>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bwinner 150 % bonus do 75 euro

A 861

amigo007

Użytkownik
To jak masz możliwość, to może spróbuj anulować tą większą wypłatę. I może wypłacaj tak po 10 euro. Ale i tak ten buk to jeden wielki przekręt.

imanust 4

imanust

Użytkownik
właśnie 35 Euro mi doszło bodaj 5 dni temu. także małymi kwotami jakoś się da wypłacić w ciągu roku cały budżet;)

cinek7731 232

cinek7731

Użytkownik
To jak masz możliwość, to może spróbuj anulować tą większą wypłatę. I może wypłacaj tak po 10 euro. Ale i tak ten buk to jeden wielki przekręt.
hm tylko jak anulowac to wyplate? bo chcialem znowu wyplacic 10 euro to wyskakuje mi ze jedna wyplata jest w trakcie i nie moge kolejnej

cinek7731 232

cinek7731

Użytkownik
no zobaczymy kazałem koleżance napisac takiego emalia o zwrot wypłaty... zobaczymy czy wogóle coś odpowiedza
akurat na maile to oni wogole nie odpowiadaja.odpowiedza jak wyslesz wiadomosc z konta tylko ze nic z tego pisania i tak nie wynika bo mowia zeby pisac na maila i tak w kolko heh

B 646

bladasek23

Użytkownik
no wysłała z konta bwinner a frajerzy nadal nic nie odp. nawet ja sam osobiście zamknałem konto to nadal przesyłają mi newslettery... mało tego mają konto na fb i tam wysłałem tez wiadomości to kazali pajace skierować się bezpośrednio do portalu... kpina że na takie organizacje nie ma sposobu

kjuska92 11

kjuska92

Użytkownik
ja swoja wyplate zlecilem w sierpniu to nawet nie mam mozliwosci juz jej cofnac a na koncie 0,00 a w historii nic nie ma o wyplacie...

B 646

bladasek23

Użytkownik
no to jesteś w podobnej sytuacji jak koleżanka.. też w sierpniu zleciła wypłatę i nie ma żadnego dowodu że takie zlecenie zostało wykonane
złodzieje

cinek7731 232

cinek7731

Użytkownik
mi w nocy doszla tamta wieksza wyplata o ktorej pisalem.nie wysylalem zadnych skanow.wiec da rade wyplacic od nich ale to przypomina droge przez meke hehe

E 2

emedic

Użytkownik
Może być jeszcze jedna strona medalu.
Myślę, że poszło sporo skarg na tego buka, i jeżeli ma on licencję to już jest &quot;monitorowany&quot;. Ma jakiegoś tam, może to złe słowo - ale kuratora.
Spryciarze, puszczają te małe wypłaty po 10, 20, 40 euro, żeby to jakoś się kręciło, wysyłają raport &quot;panie, przecież realizujemy prawie połowę wypłat, o co chodzi, już powoli idziemy do przodu&quot; .
A to, że są to tylko mikro wypłaty to nikt nie wspomni, ważne że interes dalej się kręci a kto nie wie ten wpłaca i gra. A nuż, widelec wyjdzie bukmacher na prostą.

nowaq69 21

nowaq69

Użytkownik
po trzech miesiącach czekania na wypłatę pieniążków bez chociaż jednej odpowiedzi na maila pieniądze wróciły znowu na konto u buka, prawie 700 euro leży i nie mam pojecia jak je odzyskać, zleciłem już wypłatę 25 euro zobaczymy czy coś dojdzie jak u innych

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
po trzech miesiącach czekania na wypłatę pieniążków bez chociaż jednej odpowiedzi na maila pieniądze wróciły znowu na konto u buka, prawie 700 euro leży i nie mam pojecia jak je odzyskać, zleciłem już wypłatę 25 euro zobaczymy czy coś dojdzie jak u innych
Aż z ciekawości wszedłem na swoje konto i rzeczywiście kasa wróciła.
Przynajmniej widzę, że pieniążki są - tylko co z tego jak teraz pewnie następna wypłata znowu będzie 3 miesiące w toku ???? Niezła jazda z tym krzakiem ????

cinek7731 232

cinek7731

Użytkownik
o i nawet na koncie wszystko zostalo ???? heh u normalnego buka bym sie nie martwil o kase ale kto mial z nimi do czynienia wie co to za buk zlikwidowali czat po polsku to juz wogole nie idzie sie nic dowiedziec

Do góry Bottom