Moim zdaniem Legia będzie dzisiaj mega zdeterminowana i jeżeli nie popełni katastrofalnego i deprymującego błędu na samym początku meczu to awansuje. Legia rzeczywiście nie była faworytem pierwszego meczu i raczej więcej było pesymistów. Sam do pierwszego meczu podchodziłem mocno ostrożnie, mając nadzieję na remis. Wynika to z tego, że magia marki "celtic" działała, a nikt raczej nie mógł przewidzieć jaka jest ich siła w rzeczywistości. Zmiany personalne, nowy trener i bardzo przeciętne sparingi. Remisy z Rapidem Wiedeń, Duklą Praga i Dynamo Drezno, do tego porażka z Sankt Pauli i wygrana z LASK Linz (drużyna 2 klasy rozgrywek w Austrii). Nic imponującego. Do tego katastrofalny mecz w Warszawie. Czy naprawdę są podstawy by sądzić, że Celtic wygra aż 3:0 czy w jakimkolwiek innym stosunku dającym im awans? To nie jest już ta sama drużyna co potwierdza przede wszystkim ich dyspozycja na boisku. Ta jest mizerna i nie demonizował bym tego, że zagrali fatalnie a Legii wychodziło wszystko. Bo tak nie było - Legia grała dobrze na tle beznadziejnego rywala. Celtic to w tej chwili drużyna wystarczająca na regularne wygrywanie mało wymagającej ligi szkockiej i nic ponad to. Po raz kolejny podkreślę, że Celtic nie dysponuje w tej chwili potencjałem w ofensywie pozwalającym być optymistą przed tym meczem. Z pewnością nie można im odmówić ambicji i na tym będę opierał swój typ na mecz.
Mianowicie rzuty rożne. Celtic musi atakować, Legia będzie starała się kontratakować głównie szybkimi skrzydłami z włączającymi się do gry bocznymi obrońcami. Jestem przekonany do gry over'u rzutów rożnych w tym meczu.
ilość rzutów rożnych w meczu over 11,5
1,99
betsson
Mianowicie rzuty rożne. Celtic musi atakować, Legia będzie starała się kontratakować głównie szybkimi skrzydłami z włączającymi się do gry bocznymi obrońcami. Jestem przekonany do gry over'u rzutów rożnych w tym meczu.
ilość rzutów rożnych w meczu over 11,5
1,99
betsson