pietaszek89
Użytkownik
W zakładce "Moje bonusy" są wyświetlane tylko oczekujące bonusy w zakładach sportowych.
Jakub, wyjątkowa oferta czeka w BetClic!
W BetClic czeka na Ciebie bonus, który możesz wykorzystać w zakładach sportowych. Ponadto, możesz wygrać wycieczkę do Australii i wiele innych nagród!
JAK ODEBRAĆ BONUS?
Zaloguj się do BetClic.
Wpłać dowolną kwotę do BetClic.
My dodamy do Twojego konta tyle samo aż do
40 zł! Wpłać 40 zł, a kolejne 40 zł otrzymasz za darmo!
Pozdrawiam,
Krzysztof
Oferta obowiązuje do godziny 01:59 22 października. Warunki obrotu bonusem
znajdziesz tutaj.
jaki jest warunek obrotu tym bonusem??Sprawdzamy skrzyneczki...
HTML:Jakub, wyjątkowa oferta czeka w BetClic! W BetClic czeka na Ciebie bonus, który możesz wykorzystać w zakładach sportowych. Ponadto, możesz wygrać wycieczkę do Australii i wiele innych nagród! JAK ODEBRAĆ BONUS? Zaloguj się do BetClic. Wpłać dowolną kwotę do BetClic. My dodamy do Twojego konta tyle samo aż do 40 zł! Wpłać 40 zł, a kolejne 40 zł otrzymasz za darmo! Pozdrawiam, Krzysztof Oferta obowiązuje do godziny 01:59 22 października. Warunki obrotu bonusem znajdziesz tutaj.
tak miałem,różnie ale i po 7 tys nawet ???? aktualnie nie gram u nich i nie oferuja mi juz od Marca bonusa heheno u mnie tym razem ani na mailu ani na koncie więc chyba nie dla mnie tym razem/
aimar naprawdę masz 500 zł od depozytu ?? to za ile u nich grasz?
dostalem bonus 500zl ;D wplacilem 500 i od razu wyplacilem i dzis kasa kasa na MB ++ Mega promocja ;D
i 500 zostalo do grania ;D
chwalcie sie tak dalej. Za miesiąc zobaczymy zapis w warunkach promocji" promocja nie dla polaków ???? "no mialem identycznie ???? tez 500 wyplacilem ????