S
10
sagittarius
Użytkownik
Chcę grać tylko tak pytam z ciekawości na jakich zasadach się to odbywa bo niestety na stronie bwina znaleźć jakiekolwiek konkretne informacje graniczy z cudem.. Chociaż być może źle szukam ????
zwykle trwa to do godziny wiec pewnie maja jakies problemy bo ja wyplacalem wczoraj i do tej pory tez mam oczekiwanie na realizacje. takze trzeba chyba tylko czekac.
witam dostaliscie juz kase czy dalej oczekuje na realizacje?zwykle trwa to do godziny wiec pewnie maja jakies problemy bo ja wyplacalem wczoraj i do tej pory tez mam oczekiwanie na realizacje. takze trzeba chyba tylko czekac.
Też tak próbowałem 2x razy, ale bez efektu. 2x razy zleciłem wypłatę, potem 2x anulowałem i między czasie "coś" sobie więcej ugrałem - wczoraj zleciłem 3x raz i dalej bez zatwierdzenia.Ja nie wiem na czym to polega ale 4 dni temu zleciłem wypłatę, ciągle status był oczekuje na zatwierdzenie. Wczoraj wycofałem wypłatę i zleciłem jeszcze raz. Status zmienił się na zatwierdzone po 8 minutach a kasę miałem po 2 godzinach. Nie wiem czy Wam to polecić bo nie wiem czy to też u Was zadziała czy po prostu stracicie czas. Dodam, że była to spora kwota więc argumenty, że "pewnie wypłacasz dużo pieniędzy dlatego zwlekają" są bez sensu.