>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bwinner 150 % bonus do 75 euro

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
Jeżeli cofneli ci kase na konto to spróbuj zlecic wyplate
Raz cofnęli jakoś parę miesięcy temu więc zleciłem jeszcze raz na Skrill. Teraz mam 0 na koncie w bwinner i nawet nie mam historii zakładów bo ją wykasowali. W skrócie wygląda to tak, jakbym tam nigdy nie grał ????

B 22

bogdanjutek

Użytkownik
Raz cofnęli jakoś parę miesięcy temu więc zleciłem jeszcze raz na Skrill. Teraz mam 0 na koncie w bwinner i nawet nie mam historii zakładów bo ją wykasowali. W skrócie wygląda to tak, jakbym tam nigdy nie grał ????
nie martw się za 3-5 tygodni wróci ci wszystko do normy i będziesz mógł po raz kolejny złożyć wniosek o wypłatę:grin:
buk nie jest taki zły regularnie wypłaca co 5-8 tygodni

E 474

eutanazy

Użytkownik
mnie tez w koncu po roku wyplacili ponad 200e i rowniez jak kolega mialem pusta historie a wyplaty ciagle wracaly na konto. zrobilem wiec wymagany obrot po raz drugi a nastepnie wyplaty po 50e na skrilla. kazda trwala kilka tygodni, ale w koncu cala kasa szczesliwie w mojej kieszeni, a juz tez myslalem ze nic z tego nie bedzie.

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
I już sam nie wiem co o tym myśleć. Dawno tą kasę spisałem na straty a tutaj znowu mi się nadzieja rozbudziła. Myślałem że to zwyczajny krzak, kompletnie niewypłacalny ale widać, że na szczęście przynajmniej niektórzy kasę dostali.
A kto z Was dalej czeka? Jest ktoś jeszcze kto po mękach, bólach coś wypłacił? Aż jestem tego ciekaw.

Do góry Bottom