powiesz mi jak rozwiązała sie ta sytuacja? bo jestem w podobnej tzn wogóle nic nie wiedziałem o jakimś 5 euro freebetu (ani tego nie miałem ani sie nie ubiegałem o niego) i obracałem tym 75 euro z bonusu 150%. już kończe obrót i jest pewne że bede wypłacał a zależy im na czasie i nie chce sie z nimi motać o jakies głupie 5 ojro. pozdrawiamja mam inny problem. zagrałem za w sumie 700euro (wymagany obrót to 625 po kursie 1.5) ,zleciłem wypłate, którą mi cofli ponieważ nie obróciłem kwotą freebetu 5euro (a nie starałem się o niego) dostałem też informacje,że aby go obrócić należy zagrać 5razy za kwotę freebetu o kursie 2. Miał ktoś podobną sytuację?Mam ponad 160euro i nie wiem czy zagrać za 25euro o kursie 2 czy pisać im o anulowanie tego freebetu o którego się przecież nie upominałem podczas rejestracji ????
zagrałem surebeta za 25euro po kursie 2 i wypłacili mi całość w ciągu 30h an skrilla.powiesz mi jak rozwiązała sie ta sytuacja? bo jestem w podobnej tzn wogóle nic nie wiedziałem o jakimś 5 euro freebetu (ani tego nie miałem ani sie nie ubiegałem o niego) i obracałem tym 75 euro z bonusu 150%. już kończe obrót i jest pewne że bede wypłacał a zależy im na czasie i nie chce sie z nimi motać o jakies głupie 5 ojro. pozdrawiam
dzięki. choć wydaje mi sie to bardzo dziwne żeby nie mając nic wspólnego z freebetem 5 ojro trzeba było zagrac obrót 25 euro po kursie 2. niby obrót robiąc na surebecie żaden problem ale mi akurat ciągle wchodzi tam gdzie nie ma ???? i już mam tam ponad 600 euro i fundusze powoli sie kończą ???? pozdrozagrałem surebeta za 25euro po kursie 2 i wypłacili mi całość w ciągu 30h an skrilla.
musi być 1,5. z mojej znajomości angielskiego wynika że w regulaminie pisze (jest napisane ???? ) że wszystkie zdarzenia poniżej 1,5 sie nie liczą. pozdrawiamKurs kazdego zdarzenia musi miec 1,5 czy wystarczy ako?
ode mnie też ale wszystko poszło momentalnie. Wypłata równieżOde mnie poprosili dokumenty przed dodaniem bonusu. Jak dojdzie wyplata dam znac ile dokladnie zajelo.
No z wery i dodaniem bonusa nie bylo problemu, poszło w ciągu godziny. Jednak napisali, że wypłata na skrilla do 10 dni (?!). Po jakim czasie Ty dostałeś?ode mnie też ale wszystko poszło momentalnie. Wypłata również