...WYPŁATA BONUSU:
Aby wypłacić bonus musisz dokonać zakładów na 30-krotność przyznanego bonusu w dowolnej grze za wyjątkiem ruletki, blackjacka i baccarata. Wszystkie bonusy są ważne przez 15 dni od daty ich przyznania. Możesz sledzić obrót swoim bonusem dzięki pojawiającemu się przy wypłacie okienku, w którym sprawdzisz stan swojego konta oraz stan bonusu pozostałego do obrotu.
Możesz wypłacić pieniądze, kiedy tylko chcesz, ale musisz dokonać wymaganego obrotu bonusem. Stawiając swój bonus wielokrotnie zwiększasz szanse na wygraną.
Jeśli stan Twojego konta to 100€, w czym 20€ to kwota bonusu, możesz wypłacić 80€. Reszta środków, czyli 20€ bonusu musi zostać obrócona przed jej wypłatą.
2. Ale tylko Twoje środki, bonus musi zostać w kasynie.1. Jeśli dostałeś maila - przysługuje. Ten bonus nigdy nie wyświetla się w tej zakładce.
2. Tak, da radę bez żadnego obrotu.
Ja wpłacałem przez MB i dostałem.Czy te 40 zl bonusu otrzymam po wplacie przez moneybookers?? Czy musze przez P24?? prosze o odp
wejdź w zakładkę wpłatano ok panowie ale w koncu jak wplace przez mb te 40 to dostan bonus?? bo mam a bobusach do wykorzystania taki... i w mailu mam ze moneybokers nie dostaje a koles mi pisal ze przez mb wplacil i otrzymal bonus
Odpowiedź kontrolna:pytanie kontrolne
wpłacam 40 zł do betclicka przelewam 10 e do kasyna dostaje drugie 10 i to co wplacilem moge odrazu no wypłacic ?? a nadwyzki z tamtego bonusu mozna przelewac.
dzieki.
a)można wypłacić depo i grać za bonus.Odpowiedź kontrolna:
Jeśli dobrze zrozumiałem to chcesz wpłacić do kasyna dostać bonus, i grać jedynie za bonus? Bo jeśli tak, to nie możesz tak zrobić. ????
No tak, ale nie można grać TYLKO za bonus, bo musisz grać za bonus i depozyt, jeśli chcesz wypłacić pieniądze.a)można wypłacić depo i grać za bonus.
b)to co wygrasz ponad bonus możesz przelać i wypłacić
teraz pytanie ,czy to jest dla wszystkich ,czy tylko dla odbiorców mejli?
jestem innego zdaniaNo tak, ale nie można grać TYLKO za bonus, bo musisz grać za bonus i depozyt, jeśli chcesz wypłacić pieniądze.