Jak nie jak jest aktywny mimo tego że nie widać go w zakładce z dostępnymi bonusami.wszyscy ci ktorzy dostali emaila jak i go nie dostali bonusu jeszcze nie moga otrzymac.
w ciagu kilku dni bedzie uaktywniony przez betclick
To jest standardowy bonus od pierwszego depozytu.Wlasnie dzisiaj dostalem maila od betclic, w ktorym reklamuja m.in. mecz Polska - Kamerun. Znajduje sie w nim link "Postaw 55 zł bez ryzyka na swojego faworyta!".
I tutaj pojawiaja sie moje pytania:
1. Jaki jest regulamin tej promocji?
2. Jezeli obstawilem ten zaklad wczoraj to w razie przegranej zwroca mi kase?
Mam watpliwosci, bo kazdy bonus u nich byl zawsze widoczny w sekcji "Moje bonusy".
Aha. W takim razie mozna sie naciac, bo ten mail jet od nich, a nie od portalu na ktorym mam skrzynke pocztowa. Takze wg mnie wprowadzaja ludzi w blad.To jest standardowy bonus od pierwszego depozytu.
z tego co pamiętam stawiasz jakiś kupon( mecze z kursem powyzej 1.25 chyba) AKO kuponu musi być powyżej 1,80(chyba) jak wtopisz to zwracają ci kaseU mnie sie pojawił bardzo ciekawy bonus...
Mianowicie
<table style="margin-right: auto; margin-left: auto;"><tbody><tr><td colspan="2">Moje oczekujące bonusy</td> </tr> <tr> <td class="calage" style=""></td> <td> <table width="590px" border="0" cellpadding="2" cellspacing="0"> <tbody><tr><td valign="middle"></td><td class="texteNormal">Cashback może być do 0,00 zł po następnej wpłacie.</td></tr> </tbody></table> </td> </tr> <tr><td class="calage" style="">
</td></tr></tbody></table> ???? ???? Co to jest? ????
W każdym newsletterze podają zakład bez ryzyka. Jak ktoś jest choć trochę bystry to się domyśli że chodzi o zakład bez ryzyka od pierwszego depozytu. Inne bonusy są w newsletterach gdzie wyraźnie widać że taki czy inny bonus jest dostępny przy następnej wpłacie. Zwykle jest też podany regulamin bonusu dotyczący terminu wpłaty depozytu oraz obrotu.Aha. W takim razie mozna sie naciac, bo ten mail jet od nich, a nie od portalu na ktorym mam skrzynke pocztowa. Takze wg mnie wprowadzaja ludzi w blad.
betclick jeżeli chodzi o bonusy jest najbardziej przejrzysty wystarczy wejść w zakładkę moje konto następnie moje bonusy i wszystko ładnie opisaneCKkuman nie wiem czy zauważyłeś że on ma cashback 0.00 PLN... on wie o co chodzi z bonusem tylko czego 0.00 btw Brzeku zapytaj na czacie ???? zawsze pomagają
Za każdym razem, kiedy była tego typu promocja pieniądze dostawałem, nieraz z opóźnieniem, ale dostawałem. Niemal nigdy nie dostawałem maila.Promocja jest przeznaczona dla graczy, którzy posiadają konto w Betclic.