B
646
bladasek23
Użytkownik
tyle że koledze udało się dokonać wpłaty obrócić bonus i wypłacić.. wiec skoro do tej pory nie było sprzeciwu więc uważałem ze warto skorzystac.. i sam też byś skorzystał
jakos nie skorzystalemtyle że koledze udało się dokonać wpłaty obrócić bonus i wypłacić.. wiec skoro do tej pory nie było sprzeciwu więc uważałem ze warto skorzystac.. i sam też byś skorzystał
moim zdaniem pisza glupoty w ostatnim czasie nawet czat zlikwidowali pewnie zeby im ludzie glowy nie zawracali dla mnie to walek i tyle.szkoda bo troche euro tam mam...udało mi się uzyskać odpowiedz na moje maile od ich supportu :
Hello,
Thank you for your e-mail and our apologies in the slight delay in our reply.
Regarding your withdrawal this will be completed very soon. The problem in withdrawals is raised due to the complicated Banking matter that is troubling businesses in our area. Please note that Cyprus Banking System has faced severe problems and many businesses funds were partially blocked for a few weeks. This of course had a chain reaction in the market and unfortunately reached the end consumer as well.
We expect that these problems will be resolved in few days. Until then we plead your understanding, as our company has been supporting its clientele vigorously for quite some time.
nic a nic heh kasa na koncie ale nie wyplacalna czat zlikwidowany wiec wogole szkoda gadac na te dziadostwoale oni sa bezczelni. przysylaja na maila newslatery. co za buce. u kogos cos sie ruszylo?
podbijam pytanie. coś komuś wypłacili? ewentualnie kiedy była ich ostatnia wypłata?ale oni sa bezczelni. przysylaja na maila newslatery. co za buce. u kogos cos sie ruszylo?
odpisuja Ci chociaz na te maile?bo mi nie jedynie odpisza jak wysle message ze swojego konta u nich ale to napisza ze wszystkie sprawy zalatwiaja przez maila i tak wkolo heeh smiechmi jak sie przypomni raz na tydzien to pośle im maila, ale już nie wierze w to że mi wypłacą. Chociaż może jak będę grzeczny to dostane przelew od nich gdzieś na Boże Narodzenie od Mikołaja