>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Boks - typy z analizami

donald-young 25,3K

donald-young

Użytkownik
Dziś gale DAZN w Nottingham (wieczorem) i Las Vegas (w nocy), na obu z nich po kilka ciekawych kursów (STS).

Harry Scarff – Conah Walker

Obaj pięściarze słyną z twardości i dawania wyrównanych walk na pełnym dystansie, obaj też byli kilkukrotnie okradani ze zwycięstwa. Większe doświadczenie na dystansie 12 rund ma Scarff, ale to Walker jest zawodnikiem świeższym i bardziej dynamicznym.
Walker @2.05

Ellie Scotney – Mea Motu

Obie zawodniczki niepokonane, Angielka broni dwóch tytułów mistrzowskich u siebie i ma większe doświadczenie w walkach na wysokim poziomie. Pretendentka z Nowej Zelandii jednak dysponuje mocniejszym ciosem i ostatnio błyskawicznie odprawiła przed czasem twardą Shannon O’Connell.
Motu @5.15

Dalton Smith – Walid Ouizza

Main event wieczornej gali, o wakujący europejski tytuł i pomniejszy WBC w posiadaniu Smitha. Ten w ostatniej walce w rekordowo krótkim czasie znokautował byłego dwukrotnego pretendenta do mistrzostwa świata Jose Zepedę, odprawiając go już w piatej rundzie. Dziś czeka go łatwiejsze zadanie z solidnym Francuzem Ouizzą, który choć nigdy nie przegrał przed czasem to nie mierzył się jeszcze z zawodnikiem tej klasy co Smith.
Under 7.5 @1.85

Ernesto Mercado – Jose Pedraza

Były mistrz świata w ostatnich latach zalicza spadek notowań i występuje w roli prospect checkera. Dotychczas przegrywał przed czasem tylko z Davisami, Gervontą i Keyshawnem, a więc zawodnikami z absolutnego topu p4p. Dziś stanie naprzeciw rywala straszącego współczynnikiem nokautów, ale nie mającym na rozkładzie zbyt wielu wartościowych skalpów. Jest szansa że boksujący defensywnie Pedraza wytrzyma pełen dystans.
Mercado na punkty @6.50

Diego Pacheco – Steven Nelson

Jeden z najgorętszych propektów w światowym boksie, po znokautowaniu Macieja Sulęckiego powraca z niepokonanym, bardzo silnym, atletycznym i obdarzonym mocnym ciosem przeciwnikiem - takiego 23-latek jeszcze nie miał w swojej karierze. Nelson ma już 36 lat i doskonale wie że to jego życiowa szansa, na którą pracował od bardzo dawna. Może to być klasyczny przykład too much, too soon dla Pacheco.
Nelson @3.50
Do usunięcia

johnny_o 7,8K

johnny_o

Użytkownik
Jesteś Przemkiem Pajorem z twittera, czy zwyczajnym złodziejem jego typów?
Do usunięcia
Ani jednym, ani drugim - nie wiem kim jest Przemek Pajor i nie mam Twittera. Wszystkie moje analizy są autorskie, co powinno być oczywiste dla każdego kto nie urodził się wczoraj i umie czytać ze zrozumieniem. Motu i Nelsona zagrałem po kursach odpowiednio 5.50 i 4.00 jak tylko wjechały, jeszcze pod koniec grudnia. Mercado na punkty i undera w walce Smitha natomiast parę dni temu po 8.00 i 1.90. Kurs na Walkera od tego czasu się nie zmienił.

johnny_o 7,8K

johnny_o

Użytkownik
A propos tego co napisałem powyżej – 342025009423474980. Rozumiem że następnym razem mam wrzucić typy wcześniej, a jak jakiś znany i szanowany z iksa będzie miał potem takie same to on będzie złodziejem? donald-young donald-young – odszczekasz, czy będziesz udawał że nic się nie stało?

johnny_o 7,8K

johnny_o

Użytkownik
Już niczego, w porządku. Po prostu skoro cytowałeś mojego posta z dopiskiem "Do usunięcia" to uznałem że odnosi się to do jego treści.

Do góry Bottom