cinek7731
Użytkownik
wlasnie na maila nie odpisuja teraz wbijaj na czatczekam już 2 tygodnie na wypłatę (684€), nie odpisali nawet na maila...
wlasnie na maila nie odpisuja teraz wbijaj na czatczekam już 2 tygodnie na wypłatę (684€), nie odpisali nawet na maila...
męcz support. Miałem tak samo, kilka razy pisałem do nich, aż w końcu, za którymś razem gość z obsługi zaczął wszystko sprawdzać i okazało się, że mieli jakiś błąd. On to usunął i po 20minutach miałem kasę na Skrillu. Spróbuj.ja wypłate (600E) zleciłem 13.08, wszystko ok, została zaakceptowana, dokumenty chcieli przy dodaniu bonusa tylko do tej pory jeszcze jej nie otrzymałem... doszła komuś ostatnio wypłata na skrilla ?
u mnie dokładnie to samo...mi tez cofneli, babka na czacie kazała zlecić ją jeszcze raz. A jak sie jej zapytalem czy znowu bede musial od nowa czekac 10 dni na wyplate to powiedziala zebym jutro sie z nimi skontaktowal to postaraja sie mi pomóc.
a gdzie chcesz zgłosic ta sprawe? kazdy buk ma w regulaminie napisane kto rozstrzyga spory. wydaje mi sie ze oni tego nie maja.... Od czasu gdy do nich napisałem o ewentualnym zgłoszeniu sprawy, nie odpisują.
ja na twoim miejscu bym probowal przerzucic na inne konto...nie wiadomo co oni jeszcze wymysla...To teraz coś ode mnie.
Warunki obrotu przy maksymalnej kwocie bonusu to obrót 625€ po kursach 1,5.
Wpłaciłem 50€, obróciłem depozyt, dostałem bonus. Po ukończeniu obrotu miałem na koncie jakoś 290€. Zleciłem 5 sierpnia 100€ do wypłaty, doszło po dwóch dniach, resztę zostawiłem na dalszą grę, jednak dostałem limity po 25€ na KAŻDE zdarzenie. Zagrałem kilka kuponów, zleciłem do wypłaty resztę (173€) i od tamtej pory mam problemy. Najpierw zero reakcji, zwrot pieniędzy na konto bez żadnej wiadomości. Po ponownym zleceniu dostałem wiadomość (w sekcji profile - my messages), że przed wypłatą według warunków promocji muszę wykonać obrót na łączną sumę 625€ po kursach... 2,0 :O
Istna komedia z tym bukmacherem...
no właśnie też popatrzyłem i się zastanawiam gdzie to zgłosić. ktoś ma jakiś pomysł?a gdzie chcesz zgłosic ta sprawe? kazdy buk ma w regulaminie napisane kto rozstrzyga spory. wydaje mi sie ze oni tego nie maja...