Przecież walka skończyła Się w 10rundzie więc zaklad przegrany. A ty miałeś powyżej 10rundW takim razie nie rozumiem, dlaczego over 10,5 w walce Joshua - Takam został uznany za zakład przegrany
Przecież walka skończyła Się w 10rundzie więc zaklad przegrany. A ty miałeś powyżej 10rundW takim razie nie rozumiem, dlaczego over 10,5 w walce Joshua - Takam został uznany za zakład przegrany
 , było blisko, dechy Lary pomogły w 12 rundzie
 , było blisko, dechy Lary pomogły w 12 rundzieMyślę że Striczu może tą walke wygrać, wiadomo będzie mega ciężko ale może zaskoczy dzisiaj wszystkich. Kurs 9.95 mozna postawić stówkeJutro kilka ciekawych walk. Przede wszystkim walczy Maciek Sulęcki z Jacobsem. Uważam że dla Sulęckiego Jacobs może być jeszcze zbyt ciężkim rywalem, ale sądzę też że Sulęcki nas nie zawiedzie i da dobrą walkę. Waga podobna - 72,2 kg Sulęckiego i 72,4 kg Jacobsa. Myślice, że Maciek wytrzyma pełny dystans? Kurs na punktowe zwycięstwo Jacobsa wynosi 3.25.
Drugą ciekawą walką jest starcie Millera z Duhaupasem. Francuz to solidny pięściarz, cztery przegrane, w tym dwa przez nokaut z Povietkinem (gdzie był nieprzygotowany, w zastępstwie za Stiverna) oraz z Wilderem po dobrej walce. Moim faworytem jest tutaj Miller, ale kursy na niego są zbyt niskie.
Wraca również Bryant Jennings, który zawalczy z solidnym Joeyem Dawejko, uważam że można tutaj zagrać na punktowe zwycięstwo Jenningsa po kursie 1.75.
Majster miałeś nosa. Zgrałeś coś z tego?Jutro kilka ciekawych walk. Przede wszystkim walczy Maciek Sulęcki z Jacobsem. Uważam że dla Sulęckiego Jacobs może być jeszcze zbyt ciężkim rywalem, ale sądzę też że Sulęcki nas nie zawiedzie i da dobrą walkę. Waga podobna - 72,2 kg Sulęckiego i 72,4 kg Jacobsa. Myślice, że Maciek wytrzyma pełny dystans? Kurs na punktowe zwycięstwo Jacobsa wynosi 3.25.
Drugą ciekawą walką jest starcie Millera z Duhaupasem. Francuz to solidny pięściarz, cztery przegrane, w tym dwa przez nokaut z Povietkinem (gdzie był nieprzygotowany, w zastępstwie za Stiverna) oraz z Wilderem po dobrej walce. Moim faworytem jest tutaj Miller, ale kursy na niego są zbyt niskie.
Wraca również Bryant Jennings, który zawalczy z solidnym Joeyem Dawejko, uważam że można tutaj zagrać na punktowe zwycięstwo Jenningsa po kursie 1.75.
Tak, zagrałem na to co podałem plus Miller na punkty. Tego w analizie nie podałem, bo nie byłem jednak w 100% przekonany ale weszło.Majster miałeś nosa. Zgrałeś coś z tego?
Ja myślę, że Haye zmądrzał ( za późno o kilka lat ) i wyj***e Bellew z butów tym razem. Kurs na KO/TKO ~ 1.7. Jak wyjdzie poniżej 100kg to stawiam na KO na Bellew.Ktoś na weekend ma jakieś ciekawe spostrzeżenia?
Ormianin powiedział, że zamierza się bić z GGG, a to się źle dla niego skończy. Pewnie po pierwszym mocniejszym ciosie zacznie uciekać , pożyjemy zobaczymy, ale dużo szczęścia potrzebujesz aby typ wszedł ???? Powodzenia !Mniej ciekawie, ale również interesujące będzie starcie Gołovkina z Martirosyanem. Uważam, że obaj nie będą przygotowania do tego starcia na 100%, gdyż walka została zakontraktowana zaledwie kilka dni temu, a więc mało czasu na sparingi i przygotowania pod konkretnego rywala. Martirosyan to solidny pięściarz, 3 punktowe przegrane z Larą, Charlo i Andrade, a więc z topowymi pięściarzami. Tutaj również zaryzykuję i postawię na punktowe zwycięstwo Gołovkina po kursie 4.50.
Największą i najciekawszą walką tego weekendu będzie starcie Łomaczenki z Linaresem. Moim faworytem jest oczywiście Ukrainiec, który mimo tego że startuje w nowej wadze i z większym od siebie przeciwnikiem, to według mnie powinien skończyć Linaresa przed czasem. Kurs: 1.60.Jakies typy ciekawe na weekend ktoś ma?