>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Celtic Glasgow - Legia Warszawa 06.08.2014 (rewanż)

Status
Zamknięty.
adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Tylko teraz nie róbmy z Legii jakiegoś hegemona.
Legia pokonała drużynę bardzo znaną, z niezłą historią,sukcesami, z wieloma fanami, z dobrym współczynnikiem UEFA,ale piłkarsko w tym momencie jak się okazało bardzo przeciętną.
W piątkowym losowaniu również może trafić na drużyny z większą nazwą niż formą i odwrotnie - Ludogorec jeszcze jest dla Europy anonimowy,a już wystarczająco mocny aby zagrać w LM.
Jak dla mnie Salzburg to inna półka,z pozostałymi można,a nawet trzeba powalczyć - zwłaszcza z BATE,ale najbardziej życzyłbym sobie Steaue - bez Bourceanu to już nie to samo co rok temu,również w lidze rumuńskiej wróże im w tym sezonie problemy z obroną tytułu.
P.S. Można już gdzieś obstawiać wyniki losowania?

Otrzymane punkty reputacji: +8
robaaak 387

robaaak

Użytkownik
lol
gratuluję wszystkim trzeźwym co przyjęli wczoraj prezencik od buka i pograli 2 oraz x2. Ja zagrałem over 1.5 bramki Legii, też po zdrowym kursie i czystą dwójkę.
Nie wiem jak po pierwszym meczu, gdzie spokojnie mogło być z 8:1 można było typować zwycięstwo tych jedenastu wkładów do zielono białych koszulek ????
Nazwy klubów nie grają.

Otrzymane punkty reputacji: +1
B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
lol
gratuluję wszystkim trzeźwym co przyjęli wczoraj prezencik od buka i pograli 2 oraz x2. Ja zagrałem over 1.5 bramki Legii, też po zdrowym kursie i czystą dwójkę.
Nie wiem jak po pierwszym meczu, gdzie spokojnie mogło być z 8:1 można było typować zwycięstwo tych jedenastu wkładów do zielono białych koszulek ????
Nazwy klubów nie grają.
Myślę że odwalasz na tym forum kawał dobrej roboty. Czy jednak taka pozdarzeniowa i nic nie wnosząca absolutnie nic do tematu &quot;masturbacja bukmacherska&quot; jest konieczna?

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
(L)egia nie będzie rozstawiona w czwartej rundzie.Chciałbym żeby trefili na Bułgarów to teoretycznie najsłabszy rywal dla (L)Egi ;) Jeśli trafią na Salzburg to już na pewno odpadną.

baqq 188

baqq

Użytkownik
(L)egia nie będzie rozstawiona w czwartej rundzie.Chciałbym żeby trefili która bułgarów to teoretycznie najsłabszy rywal dla (L)Egi ;) Jeśli trafią na Salzburg to już na pewno odpadną.
Piszesz że chciałbyś bulgarow a oglądałeś chociaż 1 z ich meczy? Jest to poukladana drużyna ktora dopiero nabija sobie punkty UEFA. Są zdecydowanie lepsi od chociażby Bate Apoelu czy Steuy którą nie jest już ta sama drużyna co rok temu

S 35

sokker

Użytkownik
(L)egia nie będzie rozstawiona w czwartej rundzie.Chciałbym żeby trefili na Bułgarów to teoretycznie najsłabszy rywal dla (L)Egi ;) Jeśli trafią na Salzburg to już na pewno odpadną.
To już kolejny głos mówiący, że RedBull Salzburg będzie najgorszym możliwym losowaniem. Nie bardzo się z tym zgadzam, ale to inna kwestia. Ja uważam, że najgorzej Legia trafi losując Steaue a zdecydowanie najlepiej BATE. Tak naprawdę nie ma to jednak większego znaczenia bo każda z tych drużyn jest absolutnie w zasięgu (abstrahując nawet od dwumeczu z Celticiem) i wszystko będzie w nogach piłkarzy Legii. Jeżeli zaczną jakikolwiek mecz, tak jak chociażby zeszłoroczny rewanż z Rumunami na Ł3 to nie awansują. Niezależnie od tego kogo wylosują to jeżeli odpadną będzie ogromny niedosyt i poczucie, że znowu zabrakło niewiele.
Po cichu liczę, że będzie mi dane wysłuchać Snu o Warszawie i hymnu Ligi Mistrzów przed meczem grupowym np. z Chelsea Londyn.

