postaw za min. 40zł taki jest warunekPostaw 1 zakład na próbę nawet za grosze i się dowiesz - najprostszy sposób.
przeczytaj to co jest napisaneKurs łączny musi wynieść 1,50
Takoż i ja miałem przyjemność rozmowy z supportem na ten temat i:przeczytaj to co jest napisane
dwa posty wyżej
albo regulamin promocji
ja nie ryzykowałem postawiłem jeden kupon za 40zł ako 12,6 i wszedł ku mojemu zdziwieniudobrze, że ktoś wyręczył mnie w rozmowie z supportem bo jest to kiepsko wytłumaczone i może być w różny sposób interpretowane.
wystarczyło napisać:
łączna kwota zakładów 40 pln
minimum 3 zdarzenia na zakład z łącznym kursem 1.5
wysłałem zakład:
Atalanta - Grosseto Czas gola (rozpoczęcie - 10. minuta) : Nie (Kurs: : 1,02)
Crusaders - Glenavon Czas gola (11. minuta - 20. minuta) : Nie (Kurs: : 1,28)
Glasgow Rangers - Kilmarnock Czas gola (21. minuta - 30. minuta) : Nie (Kurs: : 1,20)
40,00 zł 1,57 62,80 zł
mam nadzieję, że się zakwalifikuje.
pozdrawiam Andrzej
Także dalej czekam aż bonus pojawi się na moim koncie.Witaj Tomaszu,
Dziękujemy za email.
Uprzejmie informujmy, iż aby otrzymać bonus od depozytu za zakład wielokrotny należało postawić jeden lub więcej zakładów wielokrotnych na żywo składających się z co najmniej 3 zakładów pojedynczych na różne zdarzenia za łączną kwotę 40 zł. Kurs każdego zakładu wielokrotnego musiał wynosić co najmniej 1,50.
Jeśli to zrobiłeś bonus zostanie dopisany 12 stycznia w ciągu 24 godzin.
W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, prosimy o ponowny kontakt.
Tomasz,
Dział Obsługi Klienta.
to i tak prawie to samo, bo przeciez wplacona kase mozna od razu wyplacicja też dostałem tylko, że źle zozumiałem warunki, nie otrzymuje się na konto do 40 zł, tylko bonus do następnego depozytu.
prawie prawie bo:to i tak prawie to samo, bo przeciez wplacona kase mozna od razu wyplacic
Chcielibyśmy przypomnieć, iż aby wypłacić bonus należy dokonać trzykrotnego obrotu jego wartością. Zakład pojedyńczy na różne zdarzenia sportowe, który może zostać rozliczony na trzy różne sposoby (np.1 lub X lub 2), o minimalnym kursie zdarzeń 1.50, bądź dowolny zakład wielokrotny. Po dokonanym obrocie, będziesz mógł wypłacić środki znajdujące się na Twoim koncie
Wszystkie bonusy są ważne przez 15 dni. Po tym czasie bonus niewykorzystany zostanie usunięty z konta.