>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonusy, promocje, konkursy w Betclic i Expekt

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Też dostałem info o tym bonusie 40 zl. Tylko za nic w swiecie nie umiem znalezc warunkow obrotu tym bonusem...jest podany link warunki obrotu bonusem, ale pojawia sie caly regulamin i nie potrafię tam znalezc nic na ten temat...

panmam2 78

panmam2

Użytkownik
Też dostałem info o tym bonusie 40 zl. Tylko za nic w swiecie nie umiem znalezc warunkow obrotu tym bonusem...jest podany link warunki obrotu bonusem, ale pojawia sie caly regulamin i nie potrafię tam znalezc nic na ten temat...
. Wykorzystanie freebeta określone jest warunkami regulaminu Zakładów sportowych. Zasady dostępne są w Regulaminie ogólnym BetClic. Aby wypłacić bonus, musi on zostać obrócony trzykrotnie w jednym lub więcej zakładach postawionych na różne wydarzenia sportowe z co najmniej trzema możliwymi wynikami i kursem minimalnym 1,20. Wszystkie bonusy są ważne przez 15 dni od daty ich przyznania. Po tym czasie niewykorzystane bonusy będą usuwane z kont graczy.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Obrót trzy raz za 40 zl (jeśli wpłacaleś 40) po min. kursie 1.20 (1X2)

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Wykorzystanie freebeta określone jest warunkami regulaminu Zakładów sportowych. Zasady dostępne są w Regulaminie ogólnym Betclic.
Freebet to wiem, bo skorzystałem. Chodzi mi o 40 zł bonus przy wpłacie 40 zł lub więcej.
Aby wypłacić bonus, musi on zostać obrócony trzykrotnie w jednym lub więcej zakładach postawionych na różne wydarzenia sportowe z co najmniej trzema możliwymi wynikami i kursem minimalnym 1,20.
Obrót trzy raz za 80 zl (jeśli wpłacaleś 40) po min. kursie 1.20 (1X2)
No to jak w końcu Panowie ?? Bo podaliscie to troche inaczej...Wg panmam2 musiałbym obrócić kwotą 120 zł a wg Jacquesa kwotą 240 zł...Ale znalazłęm to wlasnie w regulaminie i pisze tak jak podał panmam2. Czyli wychodzi z tego, że musze zagrac 3 kupony po 40 zl. Ale czy mogę 1 za 120 ??
Wszystkie bonusy są ważne przez 15 dni od daty ich przyznania.
Czyli mam 15 dni od dnia przyznania na obrót bonusem ??

S 42

szuwi1

Użytkownik
Obrót 3 x bonus, a wiec 3 x 40 zł na 100%. Mozesz jak chcesz, ważne aby łączna kwota zagrana po kursie min. 1.20 wynosiła 120 zł. Tak, masz 15 dni na obrót.

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Tak, masz 15 dni na obrót.
Akurat w tej promocji odpisali mi, że nie ma daty na obrócenie tym bonusem.
Wpłaciłem i dostałem 40 zł bonusu, ale nadal czegoś nie rozumiem...Postawiłem zakład tak dla picu, żeby sprawdzić jak to działa za 10 zł zwycięstwo Chelsesa po kursie 1,22 czyli wszystkie warunki spełniłem i dałem wypłać, żeby zobaczyć czy rzeczywiście mogę depozyt wypłacić i pojawiło mi sie w informacji przy wypłacie, że mój bonus to: 36,67 zł a depozyt: 33,33 zł czyli z tego 10 zł, które postawiłem to pobrało mi 3,33 zł z bonusa a 6,77 zł z depozytu ?? Jak dla mnie kompletny bezsens albo tego nie rozumiem.
No i dostałem na to odpowiedź z supportu:
&quot;Uprzejmie informujemy, iż składając zakład, pieniądze wpierw pobierane są z depozytu, później z bonusu. Jeśli wypłaciłbyś pieniądze od razu to wtedy na koncie został by tylko bonus.&quot;
Wydaje mi się, że jest to troche nieuczciwe podejście do sprawy...

