Było napisane. Było krok po kroku jak zgarnąć bonus i w pierwszym było trzeba zarejestrować się na stronie czyli tylko wpisać swój nick. Potem dopiero należało zagrać za 40 złoty w grach.Witaj Krzysztofie,
Zgodnie z infomacją uzyskaną z Działu Promocji, pragniemy poinformować, iż nie zarejestrowałeś się do Promocji w Grach.
Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności.
W przypadku kolejnych pytać, prosimy o ponowny kontakt.
Pozdrawiam,
Maja,
Biuro Obsługi Klienta.
Nigdzie tam nie bylo napisane ze mam sie gdzies rejestrowac , zagralem poprostu za 50 zł w grach ; |
zarejestrowałeś sie do promocji?Dostali wszyscy już ten bonus ? bo u mnie dalej pusto
40,00 zł bonus od depozytu w Grach BetClic.loguje się a tu bonus 40 złotych od depozytu mam ,macie i wy??
wątpie ,ale najlepiej pobić do suportuto lipa,a nie można przeznaczyć i obrócić to na zakłady sportowe??
mi pani Alicja odpisała tak :ten bonus na gry dla odbiorców maila można obracać trzykrotnie jak to u nich zwykle bywa na zakładach ???? Pytałem w supporcie ????
Sprawdźcie konta, ja wczoraj dostałem od nich ten bonus na gry, a dzisiaj mam bonus jeszcze jeden oczekujący bonus na zakłady ????
Kocham betclic za te promocje, są najlepsi w sieci pod tym względem!!! Wielki szacunek ????
Możesz podać link ?mi pani Alicja odpisała tak :
prosze Pana jest Pan objęty ofertą w grach. Ta oferta wymaga obstawinia zakładów w dziale gry do 13 wrzesnia.
aktualna promocja w grach od depozytu ,wyłącznie jest dla użytkowników ,którzy dostali mejla z promocją.Możesz podać link ?
Bo te promocjie wyżej co były w grach to promocja od depo a nie za granie