>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Championship League Snooker 04.01-25.03.2010

Status
Zamknięty.
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Na dziś typ na Ebdona. Carter odpadł, a Peter walczy o jak najlepszą pozycję i awans. Wydaję mi się, że Aliemu już się nie będzie chciało, a Ebdon to ambitny człowiek.. ;)

36 #

Ebdon - Carter - 1 - 1.90

AKO: 1.90
Stawka: 35
Wygrana: 66.50

Bukmacher: Bet365

snajp 897,7K

snajp

Użytkownik
Tak,tak Ebdon się budzi.Obserwuję go od wczoraj i myślę że łapie wiatr w żagle.Z Fu dzisiaj przegrał bo zaczął błaznować i myślał że mu wszystko będzie wchodzić ale następny meczyk z Carterem już do przodu.Myślę że w Welsh Open da zarobić :grin:
Ja sobie ustrzeliłem dziś taki kuponik :razz:

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Snajp świetny kupon, gratulacje ;)

Ebdon spokojnie ograł Cartera 3-0, warto było grać na Petera.. ;)

Końcowa tabela grupy 4 wygląda następująco:

Świetnie zaprezentował się Robertson, który po raz pierwszy powalczy w fazie play-off. Z turnieju odpadli Wenbo i Cater. W następnej grupie wystąpi Allen, a dziś o zwycięstwo powalczy najlepsza czwórka grupy 4 w takich o to parach:

Robertson - Ebdon
Fu - Williams

Oferta Bet365 na półfinały:

I Sportingbet na zwycięzcę:

Jak zwykle tego etapu CLS nie obstawiam. Chętnie pooglądam, ale bez dodatkowych, bukmacherskich emocji.. ;)
W finale chciałbym widzieć Ebdona i Williamsa. Obaj wracają do dobrej formy i obojętnie który z nich wygra to będe zadowolony.. ;) Choć jeśli ta sztuka uda się Robertsonowi też nie będzie źle. Nie chciałbym natomiast aby zwyciężył Fu za którym nie przepadam.

snajp 897,7K

snajp

Użytkownik
Też nie ruszam,może na LIVE coś zagram na Ebdona,trzeba tylko wyczuć czy Robertsonowi drżą już ręce ze szczęścia ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
No i na przekór wygrał Marco Fu.. :p

A niech ma. Zasłużył sobie. Już we wtorek miał sporą szansę by awansować do ligi zwycięzców.

Obecny jej skład przedstawia się następująco:

Kolejne rozgrywki CLS ósmego i dziewiątego lutego. W grupie piątej zagrają Robertson, Allen, Ebdon, Williams i nowi Hawkins, Harold i Cope.

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
No ja osobiście czekam zniecierpliwiony na jutrzejszą ofertę mimo iż to tylko Liga snookera. Myślę jednak, że można na niej nieźle zarobić tymbardziej że mamy długą przerwę w turniejach rankingowych więc zawodnicy powinni się nie oszczędzać. Zmęczenie nie wchodzi w rachubę i powinna pojawić się chęć zwyciężania.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
No ja osobiście czekam zniecierpliwiony na jutrzejszą ofertę mimo iż to tylko Liga snookera. Myślę jednak, że można na niej nieźle zarobić tymbardziej że mamy długą przerwę w turniejach rankingowych więc zawodnicy powinni się nie oszczędzać. Zmęczenie nie wchodzi w rachubę i powinna pojawić się chęć zwyciężania.
Oferta już jest, tradycyjnie w Bet365.. ;)

Na zwycięzce grupy 5:

I na poszczególne mecze:

Nie wiem jeszcze czemu nie ma Marka Allena, jak sie dowiem to na pewno o tym napisze. Zastąpił go Walden, który mial wejść do gry dopiero w następnej grupie.

Pewniaczki to na pewno porażki beznadziejnego Harolda. Z Robertsonem 1.44, trochę mało no ale nie widzę innej możliwości niż wygrana Neila. Z Ebdonem po 1.61 też powinno być dobrze. Meczów z Copem i Hawkinsem nie obstawiam bo nie wiem jak podejdą do ligi.

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Ebdon - Walden 1
Ostatni mecz Waldena to był jeden wielki żal. Bezradny ze stanu 2-1 przegrał 4 frejmy pod rząd popełniając ogromną ilość błędów. Ebdon powinien po walce pokonać waldena co będzie dobrym początkiem w tej grupie która moim zdaniem jest najsłabsza z ligi snookera.

