wymagającą grupę (liczę, że tu właśnie skończą) , ewentualna dalsza droga też kolorowo nie wygląda, więc myślę że tych bramek wiele nie nastrzelają, a nawet jeśli to pewnie każdy po trochu, bo mają kilku dobrych ofensywnych graczy. Z kolei Robben jak wiadomo jest wielkim indywidualistą, w ataku grał nie będzie, ale tam jest tylko jedno miejsce zarezerwowane dla RVP (z pewością się także wystrzela ???? ), a przecież ktoś jeszcze musi te bramki zdobywać. Arjen będzie grał raczej jako skrzydłowy podłączający się do ataku, jest piekielnie szybki, także okazji strzeleckich powinien mieć mnóstwo, tym bardziej, że potrafi też huknąć z dystansu. Przykład: choćby potyczka z Węgrami. Pół godziny gry i dwie bramki ???? Za 6,50 warto jak najbardziej ????