Aktualnie wyplata na moneybookers zajmuję im około 3 dni.
Ja dostaję kasę do max 2 godzin, czasami mają problemy i wtedy owszem jest obsuwa. Kilka razy czekałem parę dni, ale zazwyczaj od kilku minut do kilku godzin.
Macko kliknij na wypłatę i jak wyskoczy Ci pytanie na środku ekranu to będziesz musiał podać. Nie zawsze wyskakuje. Ja przez kilka ostatnich wypłat musiałem wpisywać odpowiedź za każdym razem.
Najlepiej napisz do supportu albo zadzwoń i powiedz jaka jest sytuacja, zapytają wtedy o pewne dane np. datę urodzenia, adres i takie tam pierdoły, po czym pewnie pozwolą na ustawienie ponownej odpowiedzi albo pytania. Takie rzeczy się zapisuje, albo bierze się pytania, na które zawsze jest Ci znana odpowiedź, np. nazwisko panieńskie matki - tego nie da się zapomnieć, ani zmyślić. A jak wyleci z głowy to zawsze można kogoś z rodziny zapytać i po kłopocie ????
EDIT: poza tym jest napisane jak byk:
Jeśli zapomniałeś odpowiedzi na pytanie osobiste, zwróć się do Działu Obsługi Klienta, podając nazwę użytkownika, imię i nazwisko, adres zamieszkania, datę urodzenia i adres e-mail, które umieściłeś na koncie bwin. Nasi pracownicy skontaktują się z Tobą niezwłocznie.
Klikasz na kontakt w lewym górnym rogu i tam w "Jak brzmi Twoje pytanie?" wybierasz "Dostęp do konta" i podkategorię "Zapomniałem pytania osobistego i odpowiedzi na nie". Wypełniasz poniżej formularz i klikasz wyślij. Skontaktują się z Tobą, ale jak długo im to zajmie to nie mam pojęcia, czasami odpisują szybko a czasami nawet 2 dni ????