H 177

h3sus

Użytkownik
Obejrzałem właśnie mecz Ebdona z Waldenem i muszę przyznać że Ebdon zagrał bardzo ładnie breaki 62, 82 i 73 budowane ze spokojem i precyzją. Myślę że można spokojnie stawiać na niego w potyczce z Haroldem

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Ja odpuszczam jednak całkiem typowanie tego pierwszego dnia. Muszę zobczyć kto jak gra i komu zależy.
Nie ma sensu typować na czuja bo to może się źle skończyć. Najlepszym przykładem Fu, który w lidze wygrał grupę nr 4, a w rankingowych turniejach.. sami wiecie jak to wygląda.

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Ebdon - Walden 1

Ostatni mecz Waldena to był jeden wielki żal. Bezradny ze stanu 2-1 przegrał 4 frejmy pod rząd popełniając ogromną ilość błędów. Ebdon powinien po walce pokonać waldena co będzie dobrym początkiem w tej grupie która moim zdaniem jest najsłabsza z ligi snookera.
No i piękny typ z kursikiem 1,85 siada bez problemowo ????

Walden dalej gra kichę. Ebdon bardzo rozważna i solidna gra

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Na wieczór :
Cope - Walden 1 kurs 1,71
Epdon - Harold 1 kurs 1,6
Widział ktoś może grę Williamsa ??? Bo zastanawiam się nad typem Williams - Walden 1...

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Na wieczór :

Cope - Walden 1 kurs 1,71
Epdon - Harold 1 kurs 1,6

Widział ktoś może grę Williamsa ??? Bo zastanawiam się nad typem Williams - Walden 1...
Tak, ja widziałem.
Williams grał słabo. Co nie zmienia faktu, że z Waldenem może zagrać świetnie choć ja bym na Marka nie grał. Na Cope&#39;a z Waldenem zresztą też.. ;)

Panowie, prosze o wypowiedzi dłuższe. Jednozdaniowe posty będą kasowane.

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Ja tym razem zostane przy swoim zdaniu. Zagram grubo na Cope - Walden 1 bo ja nie wierzę w odrodzenie Waldena. Jeżeli się przejadę to najwyżej będę miał pretensję do samego siebie a nie do zdania kogoś.
Cope właśnie wygrał z hawkinsem 3-2 , jeżeli wygra z haroldem to myślę że zmotywowany podejdzie do meczu z Waldenem. Walden natomiast ma dzisiaj aż 4 pojedynki. Nie wiem czy już będzie mu się chciało grać o 20 , tym bardziej że o 19 ma mecz z Williamsem.
PS. co to wpisów 1 zdaniowych, myślę że nie trzeba pisać tylko długich analiz ponieważ można również prowadzić dyskusję na dany temat, ale nie ja jestem modem więc to tylko moje skromne zdanie. Np. Snajp napisał co postawił więc myślę że taka 1 zdaniowa wypowiedź jest wporządku.
Edit : aha , to nawet nie zauważyłem kogo został usunięty. Ale oprócz suchych typów fajnie jakby rozwinęła się sama dyskusja o meczach.
By Ass: Jasne, nie mówie o wszystkich. Post snajpa nie jest przecież usunięty.. ;)

snajp 897,7K

snajp

Użytkownik
Harold słabiutko i na dodatek bardzo pechowo.Cope całkiem całkiem,dobra forma nie boi się grać ryzykownych bil,większość długich trafia,trochę gorzej z odstawnymi.Zobaczę jeszcze co pokaże Walden o 19&#39;&#39; ale chyba zagram na Copa.
W ogóle Cope totalny luzik z wyciągniętą koszulką sobie pyka,jakiegokolwiek stresu nie czuje SPOKO :grin:

H 177

h3sus

Użytkownik
Cope właśnie dzisiaj wygląda na wyluzowanego i dobrze mu to wychodzi. Na razie ładnie mu wychodzą mecze. A co do Harolda to bardzo mnie zastanawia jego dalsza postawa. Narazie w każdym meczu jeden frejm wygrany więc jakieś tam przebłyski ma tylko czy starczy to na dobrze grającego dzisiaj Ebdona.

snajp 897,7K

snajp

Użytkownik
Ufff już myślałem że Williams przegra z Waldene&#39;m,Mark wygląda jakby miał kaca po WO :grin: .Teraz udało mi się ustrzelić kurs 2,2 na live ale czy następny mecz Marka obstawię na niego to się dobrze zastanowię.
Ebdon i Cope już po 1:0 ;)

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
No dzisiaj piękne moje typy ???? Najpierw Ebdon po 1,85 i 3-0 , teraz Cope po 1,71 i 3-0 . Williams 3-2 i kursik tez blisko 1,7. Mam nadzieję że pare osób skorzystało. Jutro kolejny raz okradam buka :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom