>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Celtic Glasgow - Legia Warszawa 06.08.2014 (rewanż)

Status
Zamknięty.
Gy_Gy_Craveel 308,3K

Gy_Gy_Craveel

Znawca - US Sports
@Gy_Gy_Craveel
myślisz że Ci rozliczą? Ciekaw jestem bo żeby im się to opłacało to musiliby pozabierać tym co grali na awans legi a bet365 nie zostosuje takich myków bo zależy im na dobrej opinii wśród graczy.
Kogo to obchodzi rezultat jest taki ze Celtic jest w nastepnej rundzi, ktos moze wogole nie znac sie i nie ogladac meczy, a dal na celtic awans i otwiera gazete i celtic gra w Play offach , tymbardziej ze jezeli ktos postawil na
awans Celticu i wynik dwu meczu go nie obchodzi, wiec jak komus to wytlumaczysz.

b3a 1,3K

b3a

Użytkownik
Eksperci od walkowerów i usprawiedliwiana Vrdoljaka, łapie oficjalne info od UEFA:
Dzięki za jedyny komentarz, który podaje podstawę prawną, a nie tylko wizje użytkowników forum.
Ciekawe czy osobnik wyzywający od głupich ma choć odrobinę honoru by teraz odszczekać swoje słowa.

W 18

wygranyzczecho

Użytkownik
11.21
The UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body have announced that Legia have been sanctioned for fielding an ineligible player in their second leg against Celtic. The match has been declared as forfeit and Legia have lost the match 3-0. As a consequence, Celtic have qualified for the play-offs on away goals (agg: 4-4) and Legia will compete in the UEFA Europa League play-offs.
Oficjalna strona UEFA... I co znawcy?

miles87 63

miles87

Użytkownik
Kogo to obchodzi rezultat jest taki ze Celtic jest w nastepnej rundzi, ktos moze wogole nie znac sie i nie ogladac meczy, a dal na celtic awans i otwiera gazete i celtic gra w Play offach , tymbardziej ze jezeli ktos postawil na
awans Celticu i wynik dwu meczu go nie obchodzi, wiec jak komus to wytlumaczysz.
Chodzi o kasę jak ktoś wyżej napisał zakład na awans legii już był rozliczony pozytywnie, więc wątpię żeby to zmienili.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
jeśliby cała sprawa zakończyła się niekorzystnie dla Legii,
to byłoby frajerstwo roku.

Prawnicy tego klubu i decydenci odpowiadający za sprawy formalne powinni wylecieć na zbity pysk.

Upychać na boisko, w końcówce spotkania, przy takim wyniku dwumeczu,
chłopaka z niejasnymi meandrami &quot;zawieszeniowymi&quot; to objaw idiotyzmu.
Nic więcej nie można tu dodać...

b3a 1,3K

b3a

Użytkownik
W wolnej chwili poczytaj regulamin UEFA. Tyle w temacie.
Tyle w temacie...pokazujesz jak uparcie można trwać w urojonych własnych wizjach świata i zgrywać znawcę regulaminów bez zapoznania się z nimi.
Każdy się może pomylić, ale Ty obrażasz innych lansując swoje urojenia...

maxlp 16

maxlp

Użytkownik
Dla tych którzy liczą na ponownie rozpatrzenie zakładu na awans cytat z chatu na bet365:
Natalia S: Wynik meczu lub zdarzenia zostanie określony w dniu jego zakończenia dla rozliczenia zakładów, podlega potwierdzeniu przez odpowiednią organizację zarządzającą danym sportem. Jakiekolwiek następujące dochodzenia, które mogą zmienić decyzję o wyniku nie będą uznawane przez bet365 i oryginalne rozliczenie zakładów będzie ważne.

ding 125

ding

Użytkownik
Tyle w temacie...pokazujesz jak uparcie można trwać w urojonych własnych wizjach świata i zgrywać znawcę regulaminów bez zapoznania się z nimi.
Każdy się może pomylić, ale Ty obrażasz innych lansując swoje urojenia...
Coś Ci dolega? Piszesz o jakichś urojeniach...