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
No być może...Ale chyba tylko wtedy jeśli wypłacisz pieniądze z depozytu...Bo ja zostawiłem depozyt i postawiłem jak napisałęm wyżej za 10 zł wygraną Chelsesa po kursie 1,22 i przy wypłacie w info mam, że mogę wypłacić 33,33 zł a bonus został 36,67...Czyli pobrało mi 3,33 z bonusa a 7,77 z depozytu...Tego nie rozumiem i to jest dla mnie dziwne...Bo myślałem, że pobierze mi 10 zł bonusa i dziękuje po problemie a tak część z bonusa część z depozytu...

panmam2 78

panmam2

Użytkownik
No być może...Ale chyba tylko wtedy jeśli wypłacisz pieniądze z depozytu...Bo ja zostawiłem depozyt i postawiłem jak napisałęm wyżej za 10 zł wygraną Chelsesa po kursie 1,22 i przy wypłacie w info mam, że mogę wypłacić 33,33 zł a bonus został 36,67...Czyli pobrało mi 3,33 z bonusa a 7,77 z depozytu...Tego nie rozumiem i to jest dla mnie dziwne...Bo myślałem, że pobierze mi 10 zł bonusa i dziękuje po problemie a tak część z bonusa część z depozytu...
mądry Polak po szkodzie ,w Betclick ,wpłacasz ,dostajesz bonus i wypłacasz.

panmam2 78

panmam2

Użytkownik
A dlaczego ma odrazu wypłacać ??
40 zł to chyba nie majątek....????
Grajcie uczciwie i tak obrót jest mały...
przecież to jest uczciwe ,nawet w termsach napisali ,że trzeba bonusem obrócić 3 po kursie 1.20 .
nie widzę w tym nic nieuczciwego.

marjol 102

marjol

Użytkownik
Brał ktoś udział w promocji związanej z grami??

W Grach BetClic czeka na Ciebie bonus 40 zł, dzięki któremu możesz obstawić najlepsze mecze europejskie!
Zagraj za 40 zł w nową grę slot Road To Victory lub w jedną z ponad 50 innych gier i odbierz bonus 40 zł.
Jeśli tak, to czy dostaliście już pieniądze?mieli dzisiaj dawać

skwarito 19

skwarito

Użytkownik
Brał ktoś udział w promocji związanej z grami??

W Grach BetClic czeka na Ciebie bonus 40 zł, dzięki któremu możesz obstawić najlepsze mecze europejskie!
Zagraj za 40 zł w nową grę slot Road To Victory lub w jedną z ponad 50 innych gier i odbierz bonus 40 zł.
Jeśli tak, to czy dostaliście już pieniądze?mieli dzisiaj dawać
pytałem na live, dopiszą dziś do godziny 24, jednak nie wiedzą o której dokładnie
edit: już mam ;)

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
No być może...Ale chyba tylko wtedy jeśli wypłacisz pieniądze z depozytu...Bo ja zostawiłem depozyt i postawiłem jak napisałęm wyżej za 10 zł wygraną Chelsesa po kursie 1,22 i przy wypłacie w info mam, że mogę wypłacić 33,33 zł a bonus został 36,67...Czyli pobrało mi 3,33 z bonusa a 7,77 z depozytu...Tego nie rozumiem i to jest dla mnie dziwne...Bo myślałem, że pobierze mi 10 zł bonusa i dziękuje po problemie a tak część z bonusa część z depozytu... __________________
30 zl postawione uwalnia 10zl bonusu, pisalem to wczesniej.
A dlaczego ma odrazu wypłacać ?? 40 zł to chyba nie majątek.... Grajcie uczciwie i tak obrót jest mały.
O jakiej uczciwosci Ty mowisz? Spojrz na ponizszy cytat z supportu, chyba jasno z niego wynika ze wyplacenie depozytu zaraz po wplaceniu nie jest nieuczciwe.
No i dostałem na to odpowiedź z supportu: &quot;Uprzejmie informujemy, iż składając zakład, pieniądze wpierw pobierane są z depozytu, później z bonusu. Jeśli wypłaciłbyś pieniądze od razu to wtedy na koncie został by tylko bonus.&quot;

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
mądry Polak po szkodzie ,w Betclick ,wpłacasz ,dostajesz bonus i wypłacasz.
No niestety...człowiek uczy się na błędach :] Ale najwyżej jak coś siądzie to wypłace te 40 a bonus zostanie i będę go sobie obracał.
Grajcie uczciwie i tak obrót jest mały...
Strasznie źle dobrane słowo...grajcie uczciwie ?? A kto tego nie robi ?? Jasna sprawa, że jeśli chce to mogę 40 wypłacić i po problemie. Tylko szkoda, że nie wiedziałem tego wcześniej :] I myślę, że na takich błędach jak mój bazują :p
30 zl postawione uwalnia 10zl bonusu, pisalem to wczesniej.
Zgadza się...Ale dopiero jak ta kase miałem na koncie i postawiłem to zrozumiałem o co chodzi...

Do góry Bottom