arcsinx
Użytkownik
a.d. cashback 150zł -> nie mam linka, dostałem ulotkę pocztą, zapytałem na supporcie ocb oto co mi odpisali:
dopłacam do 150 zł i gram all in na mistrzostwa zgodnie z ośmiornicą ???? ????Witaj Pawle,
Dziękujemy za email.
Uprzejmie informujemy, że na Twoim koncie jest aktywna oferta cashback do 150 PLN. Oferta jest ważna do 11/07/2010.
W celu skorzystania z tej oferty możesz użyć środków jakie posiadasz na koncie.
Poniżej przypominam warunki oferty oferty cashback.
Aby skorzystać z tej oferty należy dokonać depozytu za pomocą:
- standardowego przelewu bankowego;
- serwisu Przelewy24;
- karty kredytowej.
Wpłaty dokonane za pomocą serwisu Moneybookers nie są wliczane do promocji cashback.
Gracze mogą postawić zakład pojedynczy, lub zakład wielokrotny.
Zakład pojedynczy powinien spełniać następujące warunki: wydarzenie sportowe musi posiadać min. trzy opcje rozliczenia zakładu i minimalny kurs o wysokości 1.20. Przykładem takego wydarzenia jest mecz piłki nożnej, gdzie możliwe jest obstawienie wyniku meczu. Dostępne są tu 3 opcje rozliczenia: wygrana/przegrana/remis (1-X-2). Prosimy pamiętać, iż nie każda dyscyplina sportowa gwarantuje opcję remisu.
W razie zakładu wielokrotnego możesz obstawić jakiekolwiek zdarzenia na jednym kuponie. Nie ma tutaj ograniczeń.
W przypadku niepewności, prosimy o dokładne zapoznanie się z opisem danego zakładu, lub skontaktowanie się z Działem Obsługi Klienta.