>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Championship League Snooker 04.01-25.03.2010

Status
Zamknięty.
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Panowie zapomnieli? :p

Dziś siódma grupa CLS.

Kursy na zwycięzce:

A także oferta na dzisiejsze mecze tej grupy:

Ja już tradycyjnie przeczekam pierwsze pojedynki i zobaczę co się będzie dzialo. Dziwi trochę fakt niedoceniania Davisa. Wiadomo, że nie zawsze jest jasne czy jemu się będzie chcialo grac ale 1.40 na Cope w meczu z nim czy 1.53 na Holta to baardzo przesadzony kurs. Ciekawe co pokaże Ding i Swail. Dinga dawno nie widzialem bo nie było okazji, powinien być w dobrej formie przed CO i MŚ, Swail natomiast zaskoczyl w grupie szóstej, myśle, że teraz już tak nie będzie. Wielką niewiadomą jest także Holt, który ładnie grał w Pro Challenge Series i pewnie przeszedl kwalifikacje do Crucible.
Ogólnie interesująca rywalizacja i polecam ją śledzić, wszystkie mecze na żywo do oglądania w Bet365.

snajp 887K

snajp

Użytkownik
Ja się przyznaję zapomniałem ???? wczoraj szukałem jakichś newsów na CHO ale o CLS zapomniałem.
Mnie już interesuje kurs na S.Davisa z Holtem,z Dingiem Steve może sobie nie poradzi ale z Holtem całkiem,całkiem
Idę polować na LIVE w sportingbet bo w 365 opróżniłem konto :razz:,ten LIVE jakoś ostatnio się lepiej sprawdzał zobaczymy jak będzie tym razem

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Ja zagram sobie chyba na Cope - Ding 1 po kursie 1,9. Ding to zawodnik który lubuje się raczej w długich pojedynkach. U niego bardzo często jest problem z koncentracją. Jeżeli jakieś zagranie mu nie wyjdzie lub przegra sam ze sobą jakiś frejm to może już nie zdąrzyć wrócić do tego pojedynku. Bardzo często w pojedynkach telewizyjnych w turniejach rankingowych obserwujemy, że Ding jest jak kapryśne dziecko. Bardzo szybko sam przestaje wierzyć w sukces a co dopiero mówić o meczu do 3 wygranych frejmów. Z drugiej strony, jak wyjdzie pewny siebie to może być na fali i szybko te 3 frejmy wygrać ale myślę, że Cope po wcześniejszych grupach będzie mocno zmotywowany. Był bliski awansu do grupy mistrzów a w grupie 7 spotyka już swoich stałych rywali + Steve który chyba nie napali się na awans , holt dosyć średni poziom no i Ding.
Bardzo kusi mnie jescze :
Swail - Cope 2 po kursie 1,62
W grupie 6 Cope wygrał 3-1 a grał tam bardzo słabo. Grupa 5 to był popis gry Copa , natomiast w 6 grał katastrofalnie a mimo to pokonał Swaila. Mnie jakoś ogólnie nie przekonuje Swail swoją grą i nie będę się zabardzo nad nim rozpisywał .

snajp 887K

snajp

Użytkownik
Po pierwszych dwóch pojedynkach mamy czterech zawodników do oceny i powiem tak:
Williams - bardzo wysoka forma dla mnie faworyt wychodzi mu po prostu wszystko co jest kierowane bardzo mądrą i rozważną grą.Jego przeciwnik Cope:miał po prostu pecha że trafił na tak świetnie dysponowanego Marka,który bezlitośnie wykorzystał jego niewielkie błędy.
Ebdon - słaby,słabiutki Peterek,problemy z długimi bilami,słaba kontrola białej bili,odstawne też mają sobie wiele do zarzucenia jak i wychodzenie ze snookerów.Gdyby w tym pojedynku grał z kimś innym niż ze słabiutkim Swail&#39;em to była by masakra.Nie wiem co sądzić o Ebdonie,nie wróżę mu dobrych wyników
Swail z kolei miał szczęście że trafił na tak słabego Petera,który dał mu trochę pograć przez swoje daremne zagrania czego skutkiem było ugranie jednego frejma.Swail chyba nie wygra ani jednego pojedynku w tych zawodach.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
To i ja zabiorę głos... w końcu.
Całkowicie zgadzam się ze snajpem w ocenie graczy.
Mecz Ebdona i Swaila momentami był tragiczny a i tak Anglik w nim dominował.
Promocją wydaje mi się kurs 1,50 na M. Williamsa w pojedynku z Irlandczykiem.
Jeśli obaj pokażą to co w niedawno zakończonych pojedynkach można być spokojnym o kasę ????

