Przecież walka skończyła Się w 10rundzie więc zaklad przegrany. A ty miałeś powyżej 10rundW takim razie nie rozumiem, dlaczego over 10,5 w walce Joshua - Takam został uznany za zakład przegrany
Przecież walka skończyła Się w 10rundzie więc zaklad przegrany. A ty miałeś powyżej 10rundW takim razie nie rozumiem, dlaczego over 10,5 w walce Joshua - Takam został uznany za zakład przegrany
Myślę że Striczu może tą walke wygrać, wiadomo będzie mega ciężko ale może zaskoczy dzisiaj wszystkich. Kurs 9.95 mozna postawić stówkeJutro kilka ciekawych walk. Przede wszystkim walczy Maciek Sulęcki z Jacobsem. Uważam że dla Sulęckiego Jacobs może być jeszcze zbyt ciężkim rywalem, ale sądzę też że Sulęcki nas nie zawiedzie i da dobrą walkę. Waga podobna - 72,2 kg Sulęckiego i 72,4 kg Jacobsa. Myślice, że Maciek wytrzyma pełny dystans? Kurs na punktowe zwycięstwo Jacobsa wynosi 3.25.
Drugą ciekawą walką jest starcie Millera z Duhaupasem. Francuz to solidny pięściarz, cztery przegrane, w tym dwa przez nokaut z Povietkinem (gdzie był nieprzygotowany, w zastępstwie za Stiverna) oraz z Wilderem po dobrej walce. Moim faworytem jest tutaj Miller, ale kursy na niego są zbyt niskie.
Wraca również Bryant Jennings, który zawalczy z solidnym Joeyem Dawejko, uważam że można tutaj zagrać na punktowe zwycięstwo Jenningsa po kursie 1.75.
Majster miałeś nosa. Zgrałeś coś z tego?Jutro kilka ciekawych walk. Przede wszystkim walczy Maciek Sulęcki z Jacobsem. Uważam że dla Sulęckiego Jacobs może być jeszcze zbyt ciężkim rywalem, ale sądzę też że Sulęcki nas nie zawiedzie i da dobrą walkę. Waga podobna - 72,2 kg Sulęckiego i 72,4 kg Jacobsa. Myślice, że Maciek wytrzyma pełny dystans? Kurs na punktowe zwycięstwo Jacobsa wynosi 3.25.
Drugą ciekawą walką jest starcie Millera z Duhaupasem. Francuz to solidny pięściarz, cztery przegrane, w tym dwa przez nokaut z Povietkinem (gdzie był nieprzygotowany, w zastępstwie za Stiverna) oraz z Wilderem po dobrej walce. Moim faworytem jest tutaj Miller, ale kursy na niego są zbyt niskie.
Wraca również Bryant Jennings, który zawalczy z solidnym Joeyem Dawejko, uważam że można tutaj zagrać na punktowe zwycięstwo Jenningsa po kursie 1.75.
Tak, zagrałem na to co podałem plus Miller na punkty. Tego w analizie nie podałem, bo nie byłem jednak w 100% przekonany ale weszło.Majster miałeś nosa. Zgrałeś coś z tego?
Ja myślę, że Haye zmądrzał ( za późno o kilka lat ) i wyj***e Bellew z butów tym razem. Kurs na KO/TKO ~ 1.7. Jak wyjdzie poniżej 100kg to stawiam na KO na Bellew.Ktoś na weekend ma jakieś ciekawe spostrzeżenia?
Ormianin powiedział, że zamierza się bić z GGG, a to się źle dla niego skończy. Pewnie po pierwszym mocniejszym ciosie zacznie uciekać , pożyjemy zobaczymy, ale dużo szczęścia potrzebujesz aby typ wszedł ???? Powodzenia !Mniej ciekawie, ale również interesujące będzie starcie Gołovkina z Martirosyanem. Uważam, że obaj nie będą przygotowania do tego starcia na 100%, gdyż walka została zakontraktowana zaledwie kilka dni temu, a więc mało czasu na sparingi i przygotowania pod konkretnego rywala. Martirosyan to solidny pięściarz, 3 punktowe przegrane z Larą, Charlo i Andrade, a więc z topowymi pięściarzami. Tutaj również zaryzykuję i postawię na punktowe zwycięstwo Gołovkina po kursie 4.50.
Największą i najciekawszą walką tego weekendu będzie starcie Łomaczenki z Linaresem. Moim faworytem jest oczywiście Ukrainiec, który mimo tego że startuje w nowej wadze i z większym od siebie przeciwnikiem, to według mnie powinien skończyć Linaresa przed czasem. Kurs: 1.60.Jakies typy ciekawe na weekend ktoś ma?