M
3
mistrzunio
Użytkownik
ja maila nie dostałem ale wchodzą w konto i widzę że mam bonus
nie to sa 2 bonusy raz wplac 40zl i potem 2 raz 40zl aha pisza ze bonus tylko do gier a ja moge wykorzystac go w zakladach ????to jest po prostu stary bonus
wplacasz 40pln i sie przekonujesz na trasferze tracisz z 5gr ale chyba warto ????czy ktoś was nie dostał maila a ma bonus?
dokładnie 1gr stratywplacasz 40pln i sie przekonujesz na trasferze tracisz z 5gr ale chyba warto ????
mi sie oplaciło ???? a maila nie było
10 swoich wyplacasz a z 10gratisowych ojrosów również nadwyzke można przelaćCzyli można wpłacić 10 dostać kolejne 10 to swoje wpłacone można od razu wypłacić,a za 10 trzeba grać za obrót 300 euro żeby móc coś z tym zrobić?
To prawie jak nd ????
na 100% przelane środki nie trzeba obracać wszakże jest to bonus casynowy to co ma do tego bukmacher ????OK dzięki,a wiesz może czy przelaną nadwyżkę z bonusu na sporty obejmuje 3 krotny obrót jak jest to np. w Betsafe?
G**no prawda,jeśli nie masz bonusu w zakładce Moje bonusu to bonusu nie otrzymasz po wpłacie na 100%jak wpłacisz do kasyna hajs to bonus odrazu sie pojawi. oczywiście nadwyzke można wypłacić i równiez depozyt.
mylisz się tak samo myślałem bo też nie miałem w oczekujące bonusy zapytałem na czacie nawet to mówiła ze jak nie będę miał to mam to zgłosić ale wpłaciłem i kasa w kasynie x2 ????G**no prawda,jeśli nie masz bonusu w zakładce Moje bonusu to bonusu nie otrzymasz po wpłacie na 100%
no nie wiem ,wpłaciłem i bonus dostałem ,nawet już zdążyłem depozyt z nadwyżką wypłacić.G**no prawda,jeśli nie masz bonusu w zakładce Moje bonusu to bonusu nie otrzymasz po wpłacie na 100%