To jest bez znaczenia, tu się nie dodaje wyniku 3:0 jako handicap, tylko po prostu poprzedni wynik jest nieważny i jest 3:0, bodajże w dwóch meczach.Tym bardziej teraz szkoda tych niewykorzystanych sytuacji w pierwszym meczu... 5:1 i byłby po temacie nawet teraz w przypadku walkowera.
I co gamoniu?nie ma co dramatyzowac, nie ma powodow do walkowera, moze byc jedynie kara finansowa. Poza tym wciaz nie wiemy czy Bereszynski nie byl wpisani do protokolu na 2 runde.
5:1 nic by nie dałoMoim zdaniem decyzja mogła iść zarówno w stronę kary finansowej, co tak naprawdę byłoby sprawiedliwsze patrząc na poziom sportowy ekip, albo w stronę właśnie wykluczenia. Tym bardziej teraz szkoda tych niewykorzystanych sytuacji w pierwszym meczu... 5:1 i byłby po temacie nawet teraz w przypadku walkowera.
Ciekawe jak teraz motywacja piłkarzy będzie wyglądać w walce o LE.
Nie wierzę, że ktoś mógł to napisać... Co byłoby? Jesteś aż tak głupi żeby myśleć, że przy zwycięstwie 5:1 i walkowerze 0:3 to Legia awansowałaby dalej bo ma lepszy bilans bramkowy??? Walkower przyznawany jest za dwumecz.Tym bardziej teraz szkoda tych niewykorzystanych sytuacji w pierwszym meczu... 5:1 i byłby po temacie nawet teraz w przypadku walkowera.
Dałoby, umiesz liczyć człowieku? Wówczas Legia wygrywa w dwumeczu 5-4.5:1 nic by nie dało
To ja napisałem o zwycięstwie 5:1, gratuluję, że tak szybko potrafisz rzucać inwektywami, szczególnie przez interntet ????Nie wierzę, że ktoś mógł to napisać... Co byłoby? Jesteś aż tak głupi żeby myśleć, że przy zwycięstwie 5:1 i walkowerze 0:3 to Legia awansowałaby dalej bo ma lepszy bilans bramkowy??? Walkower przyznawany jest za dwumecz.
OK, Pomylilem sie. WYBACZ MI. A teraz prosze zebys mnie po 1 nie obrazal, a po 2 to moze odpowiedz na moj wczesniejszy post o tym ze onet to to samo co eurosport, bo miales chyba jakies watpliwosc ?I co gamoniu?
Z Ciebie jest taki znawca sportu jak z koziej dupy trąba! ????
Uderz się w głowę czymś twardym.Dałoby, umiesz liczyć człowieku? Wówczas Legia wygrywa w dwumeczu 5-4.
A czy ty umiesz czytać człowieku? Walkower jest za dwumecz.Dałoby, umiesz liczyć człowieku? Wówczas Legia wygrywa w dwumeczu 5-4.
Jak zrozumiesz co to walkower to pogadamyDałoby, umiesz liczyć człowieku? Wówczas Legia wygrywa w dwumeczu 5-4.
Legia have been sanctioned for fielding an ineligible player (article 18 of the UEFA Champions League regulations and article 21 of the Disciplinary Regulations). The match has been declared as forfeit and Legia Warszawa have lost the match 3-0.
As a consequence, Celtic have qualified for the UEFA Champions League play-offs on away goals (agg: 4-4) and Legia will compete in the UEFA Europa League play-offs.