>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonusy, promocje, konkursy w Betclic i Expekt

marchwiak5 6

marchwiak5

Użytkownik
fakt nie zauważyłem - ale raczej sobie daruję po tym jak ostatnio doświadczyłem tego jak na czas promocji potrafią podkręcić softa - hilo 4 razy z rzedu wypadła karta mniejsza - raz od 4 i 3 razy 3-ki.

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
a ja przed chwila dostalem cos takiego...
wyjątkowa oferta czeka w BetClic!
W BetClic mamy dla Ciebie bonus, który możesz wykorzystac w zakładach sportowych i wygrać wycieczkę na Karaiby lub wiele innych nagród!
&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;305&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td style=&quot;font-family: Arial,Helvetica,sans-serif; font-size: 13px; padding-left: 25px; padding-bottom: 5px; padding-top: 8px; font-weight: bold;&quot; align=&quot;left&quot; bgcolor=&quot;#f1f1f1&quot;&gt;JAK ODEBRAĆ BONUS?&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;center&quot; valign=&quot;top&quot;&gt;
&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;300&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;21&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;font-family: Arial,Helvetica,sans-serif; font-size: 12px; padding-left: 3px; padding-bottom: 10px;&quot; align=&quot;left&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;279&quot;&gt;Zaloguj się do BetClic.&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td style=&quot;padding-bottom: 7px;&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;font-family: Arial,Helvetica,sans-serif; font-size: 12px; padding-left: 3px; padding-bottom: 10px;&quot; align=&quot;left&quot;&gt;Wpłać dowolną kwotę do BetClic.&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td style=&quot;padding-bottom: 7px;&quot; valign=&quot;top&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;font-family: Arial,Helvetica,sans-serif; font-size: 12px; padding-left: 3px; padding-bottom: 7px;&quot; align=&quot;left&quot;&gt;My dodamy do Twojego konta tyle samo aż do 40 zł ! Wpłać 40 zł, a kolejne 40 zł otrzymasz za darmo!&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
Pozdrawiam,
Krzysztof
Dodam ze promocja wazna jest do 16 wrzesnia ????

S 2

sid07

Użytkownik
Ja nie mam, jak zwykle takie promocje mnie omijają ???? . Dostałem raz, podczas gdy inni dostawali po 2 bonusy (jeden do 100zł, drugi do 40) ja dostałem tylko ten mniejszy. Ale i tak mają fajne promocje (jak ta ostatnia w grach)

S 2

sid07

Użytkownik
a jak wygląda kwestia obrotu w tej ofercie ?
obrót 3x kurs powyżej 1.20 zakłady o przynajmniej 3 możliwych wynikach, czyli single tylko 3drogowe się wliczają do obrotu
Duble, triple i ako liczą się wtedy gdy każdy zakład na nich ma kurs 1.2 lub więcej.

C 3

cinek

Użytkownik
obrót 3x kurs powyżej 1.20 zakłady o przynajmniej 3 możliwych wynikach, czyli single tylko 3drogowe się wliczają do obrotu

Duble, triple i ako liczą się wtedy gdy każdy zakład na nich ma kurs 1.2 lub więcej.
Pisałem na czacie w sprawie bonusu do 40zł od dpeozytu i Pani powiedziała że pojedyńcze zdarzenia nie muszą mieć kursu 1,2, taki kurs ma mieć poprostu cały kupon.

Jak to wkońcu jest z tymi wpłatami Moneybookers? Na czacie piszą że sie nie kwalifikuje...?

basturk66 0

basturk66

Użytkownik
ja jeszcze nie , ale pisalem na czacie to dostalem taka informacje : bonusy powinny zostać dopisane do kont graczy do końca dnia jeśli warunki regulaminu promocji zostały spełnione.

L 0

lukaszf3

Użytkownik
Informacja z live chat:
Agata: Bonusy zostana zaksiegowane z opóznieniem, niestety nie mamy potwerdzenia o dokladnej godzinie
Agata: Bonusy zostana zaksiegowane prawdopodobnie jeszcze dzis
wiec zostaje tylko czekac...

D 5

dami21

Użytkownik
Informacja z live chat:
Agata: Bonusy zostana zaksiegowane z opóznieniem, niestety nie mamy potwerdzenia o dokladnej godzinie
Agata: Bonusy zostana zaksiegowane prawdopodobnie jeszcze dzis
wiec zostaje tylko czekac...
Widocznie od niedzieli nie mieli czasu przygotować listy . :/
Nieche krakać ale znając betclick jak nie było do południa dziś , to niedziela lub poniedziałek może dopiszą te 4 dyszki na kupon bo pewnie dopiero się wzięli :/ więc standard w tych promocjach masowych

K 3

krzysiu22

Użytkownik
Witaj Krzysztofie,
Zgodnie z infomacją uzyskaną z Działu Promocji, pragniemy poinformować, iż nie zarejestrowałeś się do Promocji w Grach.
Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności.
W przypadku kolejnych pytać, prosimy o ponowny kontakt.

Pozdrawiam,
Maja,
Biuro Obsługi Klienta.
Nigdzie tam nie bylo napisane ze mam sie gdzies rejestrowac , zagralem poprostu za 50 zł w grach ; |

Do góry Bottom