Fragment wcześniejszego wywiadu z Martą Ostrowską (kierownikiem drużyny Legii)
Co pani robiła wcześniej?
- W grupie ITI byłam asystentką prezesa. Byłam szefem biura, szefem administracji.
- Nie miała pani żadnego związku z piłką?
- Absolutnie żadnego.
- Nawet pani nie kopała?
- Nie kopałam. Stałam na bramce w dzieciństwie, ale nic oprócz tego.
- Przychodzi prezes, bierze osobę, która jest...
- ...zielona.
- Dlaczego?
- Dlatego, że na tym stanowisku liczą się umiejętności managerskie, a nie znanie się na piłce. Po kilku miesiącach na stanowisku mogę powiedzieć, że o świecie piłki nie wiedziałam zupełnie nic. Biorąc to stanowisko dużo ryzykowałam. Ryzykował też zarząd Legii. W końcu mogłam stać się pośmiewiskiem.
A słowo ciałem się stało...

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@maxlp, ponadto u innych buków np:

B. Zasady zawierania zakładów
Bet-at-home
10. Za zwycięzcę wydarzenia sportowego uważa się drużynę lub osobę, która została ogłoszona przez jury jako oficjalny zwycięzca w dniu rozegrania spotkania, nie później niż o godzinie 24:00 (obowiązuje czas lokalny miejsca, gdzie odbyło się spotkanie). Zasada dotyczy również zakładów długoterminowych. Zmiany w klasyfikacji zwycięzcy dokonane po godzinie 24:00 nie mają wpływu na wypłatę wygranej za zakład bez względu na przyczynę zmian.

flpman 292

flpman

Użytkownik
UEFA nie karząc Legii walkowerem otworzyłaby furtkę do naginania przepisów przez kolejne kluby... Przynajmniej wiadomo już przeciwko komu grać w kolejnej rundzie ;)

Otrzymane punkty reputacji: +8
b3a 1,3K

b3a

Użytkownik
Coś Ci dolega? Piszesz o jakichś urojeniach...
Dla mnie jesteś już tylko śmieszny pisząc takie teksty... wcześniej obrażałeś między innymi mnie, z butnym przekonanie twierdziłeś, że bramki z pierwszego meczu nie mają znaczenia, wypowiadałeś się w sposób wskazujący, że regulaminy UEFA znasz na wylot, a prawda okazała się taka, że nie masz o nich pojęcia, a teraz nie masz nawet odrobiny honoru by przeprosić osoby w stosunku do, których rzucałeś inwektywy.
Tyle.

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Kurcze Legia mogła wydymać UEFĘ i Celtic, wystarczyło wygrać w pierwszym meczu 5:1, w rewanżu przegrywać 5:0 i w ostatniej minucie wpuścić Bereszyńskiego,ciekawe czy wówczas UEFA trzymałaby się żelaznych przepisów i zweryfikowała to jako walkower 3:0 czy jednak duch zdrowego rozsądku i sportowego fair play wziąłby górę?
Celtic teraz mówi,że Oni z tym nie mają nic wspólnego,ale kto w to uwierzy.
Odwołania już nic nie dadzą,bo zaczęło się losowanie i ktoś za chwilę wylosuje promocyjny los w drodze do LM podpisany karteczką &quot;Celtic&quot; i będzie u bram raju ????

ding 125

ding

Użytkownik
Dla mnie jesteś już tylko śmieszny pisząc takie teksty... wcześniej obrażałeś między innymi mnie, z butnym przekonanie twierdziłeś, że bramki z pierwszego meczu nie mają znaczenia, wypowiadałeś się w sposób wskazujący, że regulaminy UEFA znasz na wylot, a prawda okazała się taka, że nie masz o nich pojęcia, a teraz nie masz nawet odrobiny honoru by przeprosić osoby w stosunku do, których rzucałeś inwektywy.
Tyle.
Twoje zdanie tak bardzo mnie interesuje jak obecne warunki atmosferyczne w Machu Picchu.
Wg Ciebie bramki z pierwszego bramki mają znaczenie tak? Rozumiem, że gdyby Legia wygrała 5:1 to nawet z walkowerem grałaby dalej?