Uprzedzając głosy wszystkich malkontentów i niekoniecznie kibiców Legii przypominam, że było by to ze znaczną korzyścią dla całej naszej piłki.

fanatyk1916 442

fanatyk1916

Użytkownik
Wracając z wczorajszego wyjazdu rozmawiałem z chłopakami na temat tego kogo widzieli byśmy wśród potencjalnych rywali w decydującej rundzie. Sam osobiście życzył bym sobie Steaua Bukareszt. Mamy się im za co rewanżować , w tamtym sezonie z nimi nie przegraliśmy i odpadliśmy tylko dzięki golom strzelonym na wyjeździe. Według mnie Rumuni są gorsi niż w tamtym sezonie a Legia jest według mnie na dzisiejszy dzień lepiej przygotowana niż w sierpniu tamtego roku.
Jeśli ktoś znalazł by bukmachera który oferuję zakłady na losowanie 4 rundy to może tutaj dać znać.

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
ja znalazłem tylko taki:

czy Legia zagra w fazie grupowej (2014/2015) ?

Tak - 1.97
Nie - 1.65

STS
ja pograłbym że zagra, bo w końcu musi...(by adamo) ???? hahaha

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Uważam, że takie gdybanie kto będzie najlepszym rywalem, a kto najgorszym dla Legii nie ma większego sensu. Zgoda, wśród tych pięciu potencjalnych rywali są ekipy mocniejsze i słabsze, ale czy drużyna, która aspiruje do gry w fazie grupowej Ligi Mistrzów może bać się którejkolwiek z nich? Oczywiście, ze nie. Jeśli teraz piłkarze Legii będą trząść portkami bo czeka ich dwumecz z Salzburgiem to co się będzie działo, gdyby przyszło im stanąć na murawie oko w oko z drużyną Realu, Manchesteru czy Bayernu?
Bez względu kogo wylosują należy podejść do sprawy jak przed meczami z Celtikiem i robić swoje bez względu na opinie fachowców, którzy będą mówić, że rywal, warszawski zespół rozjedzie już w pierwszym meczu.

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
ja znalazłem tylko taki:

czy Legia zagra w fazie grupowej (2014/2015) ?

Tak - 1.97
Nie - 1.65

STS

ja pograłbym że zagra, bo w końcu musi...(by adamo) ???? hahaha
z tym graniem na awans Legii to bym sie jeszcze wstrzymał i zagrał po losowaniu kurs może byc bardziej atrakcyjniejszy,wiadomo spasc duzo nie spadnie,minimum do 1,80 mysle jak zagralibysmy z Bate z innymi moze kurs wynosic powyzej 2,00,cierpliwosci,nie jestem kibicem Legii ale wierze w awans do Ligi Mistrzów !:]

R 10

rysiu1987

Użytkownik
&quot;Legia informuje, że w związku z meczem rewanżowym III rundy eliminacyjnej Ligi Mistrzów Celtic FC - Legia Warszawa, UEFA wszczęła postępowanie wyjaśniające w sprawie udziału w nim Bartosza Bereszyńskiego. Klub przygotowuje stosowne informacje i wyjaśnienia, które zostaną przesłane do UEFA w dniu dzisiejszym. O wyniku postępowania poinformujemy niezwłocznie po jego zakończeniu.

Jak stanowi regulamin UEFA, zawodnik karę zawieszenia może odbyć jedynie będąc zarejestrowanym na poszczególne rundy. Jeśli Bereszyński nie został zgłoszony do drugiej rundy, to znaczy to, że nie powinien wystąpić w drugim spotkaniu z Celtikiem. Do tej pory Europejska Unia Piłkarska wysyłała też do klubów monity o tym, kto może, a kto nie może wystąpić w danych konfrontacjach. &quot;
Info z legia.net

