>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Bwin - Wpłata/wypłata pieniędzy

master.mk1988 77

master.mk1988

Użytkownik
co w przypadku, gdy stawialo sie na strzelca bramki, a nie gra on w wyjsciowym skladzie ? jak rozliczany jest zaklad i co sie stanie jak zagra tylko 15 min i np jednak strzeli bramkę ?

lozo 2

lozo

Użytkownik
Co do wypłat..
01/04 o 18.22 zleciłem wypłatę (600PLN) poprzez skrill
Dziś (06/04) o 19.40 bwin zaakceptował wypłatę, a o 22.20 kasa była na moneybookers.
Jak na szykość realizacji wypłat przez innych bukmacherów tempo ślimacze.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Chcialbym cofnac zle opinie o bwin ktore wyglaszalem przez kilka dni. Niestety uwierzylem plotkom jakis desperatow i sam balem przez o swoje srodki. W pare dni ugralem tam prawie 10 tys i mimo ze wyplate wstrzymywali ponad tydzien to wyplacili. Nie wiem w takim razie komu blokuja konta, no chyba ze desperatom chcacym wyludzic bonusy. Bwin jak najbardziej wyplacalny jednak czas wyplat tragiczny. Gb to samo i wyplaty po 5 h wiec zdrcydowanie bardziej polecam tego blizniaka

M 12

marques_1993

Użytkownik
zauważyłem że można wypłacić czek dostarczony pocztą i waluta USD, chciałbym dowiedzieć więcej informacji co to oznacza? a najlepszy sposób wypłata to MB?

C 0

cashboy84

Użytkownik
Kase dostaje po 24 godzinach lub nastepnego dnia.
Dziwna sytuacja, tzn zlecilem wyplate srodkow w poniedzialek 8 kwietnia i dostalem we wtorek 9 kwietnia. We wtorek rowniez otrzymalem wplyw za wyplate ktora zlecilem w dniu 5 kwiecien czyli piatek.
I teraz najwazniejsze, dzis jest czwartek 11 kwiecien, wyplate srodkow zlecilem w niedziele 7 kwietnia. Do dzis nie mam tego wplywu zleconego w niedziele. Czy ktos boryka sie podobnym problemem??

Jaja jak berety, przed chwila dostalem wplyw za zlecone srodki we wtorek 9 kwietnia.
Wpływu z niedzieli nie ma w dalszym ciagu;/

travism 190

travism

Forum VIP
Kase dostaje po 24 godzinach lub nastepnego dnia.
Dziwna sytuacja, tzn zlecilem wyplate srodkow w poniedzialek 8 kwietnia i dostalem we wtorek 9 kwietnia. We wtorek rowniez otrzymalem wplyw za wyplate ktora zlecilem w dniu 5 kwiecien czyli piatek.
I teraz najwazniejsze, dzis jest czwartek 11 kwiecien, wyplate srodkow zlecilem w niedziele 7 kwietnia. Do dzis nie mam tego wplywu zleconego w niedziele. Czy ktos boryka sie podobnym problemem??

Jaja jak berety, przed chwila dostalem wplyw za zlecone srodki we wtorek 9 kwietnia.
Wpływu z niedzieli nie ma w dalszym ciagu;/
tez zlecilem w niedziele kolo 18 do dzis kasy nie ma ???? wiec pewnie maja jakies problemy jak zwykle zaraz do nich chyba zadzwonie...

S 10

sagittarius

Użytkownik
Witam, w ten weekend zacząłem się bawić w zakłady na bwinie i od razu wygrałem swój pierwszy zakład ???? Sprawa wygląda tak, że wpłaciłem to wymagane 30 zł z groszami i obstawiłem zakład za 7 zł. Wygrałem 54 zł, czyli obecnie na moim koncie Bwin jest 77 zł. Wiem, że minimalna kwota wypłaty wynosi 120 zł, więc można zrobić taki &quot;przekręt&quot;, że dopłacę im te wymagane 43 zł i wypłacę 120 zł? Na razie jeszcze czekam na weryfikację dowodu, mam nadzieję, że nie potrwa to tyle co Wy piszecie.. Z góry dzięki za odpowiedzi ????

sylar 87

sylar

Użytkownik
Każdą wpłatą należy obrócić, więc jak wpłacisz to 43 zł to musisz je postawić po 1.01 przed wypłatą. W innym wypadku mogą Ci cofnąć wypłatę i mogą Cię spotkać nieprzyjemności z ich strony typu jakieś blokady, wyjaśnienia itd...

S 10

sagittarius

Użytkownik
A czy muszę obrócić całą kwotę? Bo wpłaciłem 30 zł, a wykorzystałem 7, więc muszę jeszcze wydać na zakłady co najmniej pozostałe 23 zł?

S 10

sagittarius

Użytkownik
Rozumiem, przynajmniej nie trzeba tego robić naraz z tego co zrozumiałem tylko tą kwotę rozbić na raty. To może uda się jeszcze z tych zakładów 7-złotowych dobić do 120 bo jednak wolałbym już nic nie dopłacać do interesu ;)

Do góry Bottom