>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonusy, promocje, konkursy w Betclic i Expekt

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
wszyscy ci ktorzy dostali emaila jak i go nie dostali bonusu jeszcze nie moga otrzymac.
w ciagu kilku dni bedzie uaktywniony przez betclick
Jak nie jak jest aktywny mimo tego że nie widać go w zakładce z dostępnymi bonusami.
Potwierdzenie z lc.
Tomasz: bonus jest aktywny, jak przeleje Pan środki do kasyna to otrzyma bonus :}

lesioslaw 0

lesioslaw

Użytkownik
Wlasnie dzisiaj dostalem maila od betclic, w ktorym reklamuja m.in. mecz Polska - Kamerun. Znajduje sie w nim link &quot;Postaw 55 zł bez ryzyka na swojego faworyta!&quot;.
I tutaj pojawiaja sie moje pytania:
1. Jaki jest regulamin tej promocji?
2. Jezeli obstawilem ten zaklad wczoraj to w razie przegranej zwroca mi kase?
Mam watpliwosci, bo kazdy bonus u nich byl zawsze widoczny w sekcji &quot;Moje bonusy&quot;.

il_capitano 4

il_capitano

Użytkownik
Wlasnie dzisiaj dostalem maila od betclic, w ktorym reklamuja m.in. mecz Polska - Kamerun. Znajduje sie w nim link &quot;Postaw 55 zł bez ryzyka na swojego faworyta!&quot;.
I tutaj pojawiaja sie moje pytania:
1. Jaki jest regulamin tej promocji?
2. Jezeli obstawilem ten zaklad wczoraj to w razie przegranej zwroca mi kase?
Mam watpliwosci, bo kazdy bonus u nich byl zawsze widoczny w sekcji &quot;Moje bonusy&quot;.
To jest standardowy bonus od pierwszego depozytu.

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
U mnie sie pojawił bardzo ciekawy bonus...
Mianowicie
&lt;table style=&quot;margin-right: auto; margin-left: auto;&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td colspan=&quot;2&quot;&gt;Moje oczekujące bonusy&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td class=&quot;calage&quot; style=&quot;&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;td&gt; &lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;2&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;590px&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td valign=&quot;middle&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;texteNormal&quot;&gt;Cashback może być do 0,00 zł po następnej wpłacie.&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; &lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td class=&quot;calage&quot; style=&quot;&quot;&gt; &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; ???? ???? Co to jest? ????

ckkuman 21

ckkuman

Użytkownik
U mnie sie pojawił bardzo ciekawy bonus...
Mianowicie
&lt;table style=&quot;margin-right: auto; margin-left: auto;&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td colspan=&quot;2&quot;&gt;Moje oczekujące bonusy&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td class=&quot;calage&quot; style=&quot;&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;td&gt; &lt;table width=&quot;590px&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;2&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td valign=&quot;middle&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;texteNormal&quot;&gt;Cashback może być do 0,00 zł po następnej wpłacie.&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; &lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td class=&quot;calage&quot; style=&quot;&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; ???? ???? Co to jest? ????
z tego co pamiętam stawiasz jakiś kupon( mecze z kursem powyzej 1.25 chyba) AKO kuponu musi być powyżej 1,80(chyba) jak wtopisz to zwracają ci kase

sylar 87

sylar

Użytkownik
CKkuman nie wiem czy zauważyłeś że on ma cashback 0.00 PLN... on wie o co chodzi z bonusem tylko czego 0.00 :p btw Brzeku zapytaj na czacie ???? zawsze pomagają ;)

M 672

martinmix

Użytkownik
Aha. W takim razie mozna sie naciac, bo ten mail jet od nich, a nie od portalu na ktorym mam skrzynke pocztowa. Takze wg mnie wprowadzaja ludzi w blad.
W każdym newsletterze podają zakład bez ryzyka. Jak ktoś jest choć trochę bystry to się domyśli że chodzi o zakład bez ryzyka od pierwszego depozytu. Inne bonusy są w newsletterach gdzie wyraźnie widać że taki czy inny bonus jest dostępny przy następnej wpłacie. Zwykle jest też podany regulamin bonusu dotyczący terminu wpłaty depozytu oraz obrotu.

zomber 9

zomber

Użytkownik
CKkuman nie wiem czy zauważyłeś że on ma cashback 0.00 PLN... on wie o co chodzi z bonusem tylko czego 0.00 :p btw Brzeku zapytaj na czacie ???? zawsze pomagają ;)
betclick jeżeli chodzi o bonusy jest najbardziej przejrzysty wystarczy wejść w zakładkę moje konto następnie moje bonusy i wszystko ładnie opisane

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Kolejne promo dla wszystkich,jednak warunki nie są ciekawe ????

&lt;table id=&quot;Table_01&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; height=&quot;941&quot; width=&quot;750&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td height=&quot;229&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td height=&quot;19&quot;&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;750&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt; &lt;td width=&quot;337&quot;&gt;&lt;/td&gt; &lt;td width=&quot;413&quot;&gt;&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td height=&quot;28&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td background=&quot;http://img.cdn.betclic.com/img2/en/games/2010/may/0404/CP_05.jpg&quot; height=&quot;19&quot;&gt;&lt;table align=&quot;center&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;650&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt; &lt;td style=&quot;font-family: Verdana; font-size: 11px; color: rgb(255, 255, 255);&quot; align=&quot;left&quot;&gt;
Regulamin

&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td align=&quot;left&quot;&gt;
  • Organizatorem promocji (“Promocja”) jest BetClic Limited (“BetClic”).
  • Promocja jest przeznaczona dla graczy, którzy posiadają konto w BetClic.
  • Udział w Promocji oznacza akceptację wszystkich zasad regulaminu, regulaminu Gier w BetClic, włącznie z Warunkami Ogólnymi znajdującymi się na stronie http://www.betclic.com.
  • Promocja obowiązuje w Grach BetClic od godziny 02:01 25 sierpnia do godziny 01:59 29 sierpnia 2010.
  • Aby wziąć udział w Promocji, gracz musi zagrać za co najmniej 40 zł w wybrane gry w BetClic. Wybrane gry to wszystkie gry za wyjątkiem ruletki, blackjacka, Fortune 36 i Top Trumps Football Stars.
  • Gracz, który zagra za co najmniej 40 zł w wybranych grach w BetClic, otrzyma bonus 40 zł do wykorzystania w zakładach sportowych lub Grach BetClic. Aby wypłacić bonus, gracz będzie musiał dokonać jego 25-krotnego obrotu w jakichkolwiek grach z dziale Gier BetClic, za wyjątkiem Ruletki, Blackjacka, Fortune 36 i Top Trumps Football Stars.
  • Bonus 40 zł zostanie dopisany do konta gracza w piątek 3 września 2010.
  • Aby wypłacić bonus jako gotówkę, gracz musi spełnić wszystkie warunki regulaminu.
  • Aby odblokować lub wypłacić bonus w zakładach sportowych w BetClic, gracz będzie musiał dokonać jego 3-krotnego obrotu w zakładach na różne zdarzenia, z co najmniej trzema potencjalnymi wynikami oraz o kursie minimalnym 1,20. Bonus nie może zostać wypłacony bez spełnienia powyzszych warunków.
  • Bonus 40 zł nie może zostać postawiony na zakłady kombinowane chyba że dokonano pierwszego depozytu.
  • W przypadku wykrycia próby wyłudzenia bonusu, BetClic zastrzega sobie prawo do przerwania promocji lub jej odmowy graczowi w każdym momencie.
  • BetClic zastrzega sobie prawo do modyfikacji, zmiany lub przerwania Konkursu z jakiegokolwiek powodu, bez podawania przyczyny oraz do wykluczenia z niego indywidualnych graczy. Każda decyzja BetClic jest wiążąca i ostateczna.
  • BetClic posiada licencję na Malcie i zezwolenie na prowadzenie działalności w Wielkiej Brytanii i krajach Unii Europejskiej.

&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Regulamin.
  • Organizatorem promocji (“Promocja”) jest Betclic Limited (“Betclic”).
  • Promocja jest przeznaczona dla graczy, którzy posiadają konto w Betclic.
  • Udział w Promocji oznacza akceptację wszystkich zasad regulaminu, regulaminu Gier w Betclic, włącznie z Warunkami Ogólnymi znajdującymi się na stronie www.betclic.com.
  • Promocja obowiązuje w Grach Betclic od godziny 02:01 25 sierpnia do godziny 01:59 29 sierpnia 2010.
  • Aby wziąć udział w Promocji, gracz musi zagrać za co najmniej 40 zł w wybrane gry w Betclic. Wybrane gry to wszystkie gry za wyjątkiem ruletki, blackjacka, Fortune 36 i Top Trumps Football Stars.
  • Gracz, który zagra za co najmniej 40 zł w wybranych grach w Betclic, otrzyma bonus 40 zł do wykorzystania w zakładach sportowych lub Grach Betclic. Aby wypłacić bonus, gracz będzie musiał dokonać jego 25-krotnego obrotu w jakichkolwiek grach z dziale Gier Betclic, za wyjątkiem Ruletki, Blackjacka, Fortune 36 i Top Trumps Football Stars.
  • Bonus 40 zł zostanie dopisany do konta gracza w piątek 3 września 2010.
  • Aby wypłacić bonus jako gotówkę, gracz musi spełnić wszystkie warunki regulaminu.
  • Aby odblokować lub wypłacić bonus w zakładach sportowych w Betclic, gracz będzie musiał dokonać jego 3-krotnego obrotu w zakładach na różne zdarzenia, z co najmniej trzema potencjalnymi wynikami oraz o kursie minimalnym 1,20. Bonus nie może zostać wypłacony bez spełnienia powyzszych warunków.
  • Bonus 40 zł nie może zostać postawiony na zakłady kombinowane chyba że dokonano pierwszego depozytu.
  • W przypadku wykrycia próby wyłudzenia bonusu, Betclic zastrzega sobie prawo do przerwania promocji lub jej odmowy graczowi w każdym momencie.
  • Betclic zastrzega sobie prawo do modyfikacji, zmiany lub przerwania Konkursu z jakiegokolwiek powodu, bez podawania przyczyny oraz do wykluczenia z niego indywidualnych graczy. Każda decyzja Betclic jest wiążąca i ostateczna.
  • Betclic posiada licencję na Malcie i zezwolenie na prowadzenie działalności w Wielki

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Przecież jest wyraźnie napisane, że bonus będzie przyznany jak zagrasz za 40 złoty w grach. Oczywiście później możesz to wypłacić i czekać na bonus, który zostanie dopisany 3 września.

Do góry Bottom