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
No Ebdon w swoim drugim pojedynku pokazał się ze zdecydowanie lepszej strony.
Znowu wygrana 3-1 ( od stanu 0-1 ) i w 2 frejmie break wbity 102. Widać coraz pewniejszą rękę , co prawda nadal odstawne nie są 1 klasy ale już wbicia i prowadzenie białej bili coraz lepsze. Dużo uderzeń prowadzi jeszcze bardziej siłowo ale rozkręca się, widać gołym okiem. Natomiast Holt słabiutko ... Pudłuje na potęgę !! Nie wbija bardzo czystych czerwonych, miał kilka ładnych wbić ale wszystko w 1 frejmie. Na strzelał się a potem już coraz gorzej. Swail i Holt wydają się outsiderami tej grupy.
PS&gt; co do pytania. Te rozgrywki charakteryzują się tym iż w 2 dni rozgrywanych jest 21 spotkań. Dzisiaj i jutro zawodnicy rozgrywają 3 lub 4 pojedynki dziennie. Od 12( 1 sesja ) aż do 18.30 kiedy planowane są ostatnie mecze. Dodatkowo jutro rozgrywane są pojedynki półfinałowe i finał . Pojedynki są grane o 12 , 13 , 17 i 18.30 związku z czym dany zawodnik może grać 2 pojedynki z rzędu , nawet czasem 3 chociaż drabinka jest tak ustawiana żeby to raczej były 2 pojedynki pod rząd. Co do czasu to ten który podałem jest oficjalny , wiadomo że godziny spotkań się przesuwają z racji długości spotkań.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Davis mnie rozczarował. Z Dingiem zagral jak amator. Po udanych kwalifikacjach do MŚ myslałem, że wraca chociaż odrobina starego Steve&#39;a, niestety chyba raczej nie. Wątpie aby przeszedl Kinga w pierwszej rundzie w Sheffield.

Na Ebdona narzekacie, a on zawsze tak gra. W meczu ze Swailem atakowal maksa, z Holtem wygral dość pewnie. Moim zdaniem na pewno w pólfinale będzie.

Obecnie do zwycięstwa grupy typuje Williamsa. Gra bardzo dobrze, jak zresztą sami stwierdziliście.

Po tych pierwszych kilku meczach w półfinałach prócz wspomnianych Willamsa i Ebdona widzę Dinga i Cope&#39;a. Większych szans nie daje Holtowi, Davisowi i Swailowi. Początki grupy siódmej pokazały, że to jednak inna, niższa półka.

Obstawiać jednak nie będe, może jutro. Po nieudanych kwalifikacjach do MŚ nadal nie mam ochoty, a trzeba oszczędzać na CO i przede wszystkim MŚ.. ;)

snajp 887K

snajp

Użytkownik
Ja się jednak skusiłem na Davisa z Holtem.Widzę w oczach Steva że za bardzo chce wygrywać z chińczykami a tu na przekór nic nie wychodzi.
Ebdon rzeczywiście poprawił grę,byle nie zacznie cwaniaczyć przy stole.

Michael jest fajny z tymi jego minami,no i pięknie pomaga sędziemu wyjmować bile z koszyków gdy cała reszta to ma gdzieś :grin: ????
Panowie ile Holt wygrał z Davisem Nie mogę wyniku znalezć :-(​

M 0

moszuman

Użytkownik
spotkanie Dinga z Copem ... hmmm na moje oko wyglada to tak ze Cope niepotrafi zagrac dobrej odstawnej bialej i Chinczyk poprostu to wykorzystuje . fakt 1 frame to szczescie Dinga ale reszta to tylko formalnosc... pozostaje czekac na ciekawsze spotkania Ding 3-0 : )

na moj gust to wyglada tak i innej opcji nie widze

AKO ; 2,4 hmmm niby w ciemno no ale ... lekko :grin:

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Panowie ile Holt wygrał z Davisem
Nie mogę wyniku znalezć :-(
Holt wygral 3-1.

Tabela po pierwszym dniu:

Tak jak mówiłem, Williams, Ebdon i Ding pewnie prowadzą. Za nimi Holt i Cope, a na szarym końcu Davis i Swail.

Jutro myślę, że Cope przegoni Holta tym bardziej, że grają bezpośredni mecz i tym samym awansuje z Chińczykiem, Walijczykiem i Anglikiem do półfinałów.

Swail i Davis nadal powinni dostarczać punkty. Kursów jeszcze nie ma więc ofertę dodam jutro. Myślę że spokojnie można stawiac na porażki obu wspomnianych outsiderów. Kursy pewnie nie będa powalać ale mimo to warto.

Jeszcze raz dodam, że Davis bardzo mnie rozczarował i na pewno zagram na Kinga w pierwszej rundzie MŚ.

snajp 887K

snajp

Użytkownik

Wczorajsze wyniki

Jestem niezmiernie zaskoczony że Holt pojechał Dinga 3:1.Myślę że w takim razie warto zagrać na niego w pojedynku ze Swail&quot;em,kursik fajny.
Brak słów na Davisa :?​

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
:| No bez przesady. 1.28 czy 1.25 w pojedynkach Davisa to jednak jest za mało żeby to grać. Mówiąc &quot;niskie kursy&quot; miałem na myśli przeliczniki w granicach 1.45-1.50 a nie 1.25..
Odpuszczam.