chaotin 13

chaotin

Użytkownik
Co tu dużo pisać.Legia sama sobie winna.Moim zdaniem chodzi też o $... najnormalniej zarobią więcej i będą mieli więcej spokoju jeśli dalej przejdzie Celtic.Zresztą UEFA raczej nie jest przychylna kibicom Legii. ;) .
Swoją drogą z taką grą to Celtic odpadnie z Mariborem - i tego im z całego serca życzę.
Widzi mi się grupa w LE , w której spotkają się ... Legia i Celtic ???? .
Gdyby była odrobina dobrej woli , Legia dostałaby grzywnę , ale cóż zrobić , za błędy się płaci.
Mimo wszystko ja zawsze uważałem , że :

synop2 28

synop2

Użytkownik
Na miejscu Leśnodorskiego zbojkotowałbym Ligę Europy - bo z jednej strony wszędzie jest &quot;fair play, respect&quot; albo &quot;we care about football&quot; a z drugiej strony dyskwalifikacja zdecydowanie lepszej drużyny po wpuszczeniu zawodnika na 3 minuty. I nie, nie wierzę że taka sama decyzja byłaby, gdyby to Celtic rozwalił Legię 6:1 i złamał przepis. Na szczęście nie jestem prezesem Legii i nie muszę się teraz martwić.

piotrex007 114,3K

piotrex007

Użytkownik
z drugiej strony dyskwalifikacja zdecydowanie lepszej drużyny po wpuszczeniu zawodnika na 3 minuty.
To wejście na 3 minuty ma charakter symboliczny w tym przypadku. Walkower byłby nawet, gdyby nie wszedł, a przynajmniej sytuacja by się do tego nadawała, tylko może delegat UEFA by tego nie zauważył, bo Bereszyński nie miał prawa być w tym meczu nawet na ławce rezerwowych.

arek666 29

arek666

Użytkownik
Widze, ze tutaj już tylu ekspertów się wypowiedziało, ze szok, wiec kolej i na mnie.

Kara w świetle przepisów jest prawidłowa i jedyna.

Article 21 - Forfeit
2.
A match is declared forfeit if a player who has been suspended following a
disciplinary decision participates in the match.

Przypadek z Debreczynem pozostawil komisji pewne pole manewru, gdyz tam zawodnik nie byl zawieszony a za to grozi
3.

A match may be declared forfeit if a player who is ineligible under the regulations of the competition concerned participates in the match, as long as the opposing team files a protest.

Nawiązując jeszcze do konsekwencji walkowera

4.
The consequences of a match being declared forfeit are as follows:
a) the team forfeiting the match is deemed to have lost 3-0 (5-0 in futsal
competitions), unless the actual result is less favourable to the member
association or club at fault, in which case that result stands;
b) if necessary, the UEFA administration amends the member association or
club’s ranking in the relevant competition accordingly.

To chyba rozwiązuje wszelkie wątpliwości

http://www.ecaeurope.com/Legal/UEFA%20Documents/2013_0241_Disciplinary%20Regulations%202013.pdf

Otrzymane punkty reputacji: +1
O 0

ogien

Użytkownik
Legia ma kibiców jakich ma, co dla UEFA też mogło być czynnikiem decyzyjnym (nie mówię że decydującym ale jakimś tam na pewno).

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
To co się stało to kompletna paranoja, taki błąd w takim momencie.. tak na rozluźnienie.. może pani kierownik dostała z milion Euro od Celticu żeby Bereszyński był w obiegu, trener przez przypadek go wpuścił i wyszło takie coś ;D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom