maloun
Użytkownik
Nie musisz używać wylgaryzmów.Akurat amerykanie mają ***** do powiedzenia przy ustalaniu kursów. Berto to wg mnie faworyt i to nie dlatego że ma większe nazwisko... Kim jest Zaveck ? pokonał JAckiewicza i tyle. W USA na bank nie dadzą mu wygrać.. chyba że przez ko w co wątpie. Zwycięstwo Berto to dla mnie pewniak i odradzam Wam granie za grubszą kase na ZAvecka.
Mają dużo bo w boksie kursy są ustalane przede wszystkim za pomocą odczucia kibiców kto wygra.
Dlatego też Haye - kliczko był taki duży kurs na kliczkę, a powinien być taki jak z resztą hw czyli 1,10. Tylko dlatego, że wielu kibiców uważało, że Haye może pokonać kliczkę nie wiadomo dlaczego tak uważali, ale było takich mnóstwo, stąd kurs już na początku wysoki na kliczkę.
Zauważyłem to późno i przez to stawiałem przeciwko sobie, bo przecież taki duży faworyt i stawiałem na tego niby faworyta.
Teraz typuje sobie tuż przed wystawieniem kursów, żeby potem nie kierować się nimi i tak np wg mnie Hopkins był murowanym faworytem z Pascalem, więc na niego postawiłem gdybym zobaczył kursy i potem sie zastanawiał kto wygra bym na niego nie postawił. Chociaż i tak nie weszło po był remis w 1 walce ????
Zobaczymy, według mnie Zaveck swoim stylem może pokonać każdego oprócz pacmana i floyda.
A kim jest Berto, kogo on pokonał? Zresztą to nie ma znaczenia bo Zaveck swoim stylem postawi trudne warunki każdemu, może nie wygra tej walki ale kursy przesadzone. Znaczy ja uważam że wygra ????
Już za późno, bo postawiłem na Zavecka 100zł
No i zaveck pokonał jeszcze hlatshowa czy jak to się tam pisze;]
Jedynie berto może wygrać nokautem, bo ma jednak uderzenie. Zaveck go ostro wyboksuje.
Sądzę, że team Berto też wie, że Zaveck to cholernie trudny bokser, dlatego też Berto unikał wczesniej unifikacji z Zaveckiem. Teraz gdy berto stracił pas, nie ma dużo do stracenia, więc w końcu się zdecydowali na walkę o pas IBF zavecka.
Przed wyborem kto wygra tej walki obejrzałem wszystkie walki na jutub obu bokserów i po nich wnioskuje, że Zaveck ma świetną kondycję i zadaje mnóstwo ciosów w zabójczych seriach, z którymi będzie miał każdy problem. Ma świetną obrone i bardzo dobrze czuje dystans, berto podejrzewam że bedzie wypalał sierpy, a zavecka już w tym miejscu nie bedzie tylko odskoczy i ten sierp minie jego głowę o pare cm, i gdy berto przestrzeli doskok i seria ciosów.
Wiedziałem, że Berto u buków bedzie faworytem z tego samego powodu z jakiego były wysokie kursy na kliczke z hayem, ale nie aż 4,90 wg mnie Zaveck to faworyt tego pojedynku.
No i ja nikomu nie radze co stawiać, tylko piszę dlaczego ja postawiłem, nikt nie powinien stawiać kierując się czyjąś opinią.