ding 125

ding

Użytkownik
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-europy/wegierski-klub-lagodnie-ukarany-przez-uefa/le7ys
Myślę, że podobnie skończy się w przypadku Legii. Kara finansowa. Co innego gdyby Bereszyński miał znaczący wpływ na wynik. Strzelił gola czy asystował. Przez te trzy minuty on pewnie dwa razy piłkę dotknął.
Wypowiedź rzeczniczki Legii:
&quot;Wynikło nieporozumienie, ale sprawa jest opanowana. Pojawiły się już komentarze, że grozi nam walkower, ale to jest absurd. UEFA poprosiła nas wyłącznie o wyjaśnienie&quot;

diegoforlan1 1,3K

diegoforlan1

Użytkownik
Parę lat temu pamiętam, że jakaś drużyna z Azerbejdżanu w eliminacjach dostała walkower w podobnej sytuacji co do Legii. Zagrał zawodnik, który przepisowo miał pauzować. Nie pamiętam czy były to eliminacje do LM czy LE, ale będzie ciekawie.
Znalazłem ten mecz. http://www.live********/214842-fk_baku-buducnost_p.html Pamiętam grałem go. Fk Baku wygrało, ale parę dni po spotkaniu Czarnogórcy wnieśli protest i poskutkowało to przyznaniem walkowera.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Dziwne jest to że Legia nie wiedziała/ nie domyślała się czy nie wiem jak to inaczej nazwać o tym że Bereszyński nie może grać. Rozumiem jakby były jakieś niejasności i chodziło o Radovicia ale jeśli oni wpuścili go na ostatnie minuty to znaczy że w Legii kompletnie o tym nie wiedzieli albo pracują tam idioci. Kara finansowa powinna być i nic więcej, przecież to by były jakieś jaja żeby gość nieuprawiony do gry wszedł na parę minut i przez to był walkower chociaż sportowo był po prostu pogrom.

crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
Cóż cały wysiłek piłkarzy może iść w p----u,a wszystko przez pseudo profesjonalną ekipę około ławkową,o ile się nie mylę o tym czy dany zawodnik może wystąpić odpowiada kierownik drużyny......Nie no cyrk jakiś.
Jak jest kasa, nie ma wyników,jak się piłkarze postarają to lebioda jakaś przeoczy i zniweczy cały wysiłek piłkarzy,oby tylko się skończyło na karze pieniężnej chociaż historia pokazuję ,że może być różnie

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Przede wszystkim to sam zawodnik i jego menager powinni znać sytuację w zakresie interpretacji przepisów go dotyczących, choć oczywiście i klub zawalił totalnie.
Czyli &quot;fantasia alla polacca&quot; ????

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Jeśli byłoby tak, że mogą wlepić grzywnę a maksymalnie dyskwalifikację,
to interpretacja leży w głowach biurokracji UEFA ale i macek szkockich w UEFA.
Te ostatnie prawdopodobnie tam pozostały siłą rozpędu, z czasów świetności nie tylko nominalnej, szkockiej piłki klubowej.
Gdyby szefem PZPN nie był Boniek a szefem UEFA Platini,
to na miejscu pani Rzecznik z Legii, nie byłbym tak totalnie spokojny.
Niezależnie od &quot;układów&quot;,
jeśliby cała sprawa zakończyła się niekorzystnie dla Legii,
to byłoby frajerstwo roku.
Prawnicy tego klubu i decydenci odpowiadający za sprawy formalne powinni wylecieć na zbity pysk.
Upychać na boisko, w końcówce spotkania, przy takim wyniku dwumeczu,
chłopaka z niejasnymi meandrami &quot;zawieszeniowymi&quot; to objaw idiotyzmu.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Jeśli UEFA może klub zdyskwalifikować a może równie dobrze dać grzywnę w wysokości tak naprawdę drobniaków to rozumiem że to zależy od przewinienia. Jeśli Legia dostałaby karę dyskwalifikacji czyli utratę grubych milionów euro to byłaby totalna kompromitacja UEFA i pokazaliby jak są skorumpowaną federacją. Przecież Bereszyński zagrał kilka minut gdzie Celtic musiałby wtedy strzelić 6 goli żeby awansować także decyzja może być jedna, jakaś kara finansowa i nic więcej. W ogóle Celtic to tak utytułowany i zasłużony klub ale kompletnie bez honoru, przegrali w dwumeczu 6:1 a im się marzy awans za takie coś...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom