Nie ma możliwości wpłaty tym bonem w betclick.
Jeśli te 93 przy nicku znaczy to co ja myślę że znaczy to podejrzewam że nic nie wypłacisz...Mam pytanie dotyczące tego bonusu, mianowicie chodzi o to, że wpłaciłem 100 zł skorzystałem z bonusu i mam teraz 200. I mam pytanie czy muszę obrócić całość 3x po kursie minimum 1,2 czy tylko ten bonus a 100 złoty, które wpłaciłem mogę od razu wypłacić. Proszę o odpowiedź.
Konto mam założone na pełnoletniego brata, także z wypłaceniem nie będzie problemu. ????Jeśli te 93 przy nicku znaczy to co ja myślę że znaczy to podejrzewam że nic nie wypłacisz...
Wiesz...są pewne powody dla których się nie pozwala na hazard niepełnoletnim...????????Konto mam założone na pełnoletniego brata, także z wypłaceniem nie będzie problemu. ????
Ja mam tam konto dobre 2 lata. Cashback wykorzystałem na "dzień dobry" więc jeśli Ci napiszę, że musisz czekac 2 lata, tak jak w moim przypadku, to chyba zadowolony nie będziesz, co? :razz:W jakim terminie od otrzymania pierwszego bonusu Cashback do 55zł, dostaliście te bonusy na podwojenie wpłaty do 40zł i do 100zł?
Jesteśmy pewni. Sam tak robiłem. Wpłaciłem, dostałem bonus. Depozyt zaraz potem wypłaciłem, a bonusem grałem bez problemów. Bonus obrócony, poszła wypłata i siano na koncie.Jesteście pewni że da rade kase która wpłaca sie na bonusa cofnac ?
taaaaaaaaaaaakPewnie taki pytanie było ale nie umiem znaleźć.
Chodzi mi o ten bonus
"W Kasynie BetClic czeka dla Ciebie wyjątkowa oferta. Teraz wpłacając dowolną kwotę do kasyna otrzymasz bonus do 10 €."
Jeśli wpłace te 10e dostane bonusowe 10e to te pierwsze 10e bede mogl od razu wyplacic na konto do zakładów ??