Witam. Ostatnio
Bwin wysłał mi na maila oferte bonusową = 100% do 100 EUR. Wpłaciłem więc 100 EUR i podwoili mi kwotę. Następnie postawiłem całą kwotę po wymaganym kursie 1.7 (nie dało postawić się przy mniejszym kursie). Weszło. Później to co wygrałem znowu postawiłem po wyższym niż wymaganym kursie. Weszło. Myślałem, że standardowo trzeba obrócić taki bonus ze 3 czy 5 razy, a tu gdy chciałem postawić następny kupon i zrobić 3 obrót, to nagle mogę stawiać kasę po niższym kursie, a gdy wszedłem w dział wypłat, to pokazuje mi, że mogę wypłacić całą kasę.
No i tak teraz to rozkminiam, czy to nie jest jakiś myk? Gdy dam wypłać to nie zabiorą mi kasy, bo obróciłem tylko dwa razy całą kwotą?
W dziale podsumowanie, mój status wygląda tak:
<table class="bw-min-cus-style1" name="homebalance_yourbalance_table" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="95%"><tbody><tr><td>Twoje saldo
</td> <td class="responsible_row_left"> <form id="home_balance" name="form1" action="/home_balance.do" method="get"> </form>
</td><td align="right">
</td> </tr> <tr><td colspan="3" style="height:5px;">
</td></tr> </tbody></table> <table class="bw-min-cus-style2" name="homebalance_yourbalance_subtable" align="left" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="95%"> <tbody><tr> <td>Dostępne </td> <td class="responsible_row_left">€xxx,xxx EUR</td> </tr> <tr> <td>W grze </td> <td class="responsible_row_left">€0,00 EUR</td> </tr> <tr> <td>Zastrzeżone</td> <td class="responsible_row_left">€0,00 EUR</td> </tr> <tr> <td>
Suma </td> <td class="responsible_row_left" nowrap="nowrap">
€xxx,xx EUR</td> </tr> <tr><td> </td></tr> <tr><td colspan="2"> Dokonaj wpłaty
</td></tr> </tbody></table> Promocje
Dostępne promocje:
9
<table name="homebalance_promotionstable" align="left" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="95%"> <tbody><tr> </tr> </tbody></table>
Bonusy
<table name="homebalance_bonusestable" align="left" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="95%"> <tbody><tr><td> Brak nowych bonusów
Brak aktywnych bonusów </td></tr> </tbody></table>
Punkty Promotional Points
Liczba punktów Market:
1