>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Bonusy, promocje, konkursy w Betclic i Expekt

M 0

matip93

Użytkownik
Mam pytanie dotyczące tego bonusu, mianowicie chodzi o to, że wpłaciłem 100 zł skorzystałem z bonusu i mam teraz 200. I mam pytanie czy muszę obrócić całość 3x po kursie minimum 1,2 czy tylko ten bonus a 100 złoty, które wpłaciłem mogę od razu wypłacić. Proszę o odpowiedź.

wincent 150

wincent

Użytkownik
Mam pytanie dotyczące tego bonusu, mianowicie chodzi o to, że wpłaciłem 100 zł skorzystałem z bonusu i mam teraz 200. I mam pytanie czy muszę obrócić całość 3x po kursie minimum 1,2 czy tylko ten bonus a 100 złoty, które wpłaciłem mogę od razu wypłacić. Proszę o odpowiedź.
Jeśli te 93 przy nicku znaczy to co ja myślę że znaczy to podejrzewam że nic nie wypłacisz...

wincent 150

wincent

Użytkownik
Konto mam założone na pełnoletniego brata, także z wypłaceniem nie będzie problemu. ????
Wiesz...są pewne powody dla których się nie pozwala na hazard niepełnoletnim...????????

Ale faktycznie wypłacisz pieniądze

andy-breeze 0

andy-breeze

Użytkownik
W jakim terminie od otrzymania pierwszego bonusu Cashback do 55zł, dostaliście te bonusy na podwojenie wpłaty do 40zł i do 100zł?

unique- 32

unique-

Użytkownik
W jakim terminie od otrzymania pierwszego bonusu Cashback do 55zł, dostaliście te bonusy na podwojenie wpłaty do 40zł i do 100zł?
Ja mam tam konto dobre 2 lata. Cashback wykorzystałem na &quot;dzień dobry&quot; więc jeśli Ci napiszę, że musisz czekac 2 lata, tak jak w moim przypadku, to chyba zadowolony nie będziesz, co? :razz:
Poważnie mówiąc to chyba losowo przydzielali te bonusy. Jedni dostali dwa, jedni tylko jeden, a niektórzy w ogóle...

unique- 32

unique-

Użytkownik
Jesteście pewni że da rade kase która wpłaca sie na bonusa cofnac ?
Jesteśmy pewni. Sam tak robiłem. Wpłaciłem, dostałem bonus. Depozyt zaraz potem wypłaciłem, a bonusem grałem bez problemów. Bonus obrócony, poszła wypłata i siano na koncie.

stalon 96

stalon

Użytkownik
Pewnie taki pytanie było ale nie umiem znaleźć.
Chodzi mi o ten bonus
&quot;W Kasynie BetClic czeka dla Ciebie wyjątkowa oferta. Teraz wpłacając dowolną kwotę do kasyna otrzymasz bonus do 10 €.&quot;
Jeśli wpłace te 10e dostane bonusowe 10e to te pierwsze 10e bede mogl od razu wyplacic na konto do zakładów ??

K 0

kamien

Użytkownik
Pewnie taki pytanie było ale nie umiem znaleźć.
Chodzi mi o ten bonus
&quot;W Kasynie BetClic czeka dla Ciebie wyjątkowa oferta. Teraz wpłacając dowolną kwotę do kasyna otrzymasz bonus do 10 €.&quot;
Jeśli wpłace te 10e dostane bonusowe 10e to te pierwsze 10e bede mogl od razu wyplacic na konto do zakładów ??
taaaaaaaaaaaak

C 15

chuli

Użytkownik
Ja tez mam pytanko bo mam 2 bonusy w betclicku-jeden z korespondencji do 100 zl na MŚ a 2 na 40 zl jak zwykle to w ich bonusach.
Pierwszy -na gorze jest ten 40 zł a drugi ten 100 zł ,pytanko jesli wplace 40 to z ktorego bonusu mi pociagna?Pozdrawiam
Wyjasnione , przeczytane dzieki ;)

S 42

szuwi1

Użytkownik
Czy otrzymał już ktoś bonus 10 euro na zakłady za zagranie za 10 euro w Grach? Miał być dopisany w czwartek.

Do góry Bottom