1.36 na Dinga ze Swailem też średnio. Po tym co wczoraj pokazal Chińczyk to może nie być tak łatwo. Najlepiej wygląda 1.72 na Holta ze Swailem ale.. no własnie, ten mecz będzie po pojedynku Cope-Holt, którego wynik najpewniej zadecyduje czy Michael bedzie miał jeszcze o co grać więc jeśli już stawiać to dopiero w trakcie dzisiejszych rozgrywek.

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Kurs na Holta ze Swailem całkiem przyjemny, 1.72 z Joem jest OK, można to zagrać.
Ebdon - Ding i Williams - Ding trudne mecze, jednak sądzę, iż w pierwszym spotkaniu wygra Chińczyk, w drugim Walijczyk. Tak więc 1.61 i 1.80 w moim mniemaniu godne zauważenia.
W przedostatnim spotkaniu zagrają dotychczasowi outsiderzy grupy czyli Swail - S. Davis. Stawiam tutaj na tego pierwszego.
Ebdon - Cope, tutaj wg mnie powinien wygrać Peter, który w pierwszym dniu prezentował się na prawdę dobrze.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Dokładnie, ja gram na Holta.

Spotkanie: Holt - Swail
Typ: 1
Kurs: 1,72
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Ostatni mecz Holta w fazie grupowej Championship League Snooker. Aby myśleć o awansie musi on ten mecz wygrać. Bespośredni rywale w walce o awans czyli Cope i Ding mają jeszcze trudne mecze przed sobą i całkiem prawdopodobne iż potracą punkty. Swail rywalem wymagającym nie jest. Nie wygral ani jednego meczu, zdobył tylko dwa frejmy i nie sądze aby z walczącym o dalszy awans Holtem był w stanie pokazać coś więcej. Bardziej pewnie skupi się na ostatnim meczu, z Davisem o to by pokazać, że jest ktoś słabszy od niego. Mam nadzieję, że Holt nie spali się psychicznie co niestety często mu się zdarza i pewnie wygra z Irlandczykiem z Północy.

Edit:

No piękny typ. Szkoda, że Holtowi się odechciało grać 5 minut po tym jak na niego postawiłem. Kto ogladal ten wie o co chodzi.
Piaty frejm w meczu z Cope&#39;m kompletny idiotyzm i nieodpowiedzialność.

Ze Swailem chciał już tylko jak najszybciej zakonczyć.

M 0

moszuman

Użytkownik
totale olanie meczu przez Holta Swail zrobil swoje bo temu dla odmiany zalezalo ... teraz Ebdon ladnie z Dingiem gra ale Dingowi sie nalezy lanie za wczorajszy mecz z Holtem&#39;

hmmm to jak wyglada teraz sprawa awansu ??

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
totale olanie meczu przez Holta Swail zrobil swoje bo temu dla odmiany zalezalo ... teraz Ebdon ladnie z Dingiem gra ale Dingowi sie nalezy lanie za wczorajszy mecz z Holtem&#39;

hmmm to jak wyglada teraz sprawa awansu ??
Wszystko rozstrzygnięte. Ebdon, Williams, Ding i Cope.
Najprawdopodobniej według takiej własnie kolejności.

O holcie mówic już nie będe. Specjalnie pisze jego nazwisko z małej litery bo skoro on nie ma szacunku do tej gry to ja nie mam do niego.
Olewać to on sobie może Pro Challenge Series albo WSS, ale nie snookerowe ligi.

snajp 887K

snajp

Użytkownik
Nie wiem co narobił holt ???? bo niestety nie widziałem ale jak mnie przed chwilą wkurzył Davis z niebieską.Już miał wygranego drugiego frejma i tak to spieprzył,potem mu się nawet nie chciało snookerować a była jeszcze szansa wygrać tego frejma to poddał ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Niespodzianki nie było, awansowali Ci co mieli awansować.

Koncowa tabela grupy siódmej:

Oferta na zwycięzce:

Oferta na mecze półfinałowe:

Grałbym na Williamsa i Ebdona, ale po wyczynie Holta mi się nie chce. Liczę jednak, że w finale grupy siódmej znajdzie sie właśnie dwóch byłych mistrzów świata. Powodem tego jest fakt iż byli oni zdecydowanie najlepsi spośród wszystkich grających snookerzystów w ciągu ostatnich dwóch dni.

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Tak naprawdę chyba za dużo wszyscy oczekiwali po Holcie. Jak już na koniec napisał Ass - awansowali ci co mieli awansować. Holtowi tak naprawdę wszysło 1 dobre spotkanie a w pozostałych grał katastrofalnie. Już w meczu z Ebodnem widać było, że niejest to zawodnik na awans.
Ja życzyłbym sobie awans Ebdona do grupy mistrzowskiej bo zasłużył na to swoją postawą w tych rozgrywkach. Myślę, że więcej szumu zrobiłby tam Williams ale chciałbym żeby Ebdon awansował .
Dzisiaj z mojej strony odpuściłem typowanie i troszkę żałuję bo ja bym zagrał Copa który dzisiaj musiał powalczyć.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom