>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Bonusy, promocje, konkursy w Betclic i Expekt

arcsinx 0

arcsinx

Użytkownik
a.d. cashback 150zł -&gt; nie mam linka, dostałem ulotkę pocztą, zapytałem na supporcie ocb oto co mi odpisali:

Witaj Pawle,

Dziękujemy za email.

Uprzejmie informujemy, że na Twoim koncie jest aktywna oferta cashback do 150 PLN. Oferta jest ważna do 11/07/2010.

W celu skorzystania z tej oferty możesz użyć środków jakie posiadasz na koncie.

Poniżej przypominam warunki oferty oferty cashback.

Aby skorzystać z tej oferty należy dokonać depozytu za pomocą:
- standardowego przelewu bankowego;
- serwisu Przelewy24;
- karty kredytowej.

Wpłaty dokonane za pomocą serwisu Moneybookers nie są wliczane do promocji cashback.

Gracze mogą postawić zakład pojedynczy, lub zakład wielokrotny.

Zakład pojedynczy powinien spełniać następujące warunki: wydarzenie sportowe musi posiadać min. trzy opcje rozliczenia zakładu i minimalny kurs o wysokości 1.20. Przykładem takego wydarzenia jest mecz piłki nożnej, gdzie możliwe jest obstawienie wyniku meczu. Dostępne są tu 3 opcje rozliczenia: wygrana/przegrana/remis (1-X-2). Prosimy pamiętać, iż nie każda dyscyplina sportowa gwarantuje opcję remisu.

W razie zakładu wielokrotnego możesz obstawić jakiekolwiek zdarzenia na jednym kuponie. Nie ma tutaj ograniczeń.

W przypadku niepewności, prosimy o dokładne zapoznanie się z opisem danego zakładu, lub skontaktowanie się z Działem Obsługi Klienta.
dopłacam do 150 zł i gram all in na mistrzostwa zgodnie z ośmiornicą ???? ????

C 3

cinek

Użytkownik
a.d. cashback 150zł -&gt; nie mam linka, dostałem ulotkę pocztą, zapytałem na supporcie ocb oto co mi odpisali:

dopłacam do 150 zł i gram all in na mistrzostwa zgodnie z ośmiornicą ???? ????
Mogę wiedzieć, czy masz ten cashback w &quot;Moje konto &gt; Moje bonusy&quot;?

sylar 87

sylar

Użytkownik
jeśli tak Ci mówią na czacie to zapisz sobie rozmowę i jeśli Ci nie zwrócą to prześlij im tego maila z zapisaną rozmową, ludzie w betclicu są na tyle fajni że Ci oddadzą kaskę ;) nie ma strachu ;)

P 5

pasquallo

Użytkownik
Szanowny Kliencie!
Gratulujemy.Wygrałeś w Konkursie piłkarskim 2010. Sprawdź listę zwycięzców i zobacz czy wygrałeś.
Otrzymujesz bonus 15e w zakładach sportowych. Zaloguj się w BetClic do 14 sierpnia i wpłać dowolną kwotę do BetClic, a my dodamy do Twojego konta tyle samo, aż do 15e!

Przypominamy, że aby wypłacić bonus musi on zostać obrócony 3 razy w zakładach na różne zdarzenia, z co najmniej trzema potencjalnymi wynikami oraz o kursie minimalnym 1,20. Wszystkie bonusy są ważne przez 30 dni od daty ich przyznania. Niewykorzystany bonus zostanie po tym czasie usunięty z konta. Sprawdź regulamin, aby dowiedzieć się więcej.

Dziękujemy za udział w promocji i życzymy miłego dnia.
BetClic
Sprawdźcie swoje maile, albo zakładki moje bonusy w ustawieniach konta betclic. Wystarczyło stawiać mecze mistrzostw świata, za co otrzymywało się punkty.
Nagrodami były:
  • 1. miejsce: samochód Jaguar XF. Nagroda ta może zostać wymieniona na gotówkę w wysokości 160 000 zł
  • 2. miejsce: 40 000 zł gotówką
  • 3. miejsce: 20 000 zł gotówką
  • 4. miejsce: 8 000 zł gotówką
  • 5. miejsce: 4 000 zł gotówką
  • 6. do 10.: 2000 zł gotówką
  • 11. do 20.: 800 zł gotówką
  • 21. do 50.: 400 zł gotówką
  • 51. do 100.:200 zł gotówką
  • 101. do 1000.: freebet 120 zł na zakłady sportowe w BetClic
  • 1001. do 10 000.: 60 zł bonusu od depozytu na zakłady sportowe w BetClic
  • 10001. do 20 000.: 40 zł bonusu od depozytu na zakłady sportowe w BetClic

D 5

dami21

Użytkownik
betcliki maja branie skoro zagrałem za jedno euro i dali mi 60 zeta bonusu ????
Nie możliwe ... ponieważ zakład za 20 pln minimum się kwalifikuje do jakichkolwiek pkt.
Może dostałeś w promocji kasyna lub gier ten bonus ... bo tam bylo losowanie nagród i nawet 1 euro mogło dać nagrodę , ja zagrałem za ponad 1000 euro niestety nic nie wygralem ???? (( bo było losowanie

S 2

sid07

Użytkownik
Czy można wpłacać przez Moneybookers? Przeważnie była informacja w mailu, że wpłaty przez MB są wyłączone z promocji, teraz takiej nie ma więc pytam.
Czy jeżeli mam nieobrócony jeszcze freebet z promocji w grach wpłacając teraz dostanę bonus czy któryś z tych freebetów mi przepadnie?

B 7

buklak

Użytkownik
&lt;table border=&quot;0&quot; width=&quot;580&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; style=&quot;font-family: Arial,Helvetica,sans-serif; font-size: 12px; padding-right: 4px;&quot; align=&quot;left&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;335&quot;&gt;Szanowny Kliencie!
Oferujemy Ci freebet 20 zł na obstawienie meczów tenisa na żywo do niedzieli 1 sierpnia.
&lt;/td&gt;&lt;td width=&quot;235&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;center&quot; valign=&quot;middle&quot;&gt;&lt;img alt=&quot;BetClic&quot; align=&quot;top&quot; border=&quot;0&quot; height=&quot;50&quot; width=&quot;230&quot;&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; Skorzystaj z okazji i sprawdź naszą ofertę transmisji video na żywo! W BetClic możesz oglądać tysiące meczów przez cały rok!
Oglądaj piłkę nożną, tenisa, koszykówkę i siatkówkę za darmo, po kilku kliknięciach.
Transmisje na żywo w BetClicproste w obsłudze, przyjemne do oglądania i za darmo!
Klikni tutaj j i sprawdź jak odebrać freebet 20 zł!
Pozdrawiam,
Krzysztof
&lt;table style=&quot;font-family: Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif; font-size: 13px; color: rgb(51, 51, 51);&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;270&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;30&quot;&gt;1.&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;padding-bottom: 20px;&quot; align=&quot;left&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;249&quot;&gt;Zaloguj się do BetClic i zarejestruj się na stronie promocji.&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; height=&quot;30&quot; valign=&quot;top&quot;&gt;2.&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;padding-bottom: 10px;&quot; align=&quot;left&quot; valign=&quot;top&quot;&gt;Od 20 lipca do 1 sierpnia postaw zakład na żywo za co najmniej 20 zł na mecz tenisa.&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; height=&quot;30&quot; valign=&quot;top&quot;&gt;3.&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;padding-bottom: 20px;&quot; align=&quot;left&quot; valign=&quot;top&quot;&gt;Jeśli Twój pierwszy zakład okaże się przegrany, oddamy Ci freebet 20 zł w środę 4 sierpnia!&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

M 14

mrbork

Użytkownik
Witam, mam pewien problem. Moja sytuacja przedstawia się następująco, proszę o odpowiedź bo na pewno ktoś z Was ją zna:

1.Konto w betlick otworzyłem prawie dwa lata temu. Natomiast dziś dopiero zamierzam wpłacić do nich za pomocą przelewy 24. Moje pytania brzmi:

Czy po tej wpłacie dostane bonus 100% czy jakiś cashback w wysokości 55 $ ?

Proszę o pomoc

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Witam, mam pewien problem. Moja sytuacja przedstawia się następująco, proszę o odpowiedź bo na pewno ktoś z Was ją zna:

1.Konto w betlick otworzyłem prawie dwa lata temu. Natomiast dziś dopiero zamierzam wpłacić do nich za pomocą przelewy 24. Moje pytania brzmi:

Czy po tej wpłacie dostane bonus 100% czy jakiś cashback w wysokości 55 $ ?

Proszę o pomoc
Miałem podobną sytuację, konto otwarłem tylko dla konkursu. Przez ponad rok w ogóle z niego nie skorzystałem i dostałem odpowiedź od supportu, że promocja jest aktywna cały czas.

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
&lt;code&gt;&lt;img alt=&quot;*&quot; align=&quot;top&quot; height=&quot;620&quot; width=&quot;20&quot;&gt; &lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;560&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt; &lt;td&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;560&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt; &lt;td style=&quot;font-family: Verdana; font-size: 9pt; color: rgb(0, 0, 0); margin-right: 5px;&quot; align=&quot;left&quot; bgcolor=&quot;#ffffff&quot; valign=&quot;top&quot;&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;560&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt; &lt;td rowspan=&quot;3&quot; style=&quot;font-family: Verdana; font-size: 9pt; color: rgb(0, 0, 0); margin-right: 5px; padding-right: 10px; padding-top: 20px;&quot; valign=&quot;bottom&quot; width=&quot;349&quot;&gt;Szanowny Kliencie!

Wykorzystaj w Kasynie BetClic bonus 10 €!
W zeszłym miesiącu Joao z Portugalii wygrał jackpota Mega Fortune o wartości 2 168 691 . Teraz na zdobycie czeka pula 870 000 € w Arabian Nights!

Już teraz odbierz bonus 10 €!

Pozdrawiam,
Bartosz &lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;padding-top: 20px;&quot; align=&quot;center&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;211&quot;&gt;&lt;img alt=&quot;BetClic&quot; align=&quot;bottom&quot; border=&quot;0&quot; height=&quot;80&quot; width=&quot;200&quot;&gt;&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td style=&quot;font-family: Verdana; font-size: 9pt; color: rgb(0, 0, 0); margin-right: 5px;&quot; align=&quot;left&quot; bgcolor=&quot;#ffffff&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;554&quot;&gt; &lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td&gt; &lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;560&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt; &lt;td height=&quot;8&quot;&gt;&lt;img alt=&quot;**&quot; align=&quot;absbottom&quot; height=&quot;8&quot; width=&quot;560&quot;&gt;&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td style=&quot;border-left: 1px solid rgb(255, 153, 0); border-right: 1px solid rgb(255, 153, 0);&quot; bgcolor=&quot;#fbf8d7&quot;&gt;&lt;table align=&quot;center&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;540&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt; &lt;td width=&quot;405&quot;&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; height=&quot;163&quot; width=&quot;367&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt; &lt;td colspan=&quot;2&quot; style=&quot;font-family: Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif; font-size: 16px; font-weight: bold; color: rgb(255, 102, 0);&quot; align=&quot;center&quot; height=&quot;25&quot; valign=&quot;top&quot;&gt;Jak odebrać bonus?&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td align=&quot;left&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;31&quot;&gt;&lt;img alt=&quot;1&quot; height=&quot;25&quot; width=&quot;25&quot;&gt;&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;font-family: Verdana; font-size: 8pt; color: rgb(0, 0, 0); padding-right: 10px; padding-bottom: 7px;&quot; align=&quot;left&quot; valign=&quot;top&quot;&gt;Zaloguj się do Kasyna BetClic. &lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td align=&quot;left&quot; valign=&quot;top&quot;&gt;&lt;img alt=&quot;2&quot; height=&quot;25&quot; width=&quot;25&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;font-family: Verdana; font-size: 8pt; color: rgb(0, 0, 0); margin-right: 5px; padding-right: 10px; padding-bottom: 7px;&quot; align=&quot;left&quot; valign=&quot;top&quot;&gt;Do godziny 01:59 w piątek 6 sierpnia wpłać do Kasyna dowolną kwotę. My natychmiast dodamy do Twojego konta tyle samo aż do 10 €.
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td align=&quot;left&quot; valign=&quot;top&quot;&gt;&lt;img alt=&quot;3&quot; height=&quot;25&quot; width=&quot;25&quot;&gt;&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;font-family: Verdana; font-size: 8pt; color: rgb(0, 0, 0); margin-right: 5px; padding-right: 10px; padding-bottom: 7px;&quot; align=&quot;left&quot; valign=&quot;top&quot;&gt;Wykorzystaj bonus w grach w Kasynie.&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/code&gt;

sylar 87

sylar

Użytkownik
Bonus dla odbiorców maili, nie dostałem maila wpłaciłem i nie dostałem bonusu - sprawdzone ;) także sprawdźcie skrzynki ;)

Do góry Bottom