mam konto od dłuższego czasu, mniej więcej 2-3 lata, ostatnio trochę wypłacałem szczególnie na
live przelewy zawsze przychodziły po około 2 dniach z tym że na poczte przychodził mi jeden mail z potwierdzeniem , a w srode 6.11 trafiło sie wygrac ponad 11tys i od razu zleciłem wypłate, na maila przyszła wiadomosc że zlecenie zostało przyjęte, ale jak logowałem sie na konto w bwinie i chciałem wpłacic kase to miałem jeszcze możliwosc przelania czesci tych pieniędzy które wygrałem mimo ze juz dałem żeby wypłacic, heh za wszelka cene chcą żeby grac i przegrywac, w piątek 8.11 dostałem 2 maila że zlecenie zostało zatwierdzone i wysłali kase, dzisiaj jest wtorek 12.11 i kase mam na koncie ponad 11tys, wszystko fajnie i pieknie ale mam limit 600zł na dzień na wszystkie wydarzenia, co jest dla mnie smieszne bo nigdy nie wygrywałem u nich dużo i to jest pierwsza spora suma, a dodam że grywałem kilka razy za 1000zł i przegrywałem więc troche u nich wtopiłem, ten zakład zagrałem za 1700 i wygrałem ponad 11tys, jestem na dużym plusie ale te limity sa smieszne, jeżeli chodzi o wypłacalnosc u mnie jest ok